همه چيز درباره 206 اس.دي (تاپيک جامع)

در اين بخش انواع خودروها معرفي مي‌شوند

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

Reza6662 جان

متاسفانه اگر کمي ايرانخودرو سليقه به خرج ميداد و بيشتر روي اين طرح کار ميکرد چيز خوبي از اب درميومد :?
مثلا فضاي سرنشينان عقب حتماً بايد گسترش داده ميشد ، اخه فرق يه ماشين سدان با هاچبک که فقط در صندوق عقب نيست ، بنظرم اگر فضاي سرنشيان رو هم دوباره طراحي ميکردند مخصوصا در عقب هم که بايد بزرگتر باشه و تا روي گلگير ادامه پيدا کنه که جلوه يک ماشين سدان رو بخودش بگيره بخاطر همين الان از قسمت تمام شدن در عقب تا انتهاي ماشين فضاي زيادي خالي هست و يک تيکه که حتي گلگير ها را هم بزرگتر و بالاتر نياوردند.
اما اين مشکل کمي قابل حله با استفاده از رينگ لاستيک با 2 شماره بزرگتر و کمي کم کردن ارتفاع ماشين و تعويض چراغهاي عقب ، قيافه اش رو قابل تحمل تر ميکنه و حتي زيبا ، اما فضاي سرنشينان عقب رو نميشه کاريش کرد.
اگر اين معايب نبود قطعاً تا قبل از زانتيا بهترين ماشين بود.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

پست توسط Don Corleone »

Reza6662, جان كاملا با شما موافقم و من هم اصلا با قيافش حال نمي كنم البته همونطور كه محسن عزيز گفتن شايد با عوض كردن رينگ و لاستيك و.. كمي بهتر بشه ولي مساله اينجاست كه اصلا تناسبي بين طرح قسمت جلو و عقب موجود نيست و كلا طرح قسمت جلو تناسب و زيبائي بسياري با طرح هاچ بك عقب داره و اگه قراره اين خودرو سدان باشه حتما بايد قسمت جلوي اون هم دچار تغيير بشه بخصوص خطوط زيباي منحني اون كه كاملا هماهنگ در قسمت عقب بهم مي رسيدند و حالا با اضافه شدن يهصندوق بخصوص در بخش پائيني اون اين نتناسب بكل بهم ريخته و مثل اينه كه دم زيباي روباه قطع شده و يه جارو به اون بسته شده!! حالا من موندم با اين موتور ضعيف اين خودرو چه معجوني خواهد شد :?
عدم رعايت حقوق يكديگر ريشه همه اختلافات و جنگها

حقيقت چيزي نيست كه نوشته مي شود؛ آن چيزيست كه سعي مي شود پنهان بماند. تولستوي
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

محسن جان
آيروديناميک ماشين بهم نخورده صندوقش رو اين طوري کردن ؟
[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

sir.mohammad جان

بي تاثير که نيست اما از نظر کشيدگي و هماهنگي صندوق تا حدي قابل قبول هست ، قوس شيشه عقب و لبه هاي در صندوق عقب بخوبي با بنده هماهنگ شده اند و اگر همون مشکلاتي که عرض شد برطرف ميشد طرح جالبي به ارمغان ميومد.
ارسال پست

بازگشت به “معرفي خودرو”