مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

david68 نوشته شده:من فكر نميكنم نيروي هوايي ما ارماني ترين نيروي هوايي منطقه باشه امر هم ندارم و فقط نظر خودم رو طبق نظري كه در فرومها و يا هر جاي ديگه ميشنوم ميگم در ضمن از دوستان هم خواهش ميكنم امارهايي كه اسرائيل ارئه ميده رو تو سايت نزاريد چون هميشه ميگيد مرگ بر اسرائيل دروغگو و ستمگر و ... پس اگه دروغگو و فريبكار هست امار اونها رو ارائه نديد چون ادم يا حرف كسي رو قبول نميكنه يا اگه قبول كنه بايد همه حرفهاش رو قبول كنه وقتي اسرائيل و امريكا و كلا كشورهايي كه با ما موافق نيستند ميگن ما قوي هستيم و از ما تعريف ميكنن قبول ميكنيم ولي وقتي از ما بد ميگن ميگيم مرگ بر امريكا و... اخرين نمونش هم گزارش سازمانهاي اطلاعاتي امريكا بود كه قسمت خوبش رو قبول كرديم و پيروزي دوستيم ولي قسمت ديگش رو كه گفته بود در گذشته چه فعاليتهايي داشتيم رد كرديم البته اين موضوع اصلا به اينجا ربطي نداشت و فقط براي مثال عرض كردم .
navid missle نوشته شده:سلام
من نمي دونم چرا بعضي ها ميگن اف-14 هاي ما عملياتي نيستند.من معتقدم فرمانده هاي نظامي ما وقتي چيزي رو نداشته باشيم الکي حرف نمي زنن.در روز نيروي هوايي (19/11/86) فرمانده ي نيروي هوايي در يک برنامه تلويزيوني گفت که ما در توليد قطعات يدکي هواپيما
هيچ مشکلي نداريم و امروز هيچ اف-14 يي نيست که به خاطر کمبود قطعات يدکي نتونه پرواز کنه چه دليلي داره که فرمانده ي نيروي هوايي دروغ بگه چون اصلا سوال مجري برنامه ام در مورد اف-14 نبود و در مورد توانمندي هاي نيروي هوايي بود
Saeid12345 نوشته شده:Reza6662,
دوست من شما باز هم شروع کردي به تعريف و تمجيد از معلون و انتقاد از تلاشهاي متخصصان در زمان حال!من گفتم بحث منطقي و با مدرک و بدون تعصب بکنيم نه اينکه ... که اگر قرار بر تعصب باشد من فقط با چند جمله همه انجمن رو زير و رو ميکنم!
![]()
مشکل اصلي شما از آنجا ناشي ميشود که هنوز فرق بين حکومت ملي هر چند سنگدل و ناتوان را با حکومت توتاليتار دست نشانده به ظاهر خوب نميدانيد؟!قاجار هر چه بود حکومتي بود از مردم براي مردم که اگر دخالتهاي روس و انگليس و انحراف مشروطيت نبود قاجار به همان راه صحيح آغا محمد خان باز ميگشت.
اما انگليس براي کوتاه کردن دست روس از منافع ايران و وارد ساختن يک ضربه مهلک به مشروطه خواهان و مردم آزادي طلب ايران آمد پسر يک پالان دوز قزاق را که نه تنها ايراني نبود بلکه هيچ اصل و نصبي هم نداشت و خودش هم قبل از به قدرت رسيدن معروف به عناوين رضا اسطبلي و رضا مير پنج و ... بود که با فريب و نيرنگ مردم بر سر کار آمد و دولت مردمي را سرنگون ساخت (احمد شاه آن جوان قاجار آنقدر با عرضه بود که در برابر بسياري فشارهاي روس و انگليس مقاومت کرد) و ماجرا ادامه يافت تا سال 1320 که اسطبل رفت و اسطبل زاده بجاش آمد و يک جوان 22 ساله عياش که تمام وقت خود را با ... ميگذراند به قدرت رسيد و آنقدر ترسو و بي عرضه بود که در از ترس مصدق آن مرد نامي به نوشهر فرار کرد و با کمک آمريکا و شعبان بي مخ دوباره به قدرت ننگ آميز رسيد!
اين شازده دست پرورده هيچ کاري در دوران حکومتش نکرد بجز تقديم دو دستي منافع ملي به آمريکا و فروش ناموس مردم تا جايي که حتي ناموس خودش را هم دو دستي تقديم کارتر کرد!
