ايران و تانک فوق مدرن ذوالفقار

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات زرهي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

پست توسط masiha85 »

با سلام

با اطلاعاتي بنده دارم وزن 40 تن مربوط به تانک ذوالفقار 1 مي باشد . تانک ذوالفقار 3 داراي وزني در حدود 58 الي 60 تن مي باشد.
در ضمن اگر تکنولوزي مربوط به دهه 80 هنوز هم فناوري برتر است پس در رده فوق مدرن قرار مي گيرد. در ضمن اين جانب از روي احساست حرف نزدم چون از نزديک ( خيلي بيشتر از تصور شما ) با اين تانک آشنا هستم. از طرفي درست نيست اين قدر موشکافانه در مورد کلمات اظهار نظر کنيد.
خاک تو گر نيست جان من مباد
زنده در اين بوم و بر يک تن مباد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

دوستان عزيز با اطلاعاتي كه من دارم اين تانك تركيبي شگفت انگيز از چند تانك هست.يعني يه طرح كاملا ابتكاري.مثل پژو RD.
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

masiha85,
دوست من چرا خشن حرف ميزني؟! :-? مگه من با تو دعوا دارم؟! :x
اول در مورد تکنولوژي مدرن و فوق مدرن يک توضيح ساده بدهم که تکنولوژي مدرن به چيزي گويند که جديد است و ولي رقيب هم دارد اما فوق مدرن يعني هم جديد است و هم رقيب ندارد و به عبارتي بهترين است! در صنايع تانک سازي چيزي به نام فوق مدرن تاکنون بجز مواردي وجود نداشته که يکي از اين موارد تانکهاي تايگر آلمان با زره و فناوري جديد بودند که در زمان خود هيچ رقيبي نداشتند. :-)
و اما در مورد تانک ذوالفقار بايد بگم که امکان ندارد وزنش 58 تن باشد و وزن تانک ذوالفقار-3 در حدود 45 تن است. تنها يک تن افزايش وزن تانک باعث افزايش هزينه ساخت و شايد حتي تعويض موتور و شني و ... شود! اصولا تانکهايي که مقاومت آنها بيشتر بر روي زرههاي واکنشگر يا ERA است وزني در حدود 40 الي 55 تن دارند ولي تانکهايي که مقاوت آنها با زرههاي ضخيم و قطور و ساندويچي تامين شده است وزني بيش از 55 تن الي 60 تن دارند. دوستان دقت کنند که وزن 40 تن کم چيزي نيست و صرف اينکه M-1A2 وزنش 70 تن است دليل برتي نميباشد و مهمترين عامل تکنولوژي بکار رفته در تانک هست که چه بسا با استفاده از تکنولوژي نانو تانکي ساخته شود که وزنش 10 تن باشد اما مقاومت زرهش آنچنان قوي باشد که حتي سلاح هسته اي هم بهش اثر نکند! :shock:
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط masiha85 »

با دوست عزيز و مطلع من saed 12345 خيلي خوشحالم که شما اينقدر اطلاعات داري اميدوارم که بتوانم از اطلاعات شما استفاده کنم. در ضمن من به خدا منظوري نداشتم و خشن هم نيستم.
دوستان اگر کمي به تانکهاي به قول شما مدرن دنيا نگاه کنيد تنها 4 تانک در دنيا از 7 چرخ استفاده مي کنند ( ليوپارد - ام 1 - آريت و ذوالفقار ) که سه تانک خارجي همگي وزني بالي 60 تن دارند که البته طبيعي است هر چقدر تانک سنگين تر باشد نياز به چرخ بيشتري دارد .البته استثناهايي وجود دارد مثل مرکاوا و چلنجر .در ضمن نيازي نيست تانکي که وزنش 40 تن است از 7 چرخ استفاده کند اين به معني افزايش طول و کاهش ضخامت زره آن است که غير منطقي است.
موتور اين تانک با ذوالفقار 1 کاملآ متفاوت است و قرار است از اين موتورها روي تانکهاي چيفتن نصب شود و آنها را تا استاندارد مبارز 2 ارتقا دهند. زيرا موتورهاي 1000 اسب بخاري ذوالفقار 1 باز هم نتوانستند کارايي تانک چيفتن را به استاندارهاي قابل قبول افزايش دهد.
قطعآ تانکي که وزن بالاتري دارد داري زره ضخيمتر و مقاوم تري مي باشد .
تانک ذوافقار 3 صرفآ به منظور مقابله با تانکM1A2 و براي نبرد در صحرا و جنوب کشور ساخته شده است در حالي که ذوالفقار 1 براي نبرد در اقليم کوهستاني هم موثر است.
تانک ذوالفقار 3 از تجهيزات مدرن تانک T-90 روسها که به احتمال قوي در اختيار يکي از تيپهاي مستقل زرهي مستقر در شيراز است استفاده مي کند ( البته اين تجهيزات همگي توسط متخصصين ايراني و با استفاده از فناوري غرب ارتقا داده شده اند )
به اعتقاد من تنها تانکي که مي تواند در مقابل M1A2 بايستد در ايران ذوالفقار 3 مي باشد ( البته تعداد آنها حداقل بايد به 3 برابر تعداد کنوني افزايش يابد .
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

