نيروی دريائی جمهوری اسلامی ايران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي دريايي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

خبرهاي ضد و نقيضي از ساخت ناو هواپيمابر توسط ايران شنيدم . آيا حقيقت داره ؟ كسي اطلاعاتي در اين مورد داره ؟
( يادمه يه جا خوندم كه قرار يه ناو هواپيمابر با ظرفيت 20 تا 30 فروند ساخته بشه و هواپيماهاش هم از نوع سوخو يا شفق3 هستن ) . منبعش رو يادم نيست
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

پست توسط Yasser »

Ahmad6644 نوشته شده:خبرهاي ضد و نقيضي از ساخت ناو هواپيمابر توسط ايران شنيدم . آيا حقيقت داره ؟ كسي اطلاعاتي در اين مورد داره ؟
( يادمه يه جا خوندم كه قرار يه ناو هواپيمابر با ظرفيت 20 تا 30 فروند ساخته بشه و هواپيماهاش هم از نوع سوخو يا شفق3 هستن ) . منبعش رو يادم نيست

این مسئله صحت نداره. این شایعات از زمانی مطرح شد که منابع داخلی و خارجی در اظهار نظرهاشون در مورد طرح جنگنده شفق صحبت از وجود طرح مدلی از اون به عنوان یک جنگنده دریاپایه کردند. به هر حال در استراتژی دفاعی ایران ناو هواپیمابر کاربرد قابل توجیهی نموتونه داشته باشه.
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

حالا اين كه هواپيماي شفق 3 درياپايه ست راسته ؟
Old Moderator
Old Moderator
سپاس‌های ارسالی: 117 بار
سپاس‌های دریافتی: 349 بار
تماس:

پست توسط black hawk »

نه دوست عزیز شفق یک هواپیمای آموزشی رزمیست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

اما تا اونجايي كه من اطلاع دارم شفق يك يه هواپيماي آموزشيه و مدل هاي 2 و 3 اون كاملا رزمي هستن و براي جايگزيني بعضي هواپيماهاي از رده خارج توليد ميشه ( البته هنوز به مرحله ي توليد انبوه نرسيده )
New Member

پست توسط PARAND »

tall نوشته شده:فردا بنده خودرو بي ام و وراد مي کنم اسمشو عوض کرده و با نشان سمند خودرو ملي به جامعه و ملت عزيز ايران تحويل خواهم داد
    بله- هر كشوري كه تو تحريم امريكا هستش (مثل ايران) چارهاي نداره بره از ﺁشغا لدوني شركت ها ي هواپيما سازي و موشك سازي روسيه يا چند كشور اروپايي يا چين و ژاپن هواپيما و موشك( و وسايل ديگه كه هيچ كس خبر نداره) با قيمت هاي حداقل 10 برابر قيمت همون وسيله بخرن بعد براي اينكه يه خودي جلوي امريكا نشون بدن ميان ميليون ها دلار روي اين جور چيزها سرمايه گذاري ميكنن تا شبيه همون وسيله رو با صرف پول هنگفتي بسازن بعد يه اسم ايراني روش ميذارن اونوقت به كل دنيا ميگن ((ما مي توانيم)). در حالي كه بيشتر مردم ساكن روستا هاي مرزي و غير مرزي با فقر دست و پنجه نرم ميكنن واحتياج به اين جور پولها دارن تا زندگيشون سر و ساموني بگيره .
يكي نيست بگه اولا اينها چطور جرات ميكنن اينجوري سرمايه ها رو هدر بدن از اونطرف هم اين روسهاي لعنتي از شرايط ايران استفاده ميكنن وچون بعد از امريكا ابر قدرت دوم جهان هستن با ايران هر جور بخوان رفتار ميكنن.دوما اينها كه با امريكا قطع رابطه كردن وبه كل دنيا گفتن به تنهايي ايران رو مي سازن حالا چي شده افتادن به منت اين روسها و چين و ژاپن.امريكا كه از اينها خيلي بهتربود.
البته من مخالف ايران و ايراني نيستم مخالف كار با روسها هستم چون واقعا جنايتهاي وحشتناكي برضد ايرانيان انجام دادن و نبايد يه ذره هم بهشون رحم كرد.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

PARAND عزيز لطفا دستآوردهاي مهندسان ايراني زير سئوال نبريد . اين تجهيزاتي داخل ايران ساخته ميشن كاملا بومي هستن و در صورت حمله ي احتمالي هر كشوري به ايران ما خودمون مي تونيم بسازيمشون و نيازي به خريد نداريم . يه جوري مي گين هزينه ي هنگفت كه يكي ندونه فكر مي كنه چقدره شما مي دونيد كه ايران كمترين هزينه ي نظامي در كل خاور ميانه رو داره ؟ دوست عزيز مي دوني مهندسان ما چقدر بي خوابي مي كشن حتي واسه يه كپي برداري ؟ اونوقت شما پاتون رو هم انداختين و جلوي سيستمتون نشستين و مي نويسين كه اينها به درد نمي خورن . شما اگه مي دونستين واسه توليد يا به قول شما كپي برداري يه قطعه ي كوچيك مهندسان ايراني چقدر زحمت و بي خوابي مي كشن ؟ واقعا كه اگه توي ايران 100 نفر مثل شما باشن ديگه احتياجي به دشمن نداريم . ما از كجا بياد پيشرفت داشته باشيم وقتي در تحريم علمي ، تصليحاتي و اقتصادي هستيم ؟ مطمئن باشيد هر كشوري به جاي ايران بود ( حتي خود آمريكا با اون همه دب دبه و كب كبه ) نمي تونست حتي 1 سال دووم بياره چه برسه به 27 سال . واقعا براي شما و امثال شما متاسفم :K:L
New Member

