حمله به ايران در اولين پيام جانشين صدام

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

صدام تا كجا ............ ؟

پست توسط كيارش »

صدام امروز (دوشنبه) گفت، وي مسووليت حمله با سلاح‌هاي "متعارف" و يا "شيميايي" در جريان جنگ عليه ايران طي سال‌هاي 1980 تا 1988 را "با افتخار" مي‌پذيرد.

به گزارش ايسنا به نقل از خبرگزاري رويتر، صدام، ديكتاتور سابق عراق و شش تن از همدستانش كه در حال حاضر براي كشتار كردها در پرونده‌ الانفال در حال محاكمه هستند، امروز در دادگاه گفت: در رابطه با ايران، اگر هر شخص نظامي يا مقام رسمي‌اي ادعا كند كه صدام دستور داده از سلاح‌هاي متعارف يا مهمات ويژه كه سلاح‌هاي شيميايي هستند، استفاده شود، من مسووليت آن را با افتخار مي‌پذيرم.

وي با اين حال افزود: اما با اين حال در رابطه با مردم خودمان و هر شهروند عراقي، چه عرب يا كرد، من حرف دارم و بايد در اين باره بررسي شود. من هيچ توهيني را كه به اصولم يا خودم باشد، نمي‌پذيرم.

در حادثه‌ الانفال در دهه‌ي 1980، 180 هزار كرد در شمال عراق در حملات شيميايي يا ديگر عمليات‌هاي نظامي ارتش صدام جان باختند.

[External Link Removed for Guests]
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: بغل خونه همسايمون
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 31 بار
تماس:

حمله به ايران در اولين پيام جانشين صدام

پست توسط arian »

شخصي که از سوي طرفداران حزب بعث عراق به عنوان رهبر جديد حزب معرفي شده کشورهاي غربي، اسرائيل و ايران را به شدت مورد حمله قرار داد.

به گزارش ايسنا به نقل از «بي.بي.سي»‌، يک سايت اينترنتي مورد استفاده حزب منحله بعث عراق بيانيه‌اي را به نام «عزت ابراهيم الدوري»، معاون صدام و از مقامات ارشد رژيم سابق اين کشور، منتشر کرده که در آن آمده است که اعدام صدام صرفا باعث تقويت عمليات ضدآمريکايي در عراق خواهد شد.

پيشتر، گزارش شده بود که حزب بعث، که داراي فعاليت آشکار و قانوني در اين کشور نيست، عزت ابراهيم را به جانشيني صدام به عنوان دبيرکل حزب برگزيده است.

بيانيه منتسب به عزت ابراهيم از گروه‌هاي مختلف مخالف حضور نظامي خارجي در عراق مي خواهد تا جبهه واحدي را براي آنچه که جهاد عليه اشغالگران خوانده شده تشکيل دهند.

در اين بيانيه همچنين آمريكا، انگليس، صهيونيست‌ها و ايران به ترور صدام متهم شده‌اند.
عزت ابراهيم الدوري، ارشد ترين عضو رژيم سابق عراق است که هنوز بازداشت نشده است هرچند ايالات متحده جايزه‌اي سنگين را براي اطلاعات منجر به دستگيري وي تعيين کرده است.

وي اهل تکريت، زادگاه صدام است، شصت و چهار سال سن دارد و در رژيم سابق عراق، سمت معاون رييس جمهور و معاونت رييس شوراي فرماندهي انقلاب را بر عهده داشت.

از عزت ابراهيم به عنوان يکي از همکاران نزديک صدام در برنامه ريزي کودتاي سال 1968 نام برده مي شود که باعث به قدرت رسيدن حزب بعث عراق شد.

برخي منابع آمريکايي گفته‌اند که عزت ابراهيم عامل اصلي در همکاري گروه‌هاي پيکارجو و طرفداران حزب بعث در عراق است.

پس از سقوط رژيم سابق عراق، چند بار خبر دستگيري، کشته شدن يا مرگ عزت ابراهيم از سوي منابع مختلف انتشار يافت، اما اين گزارش‌ها تاييد نشد.

با اعدام صدام حسين، گروهي که خود را نماينده اعضاي حزب بعث عراق مي خواند اعلام داشت که عزت ابراهيم الدوري به دبيرکلي حزب انتخاب شده است.
تا حالا به معني کلمه مادر دقت کردي
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

خودش كه رفت معاونشم مي ره اونم از اين چيزا مي گفت ولي ديديم كه مرحوم شد :-o
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمين آريايي
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Mamool »

خب عراقيها و اگر بگويم عربها دروغ نگفتم از روز اذل با ما ايرانيها دشمن بوده اند(همان قوم آشور).اينهم يه عراقي هست چه انتظاري ازش دارين؟!
[FONT=Microsoft Sans Serif]
  نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا  

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط sares »

ببخشيد ها ، ولي به نظر من ( تو قلد مي کني ) ::ss :-)
با تقديم بهترين ارزوها D.z
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمين آريايي
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Mamool »

sares,
شما لطف داريد دوست عزيز.
[FONT=Microsoft Sans Serif]
  نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا