Kingman_62 نوشته شده:در حاليكه رقابت بين تلويزيونهاي كريستال مايع ( LCD) و پلاسما بالا گرفته است، شركت شارپ تلويزيون LCD خود را با سايز 108 اينچ به مشتريان معرفي كرد.
اين تلويزيون غولپيكر كه در حال حاضر بزرگترين در نوع خود محسوب ميشود داراي سرعت رندر بالا و دريافت و پخش مناسب براي تصويرهاي بزرگ است.
سال گذشته شرگت سامسونگ تلويزيون 102 اينچي را روانه بازار كرده بود كه تا امروز بزرگترين تلويزيون LCD محسوب ميشد، ولي اكنون شارپ از آن پيشي گرفته است.
از حدود يك سال پيش تمام توليدكنندگان مطرح تلويزيون در جهان نظير شارپ، سامسونگ، LG، فيليپس، توشيبا و پاناسونيك تصميم گرفتند نرخ تكرار صفحه LCD خود را از 60 به 120 افزايش دهند كه اين موضوع باعث هموار شدن لبههاي تصاوير و در نتيجه بالا رفتن كيفيت شد. بسياري از آنها با قرار دادن فريم جديد بين فريمهاي اصلي باعث بالارفتن كيفيت كار شدهاند. به عنوان مثال بين فريم A و B فريم ديگري قرار دادهاند بنام فريم A+B كه خلاء موجود در بين آنها را از بين ببرد.
با تمام تلاشهاي انجام شده، بسياري از مردم اعتقاد دارندكيفيت تلويزيونهاي پلاسما بهتر از LCD هاست و همين باعث رقابت بسيار بين اين دو مدل از تلويزيون گرديده است. در حال حاضر هر دو مدل داراي مشتريان بسياري هستند و پيشرفتهاي چشمگيري نيز دارند.
قيمت اين تلويزيون 108 اينچي هنوز اعلام نشده ولي قيمت تلويزيون 103 اينچي سامسونگ در سال گذشته 70000 دلار بود.
البته در مورد اين تلويزيون جديد يك مشكل وجود دارد: بعيد به نظر ميرسد بتوان آن را به راحتي وارد منزل كرد.
سلام دوست بسيار عزيز
پيش از هرچيز ميخواستم از فرصت استفاده کنم و از مطالب بسيار جالب و جديدي که انتخاب ميکنيد و انصافا عالي هستند منجمله کتب بسيار مفيدي که براي داونلود در بخش کتب الکترونيک قرار ميديد تشکر و سپاسگزاري کنم .
در مورد اين مطلب سه اشتباه کوچک وجود داره که البته اين تضاد يکجا هم خودش رو نشون داده
اواخر سال 2005 سامسونگ پلاسماي 102 اينچي خودش رو از تلفيق 4 پانل پلاسما ساخت البته از نظر بعضي صاحبنظران بخاطر واضح بودن خطوط برش شيشه پانل ها نميشد اونو 102 اينچ واقعي حساب کرد اما اگر از اين مسائل بگذريم اين تلويزيون رکورد رو متعلق به خودش کرد
[External Link Removed for Guests]
اواخر سال 2006 پاناسونيک تلويزيون پلاسماي 103 اينچي خودش رو که يکپارچه است به بازار داد و رکورد رو متعلق به خود کرد البته ديگه بحث و جدل از سوي سازندگان پانل ال سي دي مطرح نشد چون واقعا يک پانل 103 اينچي است
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
سال 2007 هم که شما محبت کرديد و مفصل مطلبش رو ارائه فرموديد. بنابراين سه اشتباه مزبور يکي در مورد تلويزيون بزرگ سامسونگ هست که pdp است نه lcd و دوم رکورد قبلي که 103 اينچ هست و متعلق به پاناسونيک و نه 102 سامسونگ و در آخر هم فرکانس پانل هاست که از 50 و 60 به 100 هرتز (مثل اغلب تلويزيونهاي crt فعلي) تبديل شده ونه 120.
امسال اولين سالي است که اين دو تکنولوژي به معني واقعي رقابت ميکنند ( به دليل معرفي سايزهاي بزرگ پانل ال سي دي) و بايد ديد چي ميشه .البته به نظر ميرسه تا زمان رفرش فعلي پانل هاي ال سي دي که 8 ميلي ثانيه است کوتاهتر نشه عيب بزرگ و اصلي اونها که داشتن شبح هست و بخصوص در سايزهاي بالا (ظاهرا روي سايز 40 اينچ و بالاتر اغلب بينندگان قادر به روئت اون هستن) آزار دهنده است برطرف نخواهد شد. فعلا هر شرکتي يک تکنولوژي براي رفع اين عيب روي تلويزيونهاش اضافه کرده اما قوانين فيزيک رو که نميشه عوض کرد. مثل پلاسماهاي 3 4 سال قبل که اگه يادتون باشه کنتراست و روشناييشون کم بود و فقط با تغييرات راديکال در ساخت به تصوير ايده ال فعلي رسيدند. قطعا آينده پرهيجاني در انتظار تلويزيونهاست.
باز هم از مطالب فوق العاده عالي و مفيد شما تشکر ميکنم