تحليل نبرد زميني-هوايي ايران با آمريکا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

padshah عزيز با شما كاملا موافقم . اگه مي دونست كه مي تونه ايران رو اشغال كنه حتي يه لحظه وقت تلف نمي كرد .
در مورد محور هايي كه masiha85 عزيز اعلام كردن :

1- غرب ( کرمانشاه - ایلام - کردستان ) : احتمال حمله آمريكا از اين سمت به نظر من كمه چون بعضي گروههاي جدايي طلب در اين مناطق فعاليت مي كنند و لازم نيست خود آمريكا وارد اين منطقه بشه مگر براي حمايت آنها ، بيشتر به اين گروهها كمك هاي نظامي و مالي ميده و وارد اين منطقه نميشه .

2- جنوب غربی ( خوزستان ) : احتمال وارد شدن آمريكا به اين منطقه بالاست چون هم داراي مناطق نفت خيز بسياريه و گروههاي جدايي طلب در اين منطقه يا وجود نداره اگه هم وجود داشته باشه خيلي ضعيفن و نمي شه روشون حساب كرد .

3- خلیج فارس : احتمالا آمريكا از ناوهاي هواپيما بر در خليج فارس به عنوان فرودگاه استفاده مي كنه براي بمباران و حملات هوايي به ايران عزيز . يه مسئله ديگه اينجا هست ، كه چون وسعت خليج فارس كمه و تنها راه دررو خليج فارس تنگه هرمزه بعيد مي دونم آمريكا بتونه به عنوان يه پايگاه مستحكم براي حملات هوايي از اين منطقه استفاده كنه و خيلي كار بتونن انجام بدن اينه كه حداكثر 1درصد از ناوهاشون رو قبل از نابودي بتونن از خليج فارس خارج كنن .

4- شرق ( سیستان - خراسان ) : ورود آمريكا به سيستان بعيد به نظر ميرسه چون سيستان شرايطي مثل غرب كشور داره و اشرار در اين منطقه فراوان يافت مي شن و با كمك تسليحاتي به اونها مي تونه ازشون استفاده زيادي كنه . اما منطقه ي خراسان ، من بعيد مي دونم آمريكا بتونه وارد اين استان بشه چون همون جوري كه خودم يه خراساني هستم و مردمش رو ميشناسم از فكر ورود آمريكا به خراسان خندم ميگيره ( البته همهي مردم ايران وتن پرست هستن ، منظور من از نوع استراتژي منطقه اي بود مثلا در قسمت غرب كشور و جنوب غربي من جنگهاي چريكي رو پيشنهاد مي كنم و به نظر من بهتر جواب ميده )

5- شمال : به علت عدم حضور نظامي آمريكا در درياي مازندران من احتمال حمله از اين سمت رو منتفي مي دونم .

6- شمال غرب ( آذزبایجان غربی ) : فكر نكنم تركيه اجازه حمله از خاكش به ايران رو بده و بعلت وجود عناصر جدايي طلب فكر نكنم آمريكا خودش وارد اين منطقه بشه مگر بر حسب ضرورت .

در انتها هم از اشكالات تايپي و دستوري كه وجود داره معذرت مي خوام چون عجله دارم و نمي تونم ويرايشش كنم :o

يا حق
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمين آريايي
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Mamool »

دوستان اجازه بديد بجاي شاخ و شانه كشيدن تحليلي علمي داشته باشيم. :smile:
[FONT=Microsoft Sans Serif]
  نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا  

Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

مگه تحليلم علمي نبود ؟ :-? :-(
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمين آريايي
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Mamool »

Ahmad6644,
البته كه بود منظورم اونايي هستن كه الكي كر ري مي خونن.
[FONT=Microsoft Sans Serif]
  نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا  

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

البته قبل از جنگ آمريکا به مدت حداقل دو ماه به بمباران و موشک باران مراکز نظامي اقتصادي خواهد پرداخت. :-(
هیهات منا الذلة
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

Mamool عزيز نظر من اين بود . شما هم اگه نظري داري بگو تا ما هم بشنويم . :-?
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 96 بار
تماس:

پست توسط padshah »

سلام

بعضي دوستان تازه عضو شدند و احتمالا مطالب قبلي و بحثهاي زيادي كه راجع به اين موضوع شده رو نخوندند
من پيشنهاد ميكنم اين دوستان با مطالعه اين بخشها نظرات كاربران ديگه رو هم بدونند

فكر مي كنم بهترين بحث ها هم در تايپيك ((( اعزام ناو هواپيمابر ايزنهاور به خليج فارس )) كه دوست عزيزمون كيارش ايجاد كرده بودند بود

البته سو تفاهم نشه هااااااااااااااااااااااااااااااا :o
کد نمایش پرچم کوچک:
تصویر

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:
تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

چي شد ؟ كسي ديگه اي جز من نظر نداشت ؟ :sad:
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

پست توسط masiha85 »

با سلام به دوستان
بررسی حمله آمریکا از محور غرب

آمریکا برای حمله از غرب می تواند از 3 محور وارد خاک ایران شود : 1- مرز کرمانشاه
2- مرز ایلام 3- مرز کردستان

