تحليل و بررسي تانکهاي مدرن جهان با نظرات شما

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات زرهي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

masiha85,
من هم با نظر شما موافق هستم اما بايد به اين نکته توجه کرد که امروزه عامل قدرت آتش بيش از همه مهم شده است تا آنجا که ميتوان ادعا کرد يک تانک معمولي منتهي با برد شليک مفيد 5 کيلومتر بسيار بهتر و به در بخورتر از تانکي سنگين و گران مانند آبرامز است که البته تانک خوبي است. :D
در زمان حال تقريبا تمام تانکها هم قدرت آتش و تحرک مناسب و هم حفاظت زيادي دارند که البته از روشهاي مختلفي از زرههاي کلاسيک گرفته تا زرههاي ساندويچي و اورانيومي و واکنشگر و ... استفاده ميکنند. :-)

به نظر من ارتش کشورمون در زمان حال به تانکي سبک و چالاک با قدرت آتش مناسب و حفاظت قابل نياز دارد تا تانکهاي سنگين و فوق سنگين که تا بيان بجنبن اسير گلوله و موشک و راکت دشمن شده اند! :-( تانکي که از تکنولوژيهاي جديد استفاده کند و بجاي فقط آلياژهاي سنگين از الياف کربن و پلاستيک و ... هم بهره جويد تا وزنش به حدود 40 تن و سرعتش به 100 کيلومتر بر ساعت برسد که بايد حفاظتي برابر 700 ميليمتر در مقايس RHA بصورت خالص و با زرههاي اضافي و واکنشگر 1500 ميليمتر داشته باشد. :shock: تانک جديد ميبايستي قدرت آتش زيادي داشته باشد که بنابراين دو راه داريم يا از يک سيستم جديد آتش استفاده کنيم که هزينه زيادي دارد و باعث افزايش وزن تانک و ابعاد آن خواهد شد ولي راه دوم استفاده از کاليبرهاي کوچکتر مثلا 90 ميليمتر منتهي با طول بيشتر است. يعني 2*4=8 و 8*1=8 که اولي مسلما بهتر است. :-( کاليبر 90 ميليمتري اين امکان را مهيا ميسازد که تانک بتواند تا 12 گلوله در دقيقه اول شليک کند و سپس 10 گلوله در ديگر دقايق شليک کند. :-x

:-(
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 59 بار

پست توسط کفير »

در رزمايش سپاه من تعداد زيادي لندکروز سپاه را ديدم که روي آنها موشکهاي ضد تانک نصب شده بود نظر من اين لندکروزها با توجه به قدرت بالايي که در حرکت در مناطق صعب العبور دارند بسيار بهتر از تانکها به درد شکار تانک مي خورند
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

حالا بریم سراغ تانک مرکاوای رژیم صهیونیستی...

تصویر

مرکاوا (در عبری: מרכבה) (در انگلیسی: Merkava) نام تانک جنگی فوق پیشرفته ارتش اسرائیل است که توسط صنایع دفاعی ارتش اسرائیل طراحی و تولید میشود.

تصویر

ویژگیها

مهمترین ویژگی مرکاوا طراحی بسیار پیشرفته آن است که با استفاده از آلیاژی مخفی که تنها در اختیار دانشمندان اسرائیلی است، مانع انهدام تانک به وسیله هرگونه موشک ضد تانک و آر پی جی میشود. در نتیجه حفاظت از جان خدمه تانک و انهدام ناپذیری آن باعث برجستگی این نوع از تانکهای جنگی در میان تانکهای ساخت دیگر کشورهای جهان میشود.

مرکاوا: نسل ۳

ارتش اسرائیل در دهه ۱۹۹۰ میلادی و اشغال لبنان دست به ساخت مدلهای جدیدی از تانکهای (Merkava MK III-Z) که به ویژه برای حملات مختلف و عملیات نظامی در نواحی شهری مناسب است. این تانک دارای تیرک‌هایی است که با استفاده از آنها راننده و فرمانده تانک می‌توانند حرکات خود در خیابانهای تنگ را تنظیم کرده و میزان خسارات به محیط شهری را به حداقل برسانند. به منظور مقابله با مواد انفجاری که از بیرون بر روی این تانکها انداخته می‌شود، تورهای سیمی در برخی نقاط این تانک قرار داده شده‌است. برجک فرماندهی این تانک نیز مجدداً طراحی و نصب شده‌است و امکان دید از بالا در ارتفاعی بالاتر را به فرمانده می‌دهد. مسلسل کالیبر ۵۰ نیز بر روی این تانک نصب شده که با سیستم کنترل آتش تانک در ارتباط است و با استفاده از یک سیستم تخریب الکترونیک که در زیر تجهیزات زرهی این تانک نصب شده آغاز به کار می‌کند.

ارتش اسرائیل بر این باور است که مسلسلهای کالیبر ۵۰ برای محیط‌های شهری مناسب‌تر است. یک دریچه آتش و یک پنجره برای مشاهده محیط اطراف نیز بر روی این تانک نصب شده و تک‌تیرانداز با استفاده از آن می‌تواند به هدف شلیک کند.

این تانک می‌تواند از گلوله‌های غیرمرگبار نیز استفاده کند که تا فاصله ۳۰ متری مؤثر هستند.

