تصاوير گوناگون هواپيما
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
- محل اقامت: San Francisco bay area
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 18 بار
فرودبسیار شگفت انگیز یک فروند F-15
فرود بسیار شگفت انگیز یک فروند اف 15 آسیب دیده در حالی که یک بال خود را کاملا از دست داده است.
[External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای ارسالی: 2396 بار
- سپاسهای دریافتی: 1355 بار
ایرانیعزیز لينک براي من ف_ * ل*_ ت ر...
اما گمان کنم مربوط به ماجراي برخورد يک فروند F-15C اسراييلي با يک فروند A-4 (اگر اشتباه نکنم ) هست که طي اون جريان خلبان اف 15 تونست باوجود شدت خسارات وارده هواپيما را فرود بياره ...
اما گمان کنم مربوط به ماجراي برخورد يک فروند F-15C اسراييلي با يک فروند A-4 (اگر اشتباه نکنم ) هست که طي اون جريان خلبان اف 15 تونست باوجود شدت خسارات وارده هواپيما را فرود بياره ...

...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....
Reza 313 نوشته شده:ایرانیعزیز لينک براي من ف_ * ل*_ ت ر...![]()
با درود
درسته دوست من همان است ، اگر تاپیک تکراری است مدیران می توانند آنرا پاک نمایند چون من تازه وارد انجمن شده ام.
بدرود

- سپاسهای ارسالی: 2612 بار
- سپاسهای دریافتی: 5561 بار
- تماس:
ایرانی, دوست عزيز
ضمن تشكر از شما
همانطور كه دوست عزيز reza313 نوشته بود لينك ذكر شده ف_ * ل*_ ت ر مي باشد اگر مي توانيد عكس را استخراج كنيد و آنرا در لينك زير قراردهيد
تصاوير گوناگون هواپيما
ضمن تشكر از شما
همانطور كه دوست عزيز reza313 نوشته بود لينك ذكر شده ف_ * ل*_ ت ر مي باشد اگر مي توانيد عكس را استخراج كنيد و آنرا در لينك زير قراردهيد
تصاوير گوناگون هواپيما
پاينده باد ايران زنده باد ايراني
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام

-
- محل اقامت: San Francisco bay area