شش کشور عربی عضو شورای همکاری خلیج فارس پایان ماه ژانویه یا اوایل فوریه - برابر با اواخر دی ماه تا اواسط بهمن ماه سال جاری، بزرگترین مانور نظامی خود را با همکاری آمریکا و انگلیس برپا خواهند کرد.
به گزارش عصرايران (asriran.com)، روزنامه "وورلد تریبیون" چاپ ابوظبی نوشت: به دلیل بروز ناآرامی های متعدد و ناامن شدن منطقه خاورمیانه، آمریکا و انگلیس نیز از برپایی مانور نظامی کشورهای عربی حمایت خواهند کرد و عمان برگزار کننده و میزبان هفت کشور دیگر خواهد بود.
این روزنامه افزود: این مانور نظامی در سه نوع زمینی، هوایی و دریایی برگزار خواهد شد و تمام تسلیحات مورد استفاده در آن، آمریکایی و انگلیسی خواهند بود.
روزنامه "الرای العام" چاپ کویت نیز نوشت: از سال 1984 میلادی تاکنون، هیچ مانور نظامی به بزرگی این مانور برگزار نشده است.
این روزنامه کویتی افزود: تا سال 2025 میلادی قرار است تعداد نیروهای عربی مستقر خلیج فارس به صدهزار نفر افزایش یابد.
روزنامه مذکور از احتمال پذیرش یمن در جمع کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس گزارش داد و نوشت: هر چند یمن فقیرترین کشور عربی منطقه است؛ اما در عین حال تمایل زیادی در پیوستن به کشورهای عضو این شورا دارد و بهتر است آنها برای بالا بردن آمار کشورهای عضو پذیرفته شوند.
در همین حال یک مقام عرب که کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس است، دلیل برگزاری چنین مانور نظامی را "قدرت نمایی به ایران" توصیف کرد و به روزنامه "وورلد تریبیون" گفت: پیشرفت اتمی در ایران و پیروزی حزب الله لبنان در مقابل اسراییل زمینه نگرانی ما را فراهم آورده است و می خواهیم با برگزاری این مانور، ما قدرت خود را به نمایش بگذاریم.
وی که نخواست نامش فاش شود، افزود: دقیقا 20 روز قبل در ریاض پایتخت عربستان سعودی چنین تصمیمی گرفته شد و آمریکا و انگلیس نیز در همانجا مسئولیت هماهنگی و تامین سلاح را بر عهده گرفتند.
اينم نظر يكي از كاربران اين سايت كه حيف ديدم نظرش رو اينجا نيارم :
با سلام:حکایت این مانور مثل حکایت بچه ای میماند که وقتی قدرت ندارد با بزرگتر از خودش در بیفتد مامان و باباش و که انگلیس وامریکا هستند دعوت می کند آخر کسی نیست به اینها بگوید تو که خودت عرضه ی برگزاری یک رزمایش را نداری پارس کردنت برای چیست این را حتما در سایت نشان دهید تا بفهمند ملت ما از این جیره خوارهای وهابی ترسی ندارد (پاینده ایران زمین تا جهان هست)
منبع : عصر ايران
مانور نظامی عرب های منطقه برای قدرت نمایی به ایران
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 71 بار
دو نكته خيلي مهم در باره اين مانور نظامي :
1- مهمات و تسليحات به مورد استفاده در اين مانور توسط آمريكا و انگليس تامين ميشه ( خرج اين مانور ميشه كلي پووووووووووووووووووول كه همش رو بايد عربها عزيز بدن پس اگه دست آوردي براي آمريكا و انگليس نداشته باش پووووووول واسشون داره
)
2- برنامه ريزي و مديريت اين مانور توسط آمريكا و انگليس انجام ميشه ( احتمالا يه تعداد از عربها رو به عنوان دشمن فرضي استفاده مي كنن
)
وقتي اين خبر رو توي سايت عصر ايران خوندم ناخودآگاه ياد شبهاي برره افتادم . شما هم بايد يادتون باشه كه توي اون فيلم هم يه مانور نظامي برگذار كردن ( اونم چه مانوري) اگه يادتون باشه توي اون فيلم برره اي ها از دشمن فرضي شكست خوردن من همين پيش بيني رو براي مانور عربها مي كنم

1- مهمات و تسليحات به مورد استفاده در اين مانور توسط آمريكا و انگليس تامين ميشه ( خرج اين مانور ميشه كلي پووووووووووووووووووول كه همش رو بايد عربها عزيز بدن پس اگه دست آوردي براي آمريكا و انگليس نداشته باش پووووووول واسشون داره
)
2- برنامه ريزي و مديريت اين مانور توسط آمريكا و انگليس انجام ميشه ( احتمالا يه تعداد از عربها رو به عنوان دشمن فرضي استفاده مي كنن
)
وقتي اين خبر رو توي سايت عصر ايران خوندم ناخودآگاه ياد شبهاي برره افتادم . شما هم بايد يادتون باشه كه توي اون فيلم هم يه مانور نظامي برگذار كردن ( اونم چه مانوري) اگه يادتون باشه توي اون فيلم برره اي ها از دشمن فرضي شكست خوردن من همين پيش بيني رو براي مانور عربها مي كنم

ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
اي اي اي دل قافل
مانور تنها تنها
ما هم بازي
دلم واسه اين عربا مي سوزه 40 سال ديگه من مرده شما ها زنده ببينيد وقتي نفتشون تموم شد سريلانكا مي ياد با اين ها مانور برگزار كنه

مانور تنها تنها
ما هم بازي
دلم واسه اين عربا مي سوزه 40 سال ديگه من مرده شما ها زنده ببينيد وقتي نفتشون تموم شد سريلانكا مي ياد با اين ها مانور برگزار كنه

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر

-
- سپاسهای ارسالی: 2396 بار
- سپاسهای دریافتی: 1355 بار
خوب اينجور كه معلومه نيروهاي آمريكايي و انگليسي يه مدتي به خرج اعراب حسابي تمرين خواهند كرد
عرضه اين كشورهاي عربي توي ميدان نبرد واقعي معلوم خواهد شد ...
اينها حتي عرضه خلباني هواپيماهاي خودشون رو هم ندارند ، ميدونيد چقدر خلبان مصري و پاكستاني تو اين كشورها فعالند ؟
اما احتمالا بايد منتظر مانور «پيامبر اعظم (ص) 3 » و رو كردن دستاوردهاي نظامي جديدتري باشيم
عرضه اين كشورهاي عربي توي ميدان نبرد واقعي معلوم خواهد شد ...
اينها حتي عرضه خلباني هواپيماهاي خودشون رو هم ندارند ، ميدونيد چقدر خلبان مصري و پاكستاني تو اين كشورها فعالند ؟
اما احتمالا بايد منتظر مانور «پيامبر اعظم (ص) 3 » و رو كردن دستاوردهاي نظامي جديدتري باشيم

...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
به نظر من بايد توان پدافند هوايي و همچنين نيروي هوايي ايران تقويت بشه. اگر صاعقه واقعن يه توليد بومي باشه (من در مورد موتورهاش شک دارم و فکر مي کنم همون J-85 قديمي باشن) بايد از اين صاعقه حداقل براي پرکردن آسمان 50 فروندي توليد بشه.
ما اين هم متخصص و تحصيل کرده در زمينه هاي مختلف و علص الخصوص هوافضا و الکترونيک داريم. متاسفانه مديريت صحيحي براي جذب ايران افراد تاکنون اعمال نشده (حداقل من شخصی را می شناسم که با مدرک کارشناسي ارشد هوافضا با پايان نامهء تبديل موتورهاي توربوجت به توربوفن اکنون بيکار است و در يک نشريه مشغول ترجمهء متون ساده و غيرمرتبط هست!)
با يک مديريت صحيح ايران بايد به سمت ساخت رادار، موشکهاي هدايت راداري، سيستم هاي آويونيک نظير HUD و MFD و HOTAS پيش بره. ما همه چيز داريم و فقط کمي توجه، تخصيص بودجه و مديريت لازم داريم.
اگر بتونيم همين هواپيماهاي ضعيف مثل F-5 يا F-7 رو ارتقاء بديم کلي جلو مي افتيم. ضمن اينکه بايد به توليدات داخلي نظير آذرخش، صاعقه و همچنين الگوگيري و خريد تکنولوژي نظير شفق توجه بيشتري صورت بگيره. من مطمئن هستم که ما با در پيش گرفتن يک مديريت صحيح، از نظر کميت ادوات نظامي پيشرفته و مناسب، از کل اين اعراب باديه نشين جلوتر خواهيم افتاد.
اما تا رسيدن به نقطهء مناسب، بايد به خريد ملزومات مناسب نظير هواپيماهاي پيشرفته نظير Su-30 و تانکهاي جديد نظير T-90 بپردازيم.

ما اين هم متخصص و تحصيل کرده در زمينه هاي مختلف و علص الخصوص هوافضا و الکترونيک داريم. متاسفانه مديريت صحيحي براي جذب ايران افراد تاکنون اعمال نشده (حداقل من شخصی را می شناسم که با مدرک کارشناسي ارشد هوافضا با پايان نامهء تبديل موتورهاي توربوجت به توربوفن اکنون بيکار است و در يک نشريه مشغول ترجمهء متون ساده و غيرمرتبط هست!)
با يک مديريت صحيح ايران بايد به سمت ساخت رادار، موشکهاي هدايت راداري، سيستم هاي آويونيک نظير HUD و MFD و HOTAS پيش بره. ما همه چيز داريم و فقط کمي توجه، تخصيص بودجه و مديريت لازم داريم.
اگر بتونيم همين هواپيماهاي ضعيف مثل F-5 يا F-7 رو ارتقاء بديم کلي جلو مي افتيم. ضمن اينکه بايد به توليدات داخلي نظير آذرخش، صاعقه و همچنين الگوگيري و خريد تکنولوژي نظير شفق توجه بيشتري صورت بگيره. من مطمئن هستم که ما با در پيش گرفتن يک مديريت صحيح، از نظر کميت ادوات نظامي پيشرفته و مناسب، از کل اين اعراب باديه نشين جلوتر خواهيم افتاد.
اما تا رسيدن به نقطهء مناسب، بايد به خريد ملزومات مناسب نظير هواپيماهاي پيشرفته نظير Su-30 و تانکهاي جديد نظير T-90 بپردازيم.