پست توسط PARAND »

Ahmad6644 نوشته شده:PARAND عزيز لطفا دستآوردهاي مهندسان ايراني زير سئوال نبريد . اين تجهيزاتي داخل ايران ساخته ميشن كاملا بومي هستن و در صورت حمله ي احتمالي هر كشوري به ايران ما خودمون مي تونيم بسازيمشون و نيازي به خريد نداريم . يه جوري مي گين هزينه ي هنگفت كه يكي ندونه فكر مي كنه چقدره شما مي دونيد كه ايران كمترين هزينه ي نظامي در كل خاور ميانه رو داره ؟ دوست عزيز مي دوني مهندسان ما چقدر بي خوابي مي كشن حتي واسه يه كپي برداري ؟ اونوقت شما پاتون رو هم انداختين و جلوي سيستمتون نشستين و مي نويسين كه اينها به درد نمي خورن . شما اگه مي دونستين واسه توليد يا به قول شما كپي برداري يه قطعه ي كوچيك مهندسان ايراني چقدر زحمت و بي خوابي مي كشن ؟ واقعا كه اگه توي ايران 100 نفر مثل شما باشن ديگه احتياجي به دشمن نداريم . ما از كجا بياد پيشرفت داشته باشيم وقتي در تحريم علمي ، تصليحاتي و اقتصادي هستيم ؟ مطمئن باشيد هر كشوري به جاي ايران بود ( حتي خود آمريكا با اون همه دب دبه و كب كبه ) نمي تونست حتي 1 سال دووم بياره چه برسه به 27 سال . واقعا براي شما و امثال شما متاسفم :K:L
    شما فكر ميكنيد من دشمن ايران و ايراني هستم؟ من هم با شما موافقم و تلاش اون مهندسايي كه شما مي فرماييد را تشويق ميكنم ولي من فقط بخاطر ارتباط با روسها از مسيولان انتقاد ميكنم.چون اونها واقعا جنايتكار هستن و نبايد هيچ معامله اي رو با اونها داشته باشيم.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

شما جنايات آمريكا و اسرائيل را نمي بينيد ؟
يه چيز ديگه ، به نظر من همه ي كشورها جنايتكار هستند و كشورهاي غربي و آمريكا و اسرائيل در صدر جنايتكارها هستند . اين دليل نميشه كه با هيچ كشوري رابطه نداشته باشيم ( به جز اسرائيل و آمريكا ) چون اگه قرار باشه رابطمون را با همه كشور ها قطع كنيم كه از علم روز عقب مي افتيم . در ضمن اگه شما كشوري رو مي شناسي كه تا حالا جنايت نكرده من خوشحال مي شوم اسم اون كشور رو بدونم .
New Member

پست توسط PARAND »

Ahmad6644 نوشته شده:شما جنايات آمريكا و اسرائيل را نمي بينيد ؟
يه چيز ديگه ، به نظر من همه ي كشورها جنايتكار هستند و كشورهاي غربي و آمريكا و اسرائيل در صدر جنايتكارها هستند . اين دليل نميشه كه با هيچ كشوري رابطه نداشته باشيم ( به جز اسرائيل و آمريكا ) چون اگه قرار باشه رابطمون را با همه كشور ها قطع كنيم كه از علم روز عقب مي افتيم . در ضمن اگه شما كشوري رو مي شناسي كه تا حالا جنايت نكرده من خوشحال مي شوم اسم اون كشور رو بدونم .
    خدمت شما عرض كنم كه به همان صورتي كه من ميشنوم حضرات دولت مي فرمايند ((ما مي توانيم))مطمئن باشيد حتي اگر تنها هم باشيم از امريكا جلو خواهيم افتاد در غير اين صورت پروژه عظيم((ما مي توانيم)) با شكست مواجه خواهد شد و به قول فرمايش شما بي خوابي مهندسان عزيز ما به پوچ تبديل خواهد شد.
در جواب سوال شما هم بايد خدمتون عرض كنم كه شما مثل من زخم خرده روسها نيستيد اونوقت حرف من رو درك ميكرديد.
در ضمن منظور شما از(( واقعا براي شما و امثال شما متاسفم )) يعني توهين يا .......................؟
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

PARAND,
بايد کوتاه ترين و بهترين کار را براي رسيدن به اهداف انتخاب کرد که در عين حال ميزان زيان آن کمتر باشد.
هیهات منا الذلة
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

parand عزيز منظور من طرز تفكر شما بود نه توهين ، هر چيزهم كه باشه ضرر دوستي با روسها از دوستي با آمريكا به مراتب كمتره . ( اگه لازم باشه بيشتر توضيح مي دم ) . تا حدودي با شما موافقم چون هر كشوري به فكر منافع ملي خودشه و ما بايد تا حدودي به روسها روي خوش نشون بديم اما مواظب باشيم چون امكان داره پشتمون رو در مواقع حساس خالي كنن .
ارسال پست

بازگشت به “ادوات دريايي”