تاپيک مخصوص N70

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي نوکيا بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط warm9 »

mahdi1944 جان
چرا وقتي با برنامه flash sms يك پيام براي كسي مي فر ستيم . گيرنده اگر سامسونگ يا نوكيا داشته باشد
در همان لحظه دريافت اگر كليد امكانات يا option گوشي خود را بزند مي تواند پيام را ذخيره كند . در حاليكه
تبليغات اين برنامه اين را نمي گويد و sms درهيچ زماني نبايد ذخيره شود . به نظر شما اينطور نيست؟ :smile:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

warm9 جان
هر سيستمي مکانيزمي داره
مکانيزم FlashSMS ها هم به اين گونه هست که همزمان با خروج دستور clear رو هم اجرا مي‌کنند و پيام حذف مي‌شود اين مکانيزم هميشه عمل خود رو انجام مي‌ده و اون پيام رو حذف مي‌کنه
اما کمپاني هاي تلفن همراه هم بيکار ننشستند و اين امکان رو به کاربرانه دادند که در صورت نياز قبل از خروج امکان ذخيره رو داشته باشند
به هر حال FlashSMS ها در هيچ حالتي به صورت خودکار ذخيره نمي‌شوند و اين فلسفه اين نوع SMS ها هست :-)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط taktaz »

مهدي عزيز ليست برنامه هايي که در گوشي نصب شده زياد است وعمده آنها:

يکسري پلير cristal,AAC,DvD , fire, PV player
و
fifa 2003,spider man,pc suite suppot, antivirus,flexi cam ,fs color,handy photo, lm pro,lady chatter,smart answer,wp changr,
هر چه بالاتر ميروي , در نظر آنان که پرواز نميدانند کوچکتر به نظر ميرسي (آندره ژيد)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

taktaz جان
مشکل به پلايرها مربوط هست
که احتمال مي‌دم PVPlayer و FirePlayer باشه، همچنين CrystalPlayer در رده‌ي بعدي قرار داره
در واقع گوشي N70 به هيچ يک از اين سه برنامه نيازي نداره و پلاير خود گوشي دراين موارد بسيار بهتر عمل مي‌کنه و از طرفي PVPlayer,FirePlayer به هيچ وجه با اين گوشي و تکنولوژي اون سازگار نيستند (هر چند اجرا شوند اما قطعا مشکل ايجاد مي‌کنند)
اين سه برنامه رو حذف کنيد (مخصوصا دو برنامه اول)
براي خوندن فايلهاي 3GP بهترين پلاير خود گوش هست
براي MP3 بنده MP3Player 3.53 رو پيشنهاد مي‌کنم
و همينطور WMAPlayer رو هم نصب کنيد، اما کدک MP3 اون رو حذف کنيد
و همينطور برنامه SmartMovie پلاير قدرتمند و خوبي براي فايلهاي DIVX , MP4 , ... هست
به جر اينها فکر نمي‌کنم N70 نياز به پلايري داشته باشه :-)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط taktaz »

با سلام،

آقا مهدي من تمام player هاي نصب شده رو حذف كردم گوشي رو دوباره ريست كردم منتها باز هم فرمت 3gp رو اصلا نميخونه (البته از همون روز اول كه گوشي رو گرفتيم نميخوند اين فرمت رو)همچنان هم mp4 رو كه با كانورتور كامپيوتر ساختم نميخونه جالب كه بعضي فايلهاي ديگه با اين فرمت رو كه از گوشيهاي ديگه ميگيرم(بلوتوث) ميخونه . واقها كلافه كننده است من اصلا شك دارم كه N70 فرمت 3gp رو ساپورت ميكنه يا نه؟ حالا چه كار ديگه اي ميتونم انجام بدم؟

ممنون
هر چه بالاتر ميروي , در نظر آنان که پرواز نميدانند کوچکتر به نظر ميرسي (آندره ژيد)
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط warm9 »

سلام به mahdi1944
چگونه ميشود فايلهاي ota ياهمان پيكچر مسيج را بصورت يك مسيج فرستاد
ايا فقط بوسيله بلوتوث ميشود فرستاد در غير اين صورت راهش به ما بگوييد .
چون ما نتوانستيم بوسيله مسيج ان را بفرستيم. :smile:
New Member

پست توسط ahshahram »

متاسفانه فرقي چنداني نکرد و مجدداٌ نوشته نوکيا امده وپس از چند لحظه خاموش گرديد .

