عرض عمر شما چقدر است ؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

عرض عمر شما چقدر است ؟

پست توسط FarHouD »

سلام
با اجازه تاپیک را با یک حکایت تاریخی شروع می کنم
اسکندر مقدونی قسد حمله به یکی از شهر های ایران را می کند ( احتمالا در خراسان )
وقتی به شهر می رسد با یک صحنه باور نکردنی روبه رو می شود .
با این که قبلا خبر حمله او به شهر رسیده بود دروازه شهر باز بوده و مردم مشغوله کار های روزانه خود بودن و از ترس و حراسی که در همه شهر ها ایجاد می شد و گریه مردم و ..... خبری نبود.
اسکندر عصبانی می شود و شمشیر خود را بر یکی از رهگذران می کشد و می گوید من اسکندر مقدونی هستم
مرد هم جواب می دهد من هم عباس هستم .
اسکندر بیشتری عصبانی می شود و می گوید : هما ن کسی که بسیاری شهر ها را ویران کرده و به آتش کشیده.
مرد می گوید خوب باش .
اسکندر که از آن وضع جا خورده بود گفت : پادشاه شما کیست؟
مرد : ما پادشاهی نداریم.
اسکندر : رهبرتان کیست ؟رییستان کیست؟
مرد : ما رهبری هم نداریم فقط ریش سفیدی داریم که در آخر ده زندگی می کند .
در راه اسکندر متوجه قبر های خالی می شود که دم هر خانه وجود دارد.و در قبرستان هم روی هر قبر نوشته ای به صورت زیر بود.
فلانی ۱۰ دقیقه زندگی کرد
فلانی ۳۰ روز زندگی کرد
و ...
اسکندر می ترسد وبا ترسی عجیب به پیش ریش سفید ده می رود .
ریش سفید به او سلام می کند
اسکندر از فرط غضب شمشیر به روی او می کشد و می گوید هم اکنون تو را خواهم کشت
ریش سفید : حتما خواست خدا بوده که به دست تو کشته شوم
اسکندر : پس از تو می گذرم تا به تو ثابت کنم که خدای تو قدرتی ندارد و از تو سوالاتی دارم ؟
ریش سفید : پس باز هم خواست خدا بود که زنده بمانم. بپرس
اسکندر : این قبر ها که دم هر خانه است چیست ؟
ریش سفید : این قبر ها به صاحبان خانه یاد آوری می کند که هر لحظه ممکن است فرصتش تمام شود . تا حواسشان باشد که بر سر کسی کلاه نگذارند و در کار خود دزدی نکنند.
اسکندر گفت این ساعت ها بر روی قبر ها چیست ؟
- ما هر کسی که در بالین مرگ است به پیشش می رویم و از او می پرسیم چقدر وقت صرف خدمت و عبادت کردی؟ چقدر وقت صرف یاد گرفتن علم کردی؟ چقدر وقت صرف آموختن هنر کردی؟(عرض عمر ) و او هم که در آن لحظه خیلی چیز ها برایش روشن شده و نمی تواند دروغ بگوید زمانی را می گوید و ما آن را بر روی قبرش می نویسم.
اسکندر که بسیار ترسیده بود به سپاهیانش دستور می دهد که شهر را ترک کنند که این شهر مبادا شهر ارواح باشد و به آن ها آسیبی برسانند.

حالا شما تا کنون عرض عمرتان چقدر بوده.
اگه دوست داشتید اعلام کنید.
ارزش هر کس به عرض عمر اوست نه طول عمر پس از لحظه های عمرتان استفاده کنید و این فرصت ها را تلف نکنید.

من شخصا ۱۸ سال طول عمرم است که فکر نکنم بیش از ۱۰۰ روز عرض عمر داشته باشم .
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

من 17 سال عمر کردم ولي فقط 40 دقيقه تا حالا عرض عمر داشته ام :grin: :lol: همين هفته پيش بود که با توجه به هر چه تاکنون آموخته و عمل کرده بودم به بررسي شناخت خودم و خدا پرداختم ولي ديدم هنوز خيلي عقب هستم :grin: :lol: :lol:
هیهات منا الذلة
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”