Fariborz, عزيز
بله همانطور كه مي دانيم تبادل نظر تخصصي احتياج به جو كاملاً تخصصي و بدون تثبيت عقايد دارد ولي ابراز احساسات به گونه اي شايد با درج شكلك و يا... نيز چندان زننده نيست.اما بحث نظم مسلماً بدون خطا نخواهد بود حتي با وجود پيشگيري ها و در مواقعي تذكرات دوستان باز هم انحراف جزئي پست ها را به همراه خواهد داشت اما اگر اين روند زماني رو به تزايد گذاشت بهتر همان است كه آرام با قضايا برخورد كرد،مقوله اي كه بسياري از مديران و انجمن ها به آن متاسفانه اعتنايي ندارند.
الا ايحال صرفاً در اين مسئله بايد باب قضيه توسط فردي گشوده شود تا ديگران هم به تاسي از اين موضوع سوالاتي را درباب تخصصي مطرح كنند.
. تعدادی از دوستان با تأسی از فرهنگ زيبای ايرانی ـ اسلامی هميشه از نگارنده تشکر ميکنند که اين امری زيبا و دلنشين است و خود من هم از اين امر پسنديده پيروی ميکنم . اما آيا فکر نميکنيد که اگر اين سنت دلنشين رو با مقداری اظهار نظرات علمی يا غير علمی مخلوط کنيم ارزش کار رو دو چندان ميکنيم . به عنوان مثال رضای عزيز يا هر شخص ديگری مطلبی رو تأليف ميکنه و بنده اين مطلب رو مطالعه ميکنم و قصد تشکر دارم . آيا زيباتر نيست که توأم با تشکر سئوالی رو هم مطرح کنم يا احيانأ مطلبی رو که قبلأ در همون ارتباط در جائی خوندم يا شنيدم مطرح کنم . شايد همين موضوع فتح باب موضوعات جديد باشه
بنده تا حدودي با گفته شما موافق نيستم.شنونده يا تنها خواننده بودن نمي تواند بازدارنده بحث علمي و يا تخصصي سايرين شود و تا زماني كه فكرها به هم متصل نيستند نمي توان يك سير و يك رويه را درپيش گرفت و اين مسئله بيشتر زماني به چشم مي خورد كه به گفته شما بحث خارج از تخصص همگان باشد و عموميت يابد اما درنهايت مسلماً بايد به نظم و همانگي بدل و مرز بين موضوعي طنز با موضوعي علمي و شيرين( نه صرفاً خشك) و البته پويا بايد و لازم است حفظ شود.
پيروز باشيد
متاسفانه خود بحث ما نيز به تحريف ناخواسته منجر شد.
از دوستان خوهشمندم به موضوع اصلي تاپيك برگردند.