PTT چيه؟چگونه راش بندازيم؟

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
تماس:

PTT چيه؟چگونه راش بندازيم؟

پست توسط Ali929 »

سلام:
من N70 دارم و ميخوام PTT آن را فعال كنم ولي نمي دونم كه چه جوري كار ميكنه اگه كسي ميدونه راهنماييم كنه!!
فقط ميدونم كه بدون شبكه مخابرات ميشه با يه گوشي ديگه سري60 مثل واكي تاكي صحبت كرد.
يه دنيا تشكر!! :-(
آه اي زندگي منم که هنوز با همه پوچي از تو لبريزم ...

**دوست داشتن مانند شنا كردن در درياست اما عاشق شدن مانند غرق شدن در درياست!!** ( دكتر شريعتي)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Ali929,
متاسفانه اين امکان تحت GPRS هست و فعلا توي ايران فعال نيست (سيستم مخابرات ايران GSM هست و اين سيستم رو پشتيباني نمي‌کنه)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
تماس:

پست توسط Ali929 »

Mahdi1944,
خيلي ممنون كه راهنمايي كردي!!
موفق باشي.
آه اي زندگي منم که هنوز با همه پوچي از تو لبريزم ...

**دوست داشتن مانند شنا كردن در درياست اما عاشق شدن مانند غرق شدن در درياست!!** ( دكتر شريعتي)
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 67 بار
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

Re: PTT چيه؟چگونه راش بندازيم؟

پست توسط pourya-x »

Ali929 نوشته شده:سلام:
من N70 دارم و ميخوام PTT آن را فعال كنم ولي نمي دونم كه چه جوري كار ميكنه اگه كسي ميدونه راهنماييم كنه!!
فقط ميدونم كه بدون شبكه مخابرات ميشه با يه گوشي ديگه سري60 مثل واكي تاكي صحبت كرد.
يه دنيا تشكر!! :-(

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته توگوشی 3230 این کار بصورت سخت افزاری هست و فکر میکنم تا 10-20 متری بیشتر برد نداره
. خودم باهاش کار نکردم
وقتی با یک انگشت به کسی اشاره میکنی بیاد داشته باش که سه انگشت دیگه به طرف خودت میباشد.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

pourya-x اين سيستم تحت GPRS است و و فعلا قابل استفاده در ايران نيست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”