سعید عزیز. دوست میهن پرست و احساساتی
هرچند اینجا در زیر گروه هواپیماهای نظامی و تاپیک نیروی هوایی بحث می کنیم، اما متاسفانه بعضی از دوستان ظاهراً منتظر هستند تا حاشیه ای در یک بحث کمابیش علمی پیدا کنند و آن را به بیراهه بکشند.
Saeid12345 نوشته شده:Reza6662,
دوست من شما باز هم شروع کردي به تعريف و تمجيد از معلون و انتقاد از تلاشهاي متخصصان در زمان حال!

من گفتم بحث منطقي و با مدرک و بدون تعصب بکنيم نه اينکه ... که اگر قرار بر تعصب باشد من فقط با چند جمله همه انجمن رو زير و رو ميکنم!
شما ایراد گرفتین از بی مدرک بودن بحث بعضی از دوستان و بحث غیر منطقی و متعصبانه اونها ولی متاسفانه خود شما هم همیشه با همین وضعیت باهاشون بحث کردین.
Saeid12345 نوشته شده: ... قاجار هر چه بود حکومتي بود از مردم براي مردم که اگر دخالتهاي روس و انگليس و انحراف مشروطيت نبود قاجار به همان راه صحيح آغا محمد خان باز ميگشت.... (احمد شاه آن جوان قاجار آنقدر با عرضه بود که در برابر بسياري فشارهاي روس و انگليس مقاومت کرد)...
نمیدونیم دفاع شما از خاندان قاجار به چه معناست ؟ چگونه آنها را خاندانی از مردم و بر مردم میدانی؟ خاندانی که اوج انحطاط و فساد را در دربارهای ایران در تاریخ 2500ساله شاهنشاهی به نمایش گذاشتند. راه صحیح آقا محمد خان چه معنی می دهد ؟ همان آقا محمدخانی که شیراز را پس از کریم خان به خاک و خون کشید، کرمان را شش ماه محاصره کرد تا جایی که به خوردن سگ گربه روی آوردند و بعد از گرفتن تلفات بسیار به خاطر گرسنگی مردم و ورود به آنجا نوامیس مردم را بر سپاهیانش روا داد و کوهی از 20هزار جفت چشم مردان آنجا ساخت؟ یا در حمله به غرب برای تصرف آنجا نوامیس مردم را در کرمانشاه بر روی سپاهیانش حلال کرد؟ و این قضیه را در مورد هر شهری که در مقابل سفاکی او مقاومت می کردند انجام داد ؟ هم او که همیشه عکس چنگیز خان مغول را در بالای تخت و عکس تیمور گورکانی را در مقابل خود نصب کرد و رفتار و روش آنان را سر لوحه کار خویش قرار داد. دیگر شاهان قاجار نیز بهتر از او نیستند:
فتحعلی شاه دومی است، او بود که قفقاز را در اثر بی کفایتی از دست داد و در حقیقت کوچک شدن ایران و از دست رفتن بخش هایی از آن از زمان او شروع شد. حتماً عهدنامه های گلستان و ترکمانچای را به خاطر داری ؟
محمدشاه سومی است که افغانستان را با فضاحت تمام از دست داد و حتی 2میلیون و 500هزار تومان طلا نیز به عنوان غرامت پرداخت کرد (به ارزش تومان آن زمان)
ناصرالدین شاه ، در زمان او انگلستان بر بوشهر نیز مسلط گشت و او نیز توفیقی در بازپسگیری هرات نداشت. هم او بود که زندگی در حرمسرا و میگساری عقل و درایت او را در حکومت زایل کرد و جواز قتل امیرکبیر بزرگمرد تاریخ ایران را داد. او بود که پایه وام گرفتن و بدهکار کردن مملکت را ریخت و با وام به سفرهای خوش گذرانی در اروپا رفت.
مظفرالدین شاه بیمار بی کفایت که چون پدر با وام اروپایی ها به سفر میرفت و بی اهمیتی به امور مملکت را به اوج رساند.
محمدعلی شاه که استبداد صغیر را به راه انداخت و خونریزی های بسیاری در زمانش اتفاق افتاد و مجلس را به توپ بست و مشروطه خاهان را کشت یا در بند کرد و در آخر نیز به سفارت روسیه پناه برد و به آنجا فرار کرد.
احمد شاه هم که بیش از هرچیز نگران وضعیت خود بود تا نگران اوضاع مملکت باشد و مهمترین دغدغه اش حفظ مقرری بود که از انگلیسی ها میگرفت. او بود که به نصایح مدرس گوش نکرد و اجازه داد رضاخان میرپنج تا آنجا در دستگاهش پیشروی کند که خود را به نخست وزیری برساند.
Saeid12345 نوشته شده: تا 31 شهريور 1359 که عملا درگير مسائل بعد از انقلاب و مبارزه با کردها و کمونيستها و ... بوديم و ... همچنين 240 هزار نفر از بهترين و وطن پرسترين جوانان غيور و مسلمان کشور شهيد شدند بطوريکه تا الان هم جاي خالي آنها پر نشده است ...
تا شهریور 59 ما فقط با کردها و کمونیستها درگیر بودیم ؟ چرا ذکری از جنبشهای جدائی طلب خلق ترک و پان تورکیستها نکردید که در آذربایجان به آشوب می پرداختند.
نکته :
به هر حال ما همه یک برادریم و اعضای پیکره بزرگ ایرانیم و هموطن. میهن پرستی و عرق ملی و آئینی همه ما نباید با احساسات پان ترکیسم ، پان کردیسم ، ... و حتی پان فارسیسم مخلوط شود. باید ایرانی فکر کنیم و برای آینده و اعتلای روزافزون ایرانمون تلاش کنیم.
و این تلاش باید از طرف همه و برای همه باشه. دوستانی رو داریم مانند
Reza6662 که اونها هم دلشون برای میهنشون میتپه اما به روش و عقاید خودشون. اگر ما با عقاید اونها مشکل داریم دلیل نمیشه که اونها رو به عدم میهن پرستی متهم کنیم بلکه اگر فکر می کنیم اونها از بعضی مسائل مطلع نیستند یا بر بعضی عقاید پافشاری میکنن، با اونها مفاهمه داشته باشیم، بحث منطقی و روشن کنیم و اونها رو از خودمون بدونیم و سعی در جذب اونها داشته باشیم نه دفع اونها.
در ضمن من کلاً مخالف ایجاد چنین تاپیک هایی هستم چون نه در حوصله سایت هست و نه در توان اون و متاسفانه معمولا هم به بیراهه میره.
یک نکته هم برای دوست جدیدمون
masiha85، کسی که تاپیک رو ایجاد میکنه باید بحث های اون رو مدیریت کنه و خودش اون رو کنترل کنه نه فقط یک عنوان بزنه و اون رو رها کنه.
ضمناً سعید عزیز، امیدوارم بعد از این قصد نکنی که همه انجمن رو با چندتا جمله زیر رو کنی