ايران و تانک فوق مدرن ذوالفقار
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 57 بار
ايران و تانک فوق مدرن ذوالفقار
با سلام
با اینکه برخی از منابع خارجی سال ورود به خدمت تانک ذوالفقار 3 را 2009 اعلام کرده اند اما بنده خودم با چشم خود این تانک را در تیپ مستقل سوار زرهی 71 مستقر در ایلام دیدم . بعد از پر س و جو مطلع شدم که تمام تانکهای این یگان از این مدل هستند
با اینکه برخی از منابع خارجی سال ورود به خدمت تانک ذوالفقار 3 را 2009 اعلام کرده اند اما بنده خودم با چشم خود این تانک را در تیپ مستقل سوار زرهی 71 مستقر در ایلام دیدم . بعد از پر س و جو مطلع شدم که تمام تانکهای این یگان از این مدل هستند

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار
masiha85,
کدام منابع خارجي سال ورود به خدمت تانک ذوالفقار را 2009 اعلام کرده اند؟!
تانک ذوالفقار-1 فکر کنم در سال 1372 براي اولين بار رسما آزمايش شد و ماهواره هاي آمريکايي تصاوير را حين مانور گرفتند و بعد از بود که تمام دنيا بهت زده شدند که اين تانک چيست و از کجا آمده است؟ تا اينکه شگفتي آنها زماني دو چندان شد که فهميدند اين تانک کاملا ساخت ايران عزيز است.
بعد از آزمايش موفقيت آميز تانک ذوالفقار-1 مشکلي بزرگ گريبانگير نيروي زميني ارتش شد و آن نبود حتي يک ريال بودجه براي توليد تانک بود بطوريکه تا قبل از سال 2001 تنها 10 دستگاه تانک عملياتي تحويل نيروي زميني شده بود!
اين روال تا سال 2001 ادامه يافت يعني زماني که آمريکا به دو کشور افغانستان و عراق حمله کرد و موجب شد بعضي از آقايان که گويا خواب بودند يهويي بيدار شوند و بودجه ارتش را زياد کنند ولي نه بصورت آشکار بلکه پنهاني و مخفيانه!
اينطور شد که الان 5 سال است تانک ذوالفقار به توليد نيمه انبوه رسيده و گزارشات حاکي از وجود تا 500 دستگاه تانک عملياتي است که اکثرا از نوع ذوافقار-3 هستند. 
کدام منابع خارجي سال ورود به خدمت تانک ذوالفقار را 2009 اعلام کرده اند؟!
تانک ذوالفقار-1 فکر کنم در سال 1372 براي اولين بار رسما آزمايش شد و ماهواره هاي آمريکايي تصاوير را حين مانور گرفتند و بعد از بود که تمام دنيا بهت زده شدند که اين تانک چيست و از کجا آمده است؟ تا اينکه شگفتي آنها زماني دو چندان شد که فهميدند اين تانک کاملا ساخت ايران عزيز است.
بعد از آزمايش موفقيت آميز تانک ذوالفقار-1 مشکلي بزرگ گريبانگير نيروي زميني ارتش شد و آن نبود حتي يک ريال بودجه براي توليد تانک بود بطوريکه تا قبل از سال 2001 تنها 10 دستگاه تانک عملياتي تحويل نيروي زميني شده بود!
اين روال تا سال 2001 ادامه يافت يعني زماني که آمريکا به دو کشور افغانستان و عراق حمله کرد و موجب شد بعضي از آقايان که گويا خواب بودند يهويي بيدار شوند و بودجه ارتش را زياد کنند ولي نه بصورت آشکار بلکه پنهاني و مخفيانه!
اينطور شد که الان 5 سال است تانک ذوالفقار به توليد نيمه انبوه رسيده و گزارشات حاکي از وجود تا 500 دستگاه تانک عملياتي است که اکثرا از نوع ذوافقار-3 هستند. 

- محل اقامت: کرج
- سپاسهای ارسالی: 45 بار
- سپاسهای دریافتی: 112 بار
- تماس:
آخه من شنيده بودم نيروي زميني سر جمع از همه کلاس هاي تانک ذوالفقار حدود 100 تا ساخته ...
حالا ايران اين تانک ها رو کجا ميسازه ؟ مسلما ارتش براي توليد انبوه تانک ذوالفقار به کارخانجات و تشکيلات گسترده اي
نياز داره ... فکر نمي کنم کارخانجات تانک سازي ارتش تو تهران باشه

حالا ايران اين تانک ها رو کجا ميسازه ؟ مسلما ارتش براي توليد انبوه تانک ذوالفقار به کارخانجات و تشکيلات گسترده اي
نياز داره ... فکر نمي کنم کارخانجات تانک سازي ارتش تو تهران باشه

اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
(فریدریش نیچه)

iranian_marine,
من منبع موثق دارم که طبق اون ايران توانايي توليد سالانه 100 الي 150 دستگاه تانک ذوالفقار را دارد که اگر سالي 100 تا بسازيم در پنج سال ميشه 500 تا که البته به سرمايه گذاري نياز دارد.
اينو هم بگم که با امکانات کنوني توان ساخت سالانه 150 دستگاه ذوالفقار داريم و اگر بودجه افزايش يابد و کارخانجات بيشتر شود و گسترش يابد ما ميتوانيم سالانه تا 1000 دستگاه تانک توليد کنيم.
من منبع موثق دارم که طبق اون ايران توانايي توليد سالانه 100 الي 150 دستگاه تانک ذوالفقار را دارد که اگر سالي 100 تا بسازيم در پنج سال ميشه 500 تا که البته به سرمايه گذاري نياز دارد.
اينو هم بگم که با امکانات کنوني توان ساخت سالانه 150 دستگاه ذوالفقار داريم و اگر بودجه افزايش يابد و کارخانجات بيشتر شود و گسترش يابد ما ميتوانيم سالانه تا 1000 دستگاه تانک توليد کنيم.

- تماس:
تصاویری از کارخانجات تانک سازی ارتش جمهوری اسلامی ایران
فکر کنم خط تولید تانک تی 72 تحت لیسانس روسیه باشه
دوستان اگه اطلاعات بیسشتری دارند راهنمایی کنند ...
این تصویر هم خط تولید نفربر پیشرفته براق است که بسیار شبیه BMP روسی هستند
متاسفانه تصویری از تانک ذوالفقار در حال تولید پیدا نکردم .
فکر کنم خط تولید تانک تی 72 تحت لیسانس روسیه باشه
دوستان اگه اطلاعات بیسشتری دارند راهنمایی کنند ...
این تصویر هم خط تولید نفربر پیشرفته براق است که بسیار شبیه BMP روسی هستند
متاسفانه تصویری از تانک ذوالفقار در حال تولید پیدا نکردم .

(فریدریش نیچه)
(فریدریش نیچه)

Reza6662,
دوست من اصولا در بين تانکها چيزي به نام فوق مدرن نداريم چون همشون از تکنولوژيهاي دهه هاي 60و70و80 استفاده ميکنند!
اصلا حتي تکنولوژيهاي دهه 90 به ندرت در تانکها ديده ميشود چون هزينه زيادي دارد!
تانک آبرامز و مرکاوا و ... همشون داراي تکنولوژي دهه 70 هستند و فقط چند تا سيستم کامپيوتري دهه 90 روشون نصب شده است!
تانک ذوالفقار-3 هم پيشرفته است و در آب و هواي ايران برتر از تمام تانکهاي سنگين و فوق سنگين غربي است ولي در کل بهترين نيست!
تانک ذوالفقار-3 با وزن 40 تن در برابر آبرامز با وزن 70 تن در شرايط جغرافيايي ايران کاملا پيروز است و دليل اصلي آن طراحي خاص براي جغرافياي ايران است. 
دوست من اصولا در بين تانکها چيزي به نام فوق مدرن نداريم چون همشون از تکنولوژيهاي دهه هاي 60و70و80 استفاده ميکنند!
اصلا حتي تکنولوژيهاي دهه 90 به ندرت در تانکها ديده ميشود چون هزينه زيادي دارد!
تانک آبرامز و مرکاوا و ... همشون داراي تکنولوژي دهه 70 هستند و فقط چند تا سيستم کامپيوتري دهه 90 روشون نصب شده است!
تانک ذوالفقار-3 هم پيشرفته است و در آب و هواي ايران برتر از تمام تانکهاي سنگين و فوق سنگين غربي است ولي در کل بهترين نيست!
تانک ذوالفقار-3 با وزن 40 تن در برابر آبرامز با وزن 70 تن در شرايط جغرافيايي ايران کاملا پيروز است و دليل اصلي آن طراحي خاص براي جغرافياي ايران است. 

- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 215 بار
- تماس:
Reza6662 نوشته شده:masiha85,ايران و تانک فوق مدرن ذوالفقار
دوست عزيز، من از اينکه در داخل وسيله اي به نام تانک توليد ميشه بسيار خوشحالم ولي اينکه اين تانک فوق مدرن باشه، کمي غيرقابل باور هست.
رضا جان دوست عزیزمون یه خورده از روی احساسات این حرف رو زده شما بدل نگیر

نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

- تماس:
عکس هایی از تانک ذوالفقار 1 و 2 و 3
این تصویر تانک ذوالفقار 1 هست که از مدل های اولیه تولید شده در ارتشه و توانایی هاش نسبت به دو مدل دیگه محدود تره
تصویر تانک ذوالفقار 2 که ابعاد بزرگتر آن نسبت به ذوالفقار 1 کاملا مشهود است
تانک ذوالفقار3 و حضور آن در رژه روز ارتش
این تصویر تانک ذوالفقار 1 هست که از مدل های اولیه تولید شده در ارتشه و توانایی هاش نسبت به دو مدل دیگه محدود تره
تصویر تانک ذوالفقار 2 که ابعاد بزرگتر آن نسبت به ذوالفقار 1 کاملا مشهود است
تانک ذوالفقار3 و حضور آن در رژه روز ارتش

(فریدریش نیچه)
(فریدریش نیچه)