در مورد محور هايي كه masiha85 عزيز اعلام كردن :
1- غرب ( کرمانشاه - ایلام - کردستان ) : احتمال حمله آمريكا از اين سمت به نظر من كمه چون بعضي گروههاي جدايي طلب در اين مناطق فعاليت مي كنند و لازم نيست خود آمريكا وارد اين منطقه بشه مگر براي حمايت آنها ، بيشتر به اين گروهها كمك هاي نظامي و مالي ميده و وارد اين منطقه نميشه .
2- جنوب غربی ( خوزستان ) : احتمال وارد شدن آمريكا به اين منطقه بالاست چون هم داراي مناطق نفت خيز بسياريه و گروههاي جدايي طلب در اين منطقه يا وجود نداره اگه هم وجود داشته باشه خيلي ضعيفن و نمي شه روشون حساب كرد .
3- خلیج فارس : احتمالا آمريكا از ناوهاي هواپيما بر در خليج فارس به عنوان فرودگاه استفاده مي كنه براي بمباران و حملات هوايي به ايران عزيز . يه مسئله ديگه اينجا هست ، كه چون وسعت خليج فارس كمه و تنها راه دررو خليج فارس تنگه هرمزه بعيد مي دونم آمريكا بتونه به عنوان يه پايگاه مستحكم براي حملات هوايي از اين منطقه استفاده كنه و خيلي كار بتونن انجام بدن اينه كه حداكثر 1درصد از ناوهاشون رو قبل از نابودي بتونن از خليج فارس خارج كنن .
4- شرق ( سیستان - خراسان ) : ورود آمريكا به سيستان بعيد به نظر ميرسه چون سيستان شرايطي مثل غرب كشور داره و اشرار در اين منطقه فراوان يافت مي شن و با كمك تسليحاتي به اونها مي تونه ازشون استفاده زيادي كنه . اما منطقه ي خراسان ، من بعيد مي دونم آمريكا بتونه وارد اين استان بشه چون همون جوري كه خودم يه خراساني هستم و مردمش رو ميشناسم از فكر ورود آمريكا به خراسان خندم ميگيره ( البته همهي مردم ايران وتن پرست هستن ، منظور من از نوع استراتژي منطقه اي بود مثلا در قسمت غرب كشور و جنوب غربي من جنگهاي چريكي رو پيشنهاد مي كنم و به نظر من بهتر جواب ميده )
5- شمال : به علت عدم حضور نظامي آمريكا در درياي مازندران من احتمال حمله از اين سمت رو منتفي مي دونم .
6- شمال غرب ( آذزبایجان غربی ) : فكر نكنم تركيه اجازه حمله از خاكش به ايران رو بده و بعلت وجود عناصر جدايي طلب فكر نكنم آمريكا خودش وارد اين منطقه بشه مگر بر حسب ضرورت .
در انتها هم از اشكالات تايپي و دستوري كه وجود داره معذرت مي خوام چون عجله دارم و نمي تونم ويرايشش كنم
يا حق