ايران و هليکوپتر MIL MI-28

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار بالگردهاي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

ايران و هليکوپتر MIL MI-28

پست توسط masiha85 »

سلام

شنیدم ایران در سالهای گذشته حدود 24 فروند هلیکوپتر MI-28A خریداری کرده است

اگر در این مورد اطلاعی دارید لطفآ به ما هم بگید
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط SNIPER ELITE »

سلام

آره نظرت درسته چون من چند سال پيش دو فروند از اين بالگردها را در آسمان ديدم
درود بر شما
منتظر خبرهاي بعدي شما هستم
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط koldeh »

SNIPER ELITE نوشته شده:سلام

آره نظرت درسته چون من چند سال پيش دو فروند از اين بالگردها را در آسمان ديدم
درود بر شما
منتظر خبرهاي بعدي شما هستم
اين هلي کوپتر را روسها به ما انداختند آن هم با تکنولوژي ضعيف در ساخت اين هلي کوپتر که ما در تعميرات اين نوع هلي کوپتر مشکل داريم اگر بخواهيم اين هلي کوپتر را با يک 214 آمريکايي که طراحي 30 سال پيش است مقايسه کنيم من به 214 راي ميدهم .ما بايد به باطن قضيه بنگريم تا به ظاهر آن
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط masiha85 »

با سلام به دوستم KOLDEH

ابن بالگرد اصلن با 214 قابل مقايسه نيست چون ميل 28 بالگردي 100% تهاجمي است در حالي که 214 کاملن ترابري است.
در ضمن حق با شماست مدل Mi-28 A مدلي ضعيف از اين نوع بالگرد است اما توجه کنيم که به راحتي مي توانيم اين بالگرد را تا استاندارد N , NE ارتقا داد. با اين ارتقا شک نکنيد که اين بالگرد به مراتب از AH-64A قدرتمند تر است و قابل رقابت با AH-1Z , برتر از AH-64 D مي باشد. در ثاني داشتن اين بالگرد به ما درسهاي زيادي خواهد داد.
خاک تو گر نيست جان من مباد
زنده در اين بوم و بر يک تن مباد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

در مجله جنگ افزار ميل-28 و کاموف-50 را رقباي اصلي آپاچي ذکر کرده بود ... فرق اصلي MI-28A با مدل N داشتن قابليت رزم شبانه در مدل N است. در کل هليکوپتر بدي نيست :D

در دايره المعرف پرواز هم اطلاعات زير براي ميل 28 ذکر شده :

هرچند ميل 28 ظاهري شبيه آپاچي دارد ، با توجه به نيازهاي شوروي سابق ،به ويژه در مقابل نيروهاي زرهي دشمن ، طراحي شده است. با وجود موفقيت آميز بودن پروازهاي آزمايشي ، اما به دليل مشکلات مالي شوروي سابق توليد انبوه آن تا سالها به تاخير افتاد و در سال 1988 به توليد انبوه رسيد و در سال 1990 به خدمت ارتش روسيه در آمد.
ميل-28 بدنه اي نسبتا آيروديناميکي دارد که دو نفر سرنشين به صورت پشت همي درون آن قرار مي گيرند. براي افزايش توان جنگي، ميل-28 به تجهيزاتي دفاعي متنوعي مانند رادار هشدار دهنده و دستگاه پارازيت ساز مجهز است و به غير از کابين قسمت هاي مهم ديگر آن هم پوشش زرهي دارند.
ميل28 اولين بار در نمايشگاه وايي 1989 پاريس شرکت کرد ، و با اجراي قوي مانورهاي مختلفي ماند شيرجه و غلت کامل توجه غربي ها را به خود جلب کرد.

من شنيدم اين خريد مربوط سپاهه نه هوانيروز ... کسي در اين رابطه اطلاعي نداره ؟؟؟
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

iranian_marine عزيز من هم نظر شما رو تاييد مي كنم اين هلي كوپتر ها براي سپاه سفارش داده شدن و ارتش بيشتر رو توان كبرا و متخصصان داخلي كه روي بهينه سازي و توليد كبرا كار مي كنن بيشتر تكيه مي كنه
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Old Moderator
Old Moderator
سپاس‌های ارسالی: 117 بار
سپاس‌های دریافتی: 349 بار
تماس:

پست توسط black hawk »

دوستان من فکر نمیکنم همچین بالگردی تحویل شده باشه چون در هیچیک از آمار های منتشره چیزی درج نشده و تا کنون هم تصویر رسمی از آن منتشر نگردیده(حتی در مورد خرید)
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط masiha85 »

سلام

من هم خيلي مطمئن نيستم ولي بعضي معتقد هستند که اي خريد در اوايل دهه 70 در خلال بر گذاري نمايشگاه هوايي تهران صورت گرفته :-(
خاک تو گر نيست جان من مباد
زنده در اين بوم و بر يک تن مباد
Old Moderator
Old Moderator
سپاس‌های ارسالی: 117 بار
سپاس‌های دریافتی: 349 بار
تماس:

پست توسط black hawk »

ولی خرید بالگرد در این تعداد اصلا کافی نیست چرا که بالگردهای رزمی بدلیل تلفات بالا باید با تعداد بیش از 80 فروند خریداری بشن دوم هم هنوز خبری در مورد صادرات رسمی میل28 منتشر نشده
بهر صورت از توضیحاتتون ممنونم :)
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

فكر نكنم ميل 24 بتونه خواسته هاي هوانيروز رو برآورده كنه . چون به علت بزرگي و سنگيني بيش از حد قدرت مانورش خيلي پايينه . هوانيروز ما به يك چيزي مثل بهينه سازي شده ي كبرا هاي خودمون يا سوپر كبراهاي آمريكايي يا آپاچي نياز داره . با توجه به عدم مناسبات سياسي نظامي بين ايران آمريكا به نظر من بايد روي توان داخلي تكيه كنيم و به توليد يا بهينه سازي هلي كوپتر هاي خودمون بپردازيم . در ضمن من خبري شنيدم مبني بر توليد يك هلي كوپتر ملي تقريباً شبيه كبرا اما با ظاهري متفاوت با نام شرف ( راست و دروغ با كسي كه ازش شنيدم ) اگه اين طور باشه به نظرم يك گام بلنده براي توليد هلي كوپتر كاملا ملي با توانايي هاي بسيار بالا . :shock: :-o

يا حق
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

پست توسط Yasser »

Ahmad6644 عزیز
نکته اول اینکه همونطور که black hawk عزیز گفتن چنین خریدی هیچ گاه انجام نگرفت، بحثی که در دهه 70 مطرح بود و حتی از کاموف 50 و 52 هم ذکر شده بود، تا جایی که به اعزام هیات های بررسی منجر شد، هرگز به مرحله اجرا نرسید.
نکته دوم اینکه غیر از عنوان در 8 پست هم از میل 28 صحبت شد که کارائی اون قابل مقایسه با کبرا و آپاچی نمونه A هست، حالا چطور شما صحبت از میل 24 میکنید و اونو رد میکنید ؟
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

Yasser عزيز من توانايي هاي ميل 24 رو رد نكردم ، فقط گفتم چون وزنش و حجمش زياده قدرت مانورش ميآد پايين و ما بهتره از هلي كوپتر هايي مثل آپاچي يا كبراهاي بهينه سازي شده استفاده كنيم چون قدرت مانورش نسبت به ميل بيشتره .

يا حق
ارسال پست

بازگشت به “اخبار بالگردها”