1- محور کرمانشاه : الف ) مرز خسروی ب) مرز نفت شهر
آمریکا اگر از غرب حمله کند حتمآ از هر دو محور وارد خواهد شد.من تخمین می زنم که آمریکا
به استعداد 2 لشگر زرهی به همراه 2 یا 3 تیپ مستقل وارد خواهد شد .
بدون شک ما زیر بمباران شدید نیروی هوایی آمریکا روزهای سختی پشت سر گذاشته ایم و قطعآ
نیروی زمینی ما متحمل تلفات زیادی شده است پس غیر منطقی است که ما در مرز شروع به دفاع کلاسیک
کنیم. لشگرهای ایرانی مستقر در این محور قطعآ به واحدهای موسوم به تیم گروه تقسیم شده اند و در محلهای خود اختفا کرده اند.
لشگر شماره 1 آمریکا از مرز خسروی مگذرد دفاع اندک است آمریکاییها انتظار این را داشته اند تانکهای ام-1-آ-2 به سرعت مدافعین
را به عقب می رانند و در پی آنها نفربرهای برادلی حرکت می کنند.اصولآ استراتزی آمریکا عدم ورود به شهرهاست
پس آمریکا وارد شهرهای قصر شیرین - سرپل ذهاب - کرند غرب نمی شود و فقط آنها را دور میزند.این امر به نفع ایران است به
چند دلیل : 1- ما می توانیم با استفاده از تجمع نیروها و تجهیزاتی که قبلآ در شهر ها انبار کرده ایم به خطوط مواسلاتی و عقبه دشمن
ضربه بزنیم 2-ایجاد پوشش هوایی کوتاه برد موثر در روی شهرها 3- نقطه قوت و روحیه برای سربازان ما و نقطه ضعف برای
آمریکاییها چون همیشه در این صورت از عقبه خود نگران هستند.
ما قطعآ توانایی زیادی برای مقابله با یگانهای زرهی آمریکا را تا گردنه پاتاق ( جایی نزدیک مرصاد ) نداریم اما در این منطقه ورق بر می گردد
ما می توانیم با کمک کوهها و گردنه های صعب العبور که فقط یک جاده باریک است و استعداد چند لشگر ارتش و سپاه و بسیج و
همچنین بالگردهای تهاجمی خود که آنها را مخفی کرده ایم ( لطفآ نپرسید چطور ) اولین تک هجومی خود را به آمریکا آغاز می کنیم
و تلفات سنگینی به آنها وارد می کنیم.اینجاست که نیروهای مستقر در شهر ها شروع به عملیات چریکی و آتش توپخانه بر
علیه نیروهای متخاصم می کنند.نیروی هوایی آمریکا شروع به بمباران شدید مواضع ما علی الخصوص در شهرها می کند
در این موارد بهترین ضربات را نیروهای چریکی و کماندویی ارتش به نیروهای آمریکا وارد می کنند .توجه شود که آمریکاییها
چون شهری در اختیار ندارند دارای عقبه مناسب برای لجستیک نیستند در عوض ما باید با تمام قوا از شهرها دفاع کنیم این
بهترین راه است.ما باید با کمک تیم گروهها که متشکل از توپخانه بسیار متحرک و آشنای به جغرافیا -چند دستگاه تانک-
سلاح های ضد تانک و ضد بالگرد( منظور موشکهای ضد هوایی کتفی است ) شروع به قطع کردن ارتباط یگانهای دشمن کنیم.
توجه کنیم نیروی زمینی آمریکا شدیدآ وابسطه به بالگردهای آپاچی و هواپیماهای آ-10 خود است .نیروهای ما حداقل 10 برابرنیروهای دشمن است
حال اگر ما فرض کنیم که آنها از پاتاق رد شدند و به کرمانشاه رسیدند دیگر چندان توانی برای نبرد با مدافعان کرمانشاه ندارند زیرا برای
فتح ایران از هر جناحی باید حتمآ یک شهر بزرگ را در اختیار داشته باشد توجه کنید کرمانشاه برابرشهر بغداد وسعت دارد !

ادامه بحث در چند روز آینده
خاک تو گر نيست جان من مباد
زنده در اين بوم و بر يک تن مباد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

masiha85, افرين طرح قشنگي بود :smile: :(

ولي اين بالگردها ديگه چي بود ؟؟‌ :-x :m:a
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

masiha85, جان
خوب ولي من قبل شروع جنگ زميني شکل ديگري را تصور مي کنم. البته در صورتي که اين جنگ 6 ماه بعد آغاز شود.
اگر از قبل اعلام جنگ داده شود در اولين ساعات جنگ موشک هاي کروز به سمت پدافند و سايت هاي ضد هوايي شليک مي شود ولي چون از قبل پيش بيني اوضاع شده بود طرح شکست مي خورد و جنگنده ها و بمب افکن هاي نيرو دريايي آمريکا وارد عمل مي شوند که از اينجا به بعدش مشخصه.
در همين هنگام ايران به احتمال زياد به مين ريزي و مسدود ساختن تنگه مي پردازد و قايق ها و هواپيما هاي کنترلي به ناوگان آمريکا حمله مي کنند و از طرفي از موشک هاي شهاب به عنوان حمله به پايگاه هاي آمريکا استفاده مي شود.

با اوضاعي که مي بينيد در روز اول جنگ تلافات آمريکا بسيار زياد است و احتمال جنگ را در وضعيت فعلي صفر مي کند.

...............................
اگر با فرض اينکه آمريکا توانست اهداف خود را در مورد در مورد بمباران تحقق بخشد به احتمال 99 درصد جنگ زميني در ايران فقط به شکل ژريکي خواهد بود که مشخص است که آمريکا نمي تواند از طرف غرب کشور که منطفه اي کوهستاني است وارد عمل شود پس از طرف خوزستان و بندرعباس و بوشهر که منطفه اي هموار و دشتي هستند در درجه اول وارد مورد تهاجم قرار مي دهند.
هیهات منا الذلة
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

پست توسط masiha85 »

ممنون سردار عزيز

من در مورد تمام محورها کاملآ بحث خواهم کرد .
خاک تو گر نيست جان من مباد
زنده در اين بوم و بر يک تن مباد
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زميني”