![]()
حال به اصل موضوع بازگرديم.![]()
ماه قبل در مجله جنگ افزار مطلب جالبي درباره يک شرکت اسلحه سازي ترک خواندم به نام سار سيلماز که برايم تازگي داشت.اين شرکت در حوالي سال 1880 ميلادي تاسيس شد يعني 126 سال قبل که در آن زمان وضع ايران آشفته بود و امکان ايجاد کارخانه معمولي نبود چه برسد به نظامي! اما بعد از به قدرت رسيدن ملعونين که گويا طبق برخي مغلطه ها ايران را در جاده پيشرفت و تمدن بزرگ قرار داده بودند چرا چنين کاري انجام نشد؟ نگوئيد که اسطبلي يک کارخانه اسلحه سازي در نزديک پارچين ايجاد کرد که چون تمام قطعاتش تا قبل از انقلاب از خارج وارد ميشد تا جايي که حتي باروت گلوله ها هم وارداتي بود! آن هم در زماني که چند هزار سال از اختراع باروت توسط چينيها گذشته بود و با ابتدائي ترين امکانات ميتوان يک کارخانه بزرگ باروت احداث کرد.
![]()
آري در قبل از انقلاب وضعيت ما دقيقا شبيه وضع اسفبار کنوني عربستان هست که سران آن دلشان را به سلاحهاي آمريکايي و دلارهاي نفتي خوش کرده اند تا جايي که حتي توالت خود را از آمريکا ميخرند!![]()
و اما بعد از انقلاب چه شد؟تا 31 شهريور 1359 که عملا درگير مسائل بعد از انقلاب و مبارزه با کردها و کمونيستها و ... بوديم و بعد از آن هم تا 27 مرداد 1367 درگير جنگ تمام عيار با تمام جهان در قالب عراق شديم بطوريکه متحمل 1000 الي 2000 ميليارد دلار خسارات مالي و جاني شديم و به علاوه آن حدود 500 ميليارد دلار ارزش از کشور خارج شده و به سوي بانکهاي آمريکائي و سوئيسي و آلماني و انگليسي و ... پرواز کرد!
همچنين 240 هزار نفر از بهترين و وطن پرسترين جوانان غيور و مسلمان کشور شهيد شدند بطوريکه تا الان هم جاي خالي آنها پر نشده است و حدود نيم ميليون نفر هم مجروح جنگي متقبل شديم! 8) خوب تا اين لحظه با توجه به حجم عظيم خسارات مستقيم و غير مستقيم جنگ هر کارشناسي چنين نظر ميدهد که وقتي يک کشور بدون صنعتي با اين همه خسارت روبرو شود راهي بجز فروپاشي ندارد!
اما ما مانديم و ايران را ساختيم هر چند ديگر هرگز خونين شهر خرمشهر زيبا نشد ولي اين شهر و ديگر شهرهاي جنگي و تهران و مشهد و ... همگي ماندند و سر درماندگي فرو نياوردند و ماندند و با هيچ ساختند و خرمشهر را حياتي دوباره بخشيدند.
تا سالهاي بعد از جنگ هم که تقريبا اکثر بودجه عمراني کشور صرف بازسازي ميشد و الان هم ميشود و با اين وجود ديگر در ظاهر امکاني براي پيشرفت صنايع نظامي ايران نبود؟ اما ما توانستيم و باز هم ميتوانيم.
![]()
ما براي اولين بار در جهان تبديل در عرض 5 سال از کشوري بي صنعت و جنگ زده به سازنده تانک و در عرض 10 سال هواپيما و موشک و کشتي و ... شديم.
هم اکنون با وجود بسياري ناملايمات داخلي و خارجي و مهمتر از همه کمبود بودجه باز هم ما رو به جلو ميرانيم و با همين بودجه کم توانسته ايم تبديل به سومين کشور سازنده هليکوپترهاي دو موتوره دو ملخه شويم.
ما اولين کشوري در جهان هستيم که موشکي بالستيک با کلاهک خوشه اي ساخته ايم که دقت آن 30 متر ميباشد.
جزو سه کشور برتر در زمينه نانو تکنولوژي و ذرات بنيادي و پيشتاز در بسياري علوم و فنون ديگر در خاورميانه هستيم.