آماري از تعداد تانكهاي ذوالفقار 1و2و3 دارين؟ ( لطفا در صورت امكان منبع رو هم ذكر كنين ) ممنون مي شم
saeid12345 عزيز به نظر من استدلال masiha85 درست ميآد .
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

کسي مي دونه ارتش کلا چند تا تيپ و لشکر زرهي داره ؟؟؟

غير از لشکر 92 زرهي اهواز و تيپ 3 زرهي همدان و تيپ 71 زرهي ايلام :grin:
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط masiha85 »

با سلام به دوستان

ايران داراي لشکرهاي 81 زرهي کرمانشاه - لشکر 16 زرهي قزوين - لشکر 88 زرهي زاهدان - لشکر 92 زرهي اهواز -

تيپ 71 سوار زرهي ايلام - تيپ 37 زرهي شيراز ( بهترين تيپ مستقل زرهي ) -وچند تيپ ديگر که در ذهن اين جانب نيست

سپاه نيز لشگر 30 زرهي را در اختيار دارد.

لشگر 81 : تانک M60 A3 به زودي با تانکهاي T-72 يا T-82 يا T-90 تعويض مي شوند.
لشگر 16 : تانکهاي T-72 , چيفتن مارک 5 و تانک مبارز 2
لشگر 92 : تانکهاي T-72 , T-72Z , شايد T-82
لشگر 88 : تانکهاي M-48 , احتمالآ T-72
تيپ 71 : تانک ذوالفقار 3
تيپ 37 : بر پايه اطلاعات وارده T-90 و در غير اين صورت T-72
لشگر 30 : تانکهاي T-55 , T-72 , T-62
در ضمن تمام لشگرهاي پياده نيز از يک تيپ زرهي استفاده مي کنند.
لشگر 77 پيروز خراسان : T-72
لشکر 84 لرستان : M-47
متاسفانه در مورد ديگر لشگرها اطلاعي در دست نيست.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط masiha85 »

با سلام
راستي دوست عزيز تيپ 3 زرهي همدان متعلق به لشگر 16 زرهي قزوين مي باشد
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

masiha85, جان

در حفظ اطلاعات امنیتی کوشا باشید :D
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط masiha85 »

با سلام

دوست عزيز اين اطلاعات به هيچ عنوان طبقه بندي شده نيست. در ضمن هواسمون هست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

masiha85,
با تشکر از اطلاعات مفيد شما بايد بگويم که تعداد چرخهاي تانک ذوالفقار-3 براي من هم عجيب بوده است اما تاکنون دليل اصلي آنرا پيدا نکرده ام؟ :-(
بايد بگويم که در ايران بجز ذوالفقار-3 تانکهاي T-72 و T-72S و T-72Z و چيفتنهاي ارتقا يافته همگي توانايي درگيري و شکست M-1A2 را دارند و در اين بين دو تانک ذوالفقار-3 و T-72S جزو بهترين تانکهاي جهان هستند که قبلا در انجمن مطالبي درباره تي-2 و ام-1 نوشته ام که ميتوانيد آنها را پيدا کنيد و بخوانيد البته چندان زياد نيست! :grin:
نکته مهم ديگر اين است که ارتش آمريکا اکثرا از تانک M-1A1 استفاده ميکند و مدل M-1A2 چند برابر کمتر توليد شده است که اين هم يک برگ برنده ديگر براي ما است چون روياروئي با مدل A1 به مراتب آسانتر از A2 ميباشد. :-)
يکي از معايب اصلي M-1A2 وزن بسيار زياد آن است که تحرک تانک را خيلي کاهش داده است و در جغرافياي کوهستاني و صحرائي و ... ايران کارائي آن حتي تا 2 برابر کاهش خواهد يافت. :-D
از بابت اطلاعات درباره لشکرها و تيپهاي زرهي ايران هم سپاسگذارم و براي من تازه بودند. :smile:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

جناب masiha85 اين طوري که شما گفتين فقط تيپ 71مستقل زرهي از تانک ذوالفقار استفاده مي کنه ...
پس زياد نمي تونيم رو تانک ذوالفقار حساب کنيم چون تعدادشون خيلي محدوده :-( :?
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زرهي”