ميگ-31 بي ام در نيروي هوايي سپاه
مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
Maziar7 نوشته شده:خبر هاي خوش .....![]()
![]()
![]()
من هم خبرهايي از تحويل گيري ميگ هاي 31 در پايگاه تبريز شنيده بودم.
اين هواپيما واقعا" عاليست.
مدتی پیش، این تصاویر به آدرس الکترونیکی من mail شد. صحت و سقم و مکان این تصاویر و نوع جنگنده برای من هم مبهم و ناشناخته است. یکی از دوستان اظهار می داشت که اگر این تصاویر میگ31 باشه، خیلی کشورها (؟!) از این نوع هواپیما در اختیار دارن و از کجا معلوم که این تصاویر متعلق به یکی از این خیلی کشورها نباشه.
هرچند در آمارهای رسمی از روسیه به 370 فروند (عملیاتی) و قزاقستان با 30 فروند (زمین گیر) میگ31 نام برده شده. قرارداد خرید میگ31 توسط چین نیز اعلام شد اما ظاهرن روسها هیچگاه میگ31 به چین تحویل ندادن و به جای میگ31، هواپیماهای Su-30MKK و پدافند S-300PMU1 در اختیار چین قرار دادن.
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

-
- تماس:

-
- تماس:
خريد ميگ 31 رو تاييد مي کنيد يا تکذيب ؟
من که خودم به شخصه دوتاشون رو دیدم
شما چطور چیزی شنیدین ؟
شما چطور چیزی شنیدین ؟
[External Link Removed for Guests]
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم

- محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
- سپاسهای ارسالی: 1082 بار
- سپاسهای دریافتی: 869 بار
- تماس:
من نگفتم تایید شده سردار جان!سوخو 30 نیومده انقدر سرو صدا کرد و موضوع برخی از فروم های خارجی شده!!اونوقت ما چطور می تونیم میگ 31 داشته باشیم بدون هیچگونه اخبار و حتی شایئه ! چون آمریکا به خاطر همین قرار داد که سوخو با ایران احتمالاً بسته کلی تشنج ایجاد کرد و حتی تا تحریم این شرکت هم پیش رفت.
حرف من به طور کلی اینه که مخفی کردن خرید و یا داشتن هر نوع هواپیمای نظامی برای ایران با داشتن این همه دشمن و مخالف کار خیلی سخت و حتی نشدنی هست.
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
- تماس:
gigi64,
يه دو تا فروم يه چيزي از يه جايي شنيدند و يه چيزي گفتند. کلا اصل تشکيلات نظامي ايران پنهانکاري و غافلگيري است. بايد منتظر مانور بعدي که در جهت ترساندن بيشتر آمريکا باشد شاهد تسليحات جديد بود. که فکر نکنم حالا حالا ها از اين خبر ها باشه .
شرکت سوخو به دليل فروش سوخو 24 داشت تحريم مي شد که در صورتي که خواهان فروش جنگنده اي جديد به ما باشند صد در صد بي سر و صداست.
يه دو تا فروم يه چيزي از يه جايي شنيدند و يه چيزي گفتند. کلا اصل تشکيلات نظامي ايران پنهانکاري و غافلگيري است. بايد منتظر مانور بعدي که در جهت ترساندن بيشتر آمريکا باشد شاهد تسليحات جديد بود. که فکر نکنم حالا حالا ها از اين خبر ها باشه .
شرکت سوخو به دليل فروش سوخو 24 داشت تحريم مي شد که در صورتي که خواهان فروش جنگنده اي جديد به ما باشند صد در صد بي سر و صداست.
هیهات منا الذلة

-
- سپاسهای ارسالی: 2396 بار
- سپاسهای دریافتی: 1355 بار
قصد جسارت يا اسائه ادب نسبت به دوستان ندارم... اين چيزي هم که مينويسم فقط يک پيشنهاده ...
فکر نميکنيد موضوعات مناسب تري هم براي بحث وجود دارند ؟ مثلا به جاي بحث کردن بر سر خريد تسليحات و اين جور چيزها که هيچگاه جواي نهايي و قاطعي نخواهد داشت ميشود بحثهايي علمي انجام داد ...
مثلا در مورد همين بحث ميگ 31 به نظرمن مي توان به جاي تاييد يا تکذيب خبر خريد ميگ 31 به بررسي قابليت هاي اين پرنده در مقابل ساير هم سلفانش پرداخت...
مسائل جالب ديگري نيز براي بحث وجود دارند .. 
فکر نميکنيد موضوعات مناسب تري هم براي بحث وجود دارند ؟ مثلا به جاي بحث کردن بر سر خريد تسليحات و اين جور چيزها که هيچگاه جواي نهايي و قاطعي نخواهد داشت ميشود بحثهايي علمي انجام داد ...
مثلا در مورد همين بحث ميگ 31 به نظرمن مي توان به جاي تاييد يا تکذيب خبر خريد ميگ 31 به بررسي قابليت هاي اين پرنده در مقابل ساير هم سلفانش پرداخت...
مسائل جالب ديگري نيز براي بحث وجود دارند .. 
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....