سلام من هم چون n70 دارم براي من هم اين مشکل پيش آمده يا با رم همينکار مهدي رو که گفت انجام ميدم يا باطري يک بار خارج ميکنم کامل و دوباره ميذارم تو گوشي درست ميشه
براي اون موردي که باطري اصلا شارژ نميشه پيشنهاد ميکنم رو يک گوشي ديگه باطري رو امتحان کنيد ( البته قبلا از سالم بودن گوشي مطمئن باشيد ) اگر همين مشکل پيش آمد بايد به فکر خريد باطري تازه باشيد . در غير اين صورت مشکل از گوشي است و نحوه شارژ باطري .
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

taktaz جان شما فایلهای 3gp که در گوشی شما باز نمیشوند را در گوشی دیگری امتحان کردید؟ دقیقا همین فایل که روی گوشی شماست :-(
اگر از روز اول نمیواند احتمال وجود مشکل نرم افزاری وجود داره که روش رفع آن فلش کردن گوشیتان است :-o
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط warm9 »

سلام به mahdi1944
چگونه ميشود فايلهاي ota ياهمان پيكچر مسيج را بصورت يك مسيج فرستاد
ايا فقط بوسيله بلوتوث ميشود فرستاد در غير اين صورت راهش به ما بگوييد .
چون ما نتوانستيم بوسيله مسيج ان را بفرستيم. :smile:
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

warm9 جان گوشی N70 در حالت عادی قادر به فرستادن پیکچر مسیج نیست و فقط میشود پیکچر مسیجهای را که دریافت میکند را Forward کند. :-o
روشی را بدون داشتن نرم افزار خاص معرفی میکنم البته ممکنه همه نتونن از اين روش استفاده کنن چون به غير از گوشی مورد نظر ، به يه گوشي ديگه که اين قابليتو داره ، مثل 6600 نياز داريم.
اين روش امتحان شده و جواب داده.
1-اول هر چي فايل پيکچر مسيج که دارید را يه جا رو مموري گوشيتون کپي کنيد.
2-بعد مموريتونو تو گوشي دوميه که بالا گفتم (مثلا 6600 ) بذارين و با يه برنامه مثل اف اي اکسپلورر اون پيکچر مسيج ها رو تو آدرس زير کپي کنيد
phone memory/nokia/images/pictur msg
3-بعد برين تو قسمت messaging و کاراي زيرو انجام بدين
option/setting/other/memory in use/memory card
(يعني از اين به بعد مسيج ها رو روي مموري کارت save بشن)
4-حالا برين تو قسمت text message و کاراي زيرو انجام بدين
option/insert/ pictur
5-حالا همون عکسايي رو که تو مرحله 2 Save کرده بودينو ميبينين
6-هرکدومو که خواستين انتخاب کنيد بعد به جاي اينکه اونو send کنيد مسيجو ببنديد (close رو بزنيد)
7-اين پيکچر مسيج شما در قسمت Draft و بر روي مموري کارت شما ذخیره میشود
8-حالا گوشی را خاموش کنيدو مموري رو از داخل گوشی خارج کنید
9- مموری را در گوشي مورد نظر بذارين و گوشي روشن کنيد
10- حالا 2 باره مرحله 3 را (اين بار روي گوشي 6630 ) انجام بدين
11-ميبينيد که تمام پيکچر مسيجايي که طي مراحل قبلي روي اين مموري سيو شده بود تو قسمت Draft موجوده و آماده فرستادن

نکته : اگر هنگام انجام مرحله 6 گوشي ارور داد مموری را با اون گوشي دومي (يعني 6600) فرمت کنيد درست ميشه البته يادتون نره اول اطلاعات مموريتونو با رم ريدر رو کامپيوتر کپي کنيد .

همانطور که در بالا گفتم روش فوق یک روشی است بدون نیاز به برنامه ولی با داشتن برنامه هم میتوانید این کار را انجام دهید :-)
موفق باشید :D
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط taktaz »

فرهاد جان با سلام,

مشکل گوشي حل شد من مطرح ميکنم تا تجربه اي باشه براي بقيه دوستان
خوب اکثر برنامه هاي کاربردي و پلير ها در روي مموري نصب شده بود من تمام پليرها رو پاک کردم اما مشکل رفع نشد کارت مموري رو خارج کردم ديدم فايلهاي 3gp رو ميخونه و مشکلي نداره الان. برنامه هاي کابردي ديگه رو پاک کردم از روي مموري الان مشکل مرتفع شده . از شما و آقا مهدي تشکر ميکنم.
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط warm9 »

با سلام
امشب مي خواهم برنامه Height Cam رامعرفي كنم كه البته شما استادان گرامي شايد
با ان كار كرده باشيد . برنامه ارتفاع سنج اشيا از راه دور بوسيله دوربين گوشي مي باشد
كه البته روي همه گوشي ها خوب كار ميكند ولي در n70 فلش ان چشمك ميزند . اگر در
رابطه با اين برنامه اطلا عات ديگري داريد ممنون ميشوم ان را در اختيار عموم بگذاريد
اين هم لينك [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “Nokia”