يادش به خير! روزهايي كه مي گفتند حسين بادامكي قرار است از ابومسلم به پرسپوليس بيايد خيلي ها مي گفتند او هم مثل بقيه خريدهاي پرسپوليس بازيكن دندان گيري نيست. اما چه كسي فكر مي كرد كه هافبك ابومسلم يك بازيكن تمام عيار و تأثيرگذار براي پرسپوليس باشد. تنها كساني كه خوب مي دانستند روي نام چه بازيكني انگشت گذاشته اند فقط مسئولان پرسپوليس و مربي وقت سرخپوشان بودند.
امروز بادامكي يكي از بازيكنان خوب تيم ملي كشورمان محسوب مي شود. او نيز به همراه تيم ملي راهي امارات شد تا در اردوي يك هفته اي تيم ملي حاضر باشد. يك كم بدشانسي باعث شد تا ستاره پرسپوليس بازي با هامبورگ را از دست بدهد. راستي حالش چطور است؟! اين مصاحبه را بخوان تا از حال و روزش در امارات با خبر شوي.
- اين ديگر چه مصدوميت بي موقعي بود؟!
چيز خاصي نبود. در تمرين از ناحيه كمر دچار آسيب ديدگي شدم. البته با فيزيوتراپي و انجام تمرينات مناسب و همچنين آب درماني الان وضعيت خيلي بهتري دارم.
- يعني درد به طول كامل از بين رفته است؟!
هنوز كمي درد دارم، اما شدتش آنقدر نيست كه عذابم دهد. بعد هم همين امروز (ديروز) در تمرين تيم مشخص مي شود كه مي توانم به طور كامل تمرين كنم و براي تيم به ميدان بروم يا نه.
- راستي بازي ايران و هامبورگ را ديدي؟!
بله، به نظر من حق ما اصلاً باخت نبود. ما اشكالات نيمه اول را كاملاً برطرف كرده بوديم و با تمام قوا پا به نيمه دوم گذاشتيم. خودتان هم حتماً ديديد كه چه موقعيت هايي را براي گل زدن داشتيم و چند بار توپ را به تير دروازه هامبورگ زديم. اما هامبورگي ها خيلي حرفه اي از يك موقعيت خود استفاده كردند و ما را بردند. روي هم رفته تيم ما در اين بازي بسيار اميدوار كننده ظاهر شد.
- اين چه حكايتي است كه تيم هاي ما در زدن ضربات آخر كم مي آورند. اين مورد را هم در پرسپوليس ديديم هم در تيم ملي!
چرا فقط در اين دو تيم؟! به نظر من مشكل گل نزدن و از دست دادن موقعيت ها به كل فوتبال ما ضربه زده است. امروز اكثر تيم ها به راحتي موقعيت هاي گلزني خود را از دست مي دهند. البته دليل وجود چنين مشكلي را نمي دانم اما فكر مي كنم اين مشكل در فوتبال ما ريشه مي دواند.
- روي داوري هم حرف و حديث هايي بود؟
بله! ما فكر مي كنيم آن ضربه جواد كاظميان قطعاً تبديل به گل شد كه داور آن را نديد. ضمن اينكه معتقديم خطا روي رضا عنايتي صد در صد پنالتي بود كه باز هم از چشم داوري دور ماند.
- حريف بعدي شما اشتوتگارت است. روي اين تيم شناخت خوبي داريد؟
بازي آن ها را مقابل تيم ملي امارات ديديم. به نظر من تيم هامبورگ خيلي بهتر از اين تيم نشان داد. البته نمي توان به سادگي قضاوت كرد. آن ها هم اكنون در دوران بدنسازي هستند و به همين خاطر سنگين مي باشند و ما چنين مشكلي نداريم. باز هم فكر مي كنم برد و باخت در بازي ها خيلي مهم نيست.
- پس چه چيزي مهم است؟!
مهم اينست كه ما خوب و بي نقص بازي كنيم و به هماهنگي لازم دست پيدا كنيم. بايد نقايص را پيدا كنيم و براي رفع آن ها اقدام نماييم. بايد با ديد ديگري به اين بازي ها نگاه كنيم.
- راستي از پرسپوليس چه خبر؟ بالاخره 2 اخطاره هستي يا 3 اخطاره؟!
فكر مي كنم سه اخطاره شده ام و مقابل ابومسلم نيستم.
- مقابل تيم سابقت؟!
مهم نيست. پرسپوليس بازيكنان خوبي دارد و مي تواند با آن ها حريف را شكست دهد. ديگر به كمبود بازيكن عادت كرده ايم. هر وقت يك بازيكن محروم يا مصدوم مي شود نفر ديگري هست كه جايگزين او شود.
- اميدوار بوديم كه گلزني مثلث مرگبار پرسپوليس در نيم فصل دوم ادامه داشته باشد. اما حالا نه تو هستي نه نيكبخت. قطعاً اين مسئله براي پرسپوليس و طرفدارانش خوشايند نيست!
نه، جاي نگراني نيست. تيم تمرينات خوبي را از پايان هفته آغاز مي كند و خيلي زود به مرز آمادگي مي رسد. بعد هم از بازي دوم در خدمت پرسپوليس هستيم. انشاء ا... مصدومان مي رسند و پرسپوليس شروع طوفاني خواهد داشت.
- شرايط سخت و دشوار جلوه مي كند. يعني مي توان به پرسپوليس اميدوار بود؟!
شك نكنيد. ما عزم خود را جزم كرده ايم كه در دور برگشت شروعي متفاوت و قابل توجه داشته باشيم. پس منتظر پرسپوليس باشيد. انشاء ا... كه با همت تمام بچه ها به اين مهم دست پيدا خواهيم كرد.