سیستم جدید دیگری که در تانکهای LIC-۲۰۰۴ به کار گرفته شده یک دوربین ۳۶۰ درجه‌است که مجهز به عدسی گردنده بود و از دورنمای صحنه‌ای که در دید مسلسل است عکس برمی دارد. این دوربین در صورت مشاهده هر تحرک مشکوک یا فعالیت مشکوک در اطراف تانک آن را به خدمه اطلاع می‌دهد. این سیستم برای تأمین ایمنی تانک در محیطهای خطرناک بسیار مناسب است.

تصویر

مرکاوا: نسل ۴

نسل ۴ مرکاوا (Merkava MK IV)، تانکهای اصلاح شده و بسیار پیشرفته تر از نسل ۳ از سری تانکهای مرکاوا است که همکنون در ابعاد وسیع مورد استفاده ارتش اسرائیل قرار دارد.

تصویر

این نوع از تانکهای ارتش اسرائیل دارای سیستم فوق پیشرفته (Global Positioning System) است که امکان رهیابی اهداف را با استفاده از سیستم رهیابی ماهواره ای را میدهد.

ادعای انهدام پذیری تانکهای مرکاوا

تصویر

گفتنی است در جنگ اسرائیل با حزب‌الله لبنان در سال ۲۰۰۶ میلادی، حزب‌الله لبنان توانستبا کمک موشک‌های ضد تانک روسی، ۵۰ تانک مرکاوا را منهدم کند که در نتیجه باعث کشته شدن ۳۰ و زخمی شدن ۱۰۰ تن از خدمه آن شده‌است. کلا در تهاجم اسراییل به لبنان در سال ۲۰۰۶ حدود ۱۳٪ از توان زرهی به کار برده شده نابود شد. این اتفاق شک‌های بسیاری در مورد توان این تانک برانگیخت.

منابع

* Gelbart, Marsh, and Tony Bryan (illustrator). Modern Israeli Tanks and Infantry Carriers 1985–2004. Oxford, United Kingdom: Osprey Publishing, 2004. ISBN 1-84176-579-1.
* Katz, Sam, and Peter Sarson (illustrator). Merkava Main Battle Tank MKs I, II & III. Oxford, United Kingdom: Osprey Publishing, 1997. ISBN 1-85532-643-4.

و همينطور....
[External Link Removed for Guests]مرکاوا
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط کفير »

KARIM, جان
فرق تانک مرکاوا با تانکصبرا در چيست
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط کفير »

تانک می تواند به موشک زمین به هوا برای دفاع از خود در برابر هلیکوپترها مجهز شود
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

کفير, جان

من اطلاعات کمی در مورد صبرا دارم.

لطفا دوستانی که اطلاعات جامعی در مورد صبرا دارند پست کنند تا ببینیم وضعیت به چه صورت میشه :D
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

پست توسط masiha85 »

سلام
دوستان يک سوال تخصصي دارم لطفآ راهنمايي کنيد

چرا در بعضي از تانکهاي دريچه ديد راننده و يا اصلآ خود راننده در قسمت چپ تانک است نه وسط به نظر شما اين موضوع باعث کاهش ديد راننده نمي شود مثلآ در تانک مرکاوا 4 ؟
چرا تانکهاي روسي را به ندرت مي بينيم که برجک خود را برگردانده باشند در حاليکه تانکهاي غربي معمولآ با برجک برگشته تردد مي کنند. :-(
خاک تو گر نيست جان من مباد
زنده در اين بوم و بر يک تن مباد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

Sabra Main Battle Tank

پست توسط Reza6662 »

تانک صبرا (اسرائيل)

تانک صبرا، همان تانک آمریکایی M60 نوع A3 جهت ارتش ترکیه می باشد که توسط اسرائیل مورد بهینه سازی قرار گرفته است. صنایع نظامی اسرائیل (IMI) تانک قدیمی M60A3 را با یک توپ پرقدرت 120 م م مجهز کردند. در این تانک، مسلسل الکتریکی ساخت Elbit Systems، سیستم کنترل پایداری (جلوگیری از لغزش)، سیستم کنترل آتش بسیار پیشرفته و جدید و همچنین یک مجموعه زره جدید و بسیار مقاوم نصب شده است.

اولین نمونهء این تانک در اواخر سال 2005 به ارتش ترکیه تحویل شد و اکنون مراحل آزمون خود را طی می کند. سایر نمونه های اولیهء تولید شده در اسرائیل طبق قرارداد 700 میلیون دلاری منعقد شده با ترکیه، در حال انجام تست می باشند.
افسران نیروی زمینی ارتش اسرائیل اذعان می دارند که نوع بهینه سازی ها و ارتقاء تانک قدیمی M60A3 که اکنون به نام Sabra Mk III شناخته می شود، از این وسیلهء قدیمی، یک تانک کاملن جدید ساخته است.
یکی از افسران عالیرتبه وزارت دفاع اسرائیل، این تانک را هم ردیف مرکاوا نوع 4 ارزیابی می کند.

با تشکر
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط masiha85 »

سلام دوستان

اینم یک عکس دیگر از تانک ذوالفقار 1
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط masiha85 »

با سلام

دوستان من یک کار گرافیکی از تانک ذوالفقار 3 طراحی کردم امیدوارم مورد قبول قرار بگیرد.
New Member

پست توسط SAAMY »

عكس از ذوالفقار 3 نداريد؟ :-(
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2025 بار
سپاس‌های دریافتی: 1292 بار

پست توسط ramin11 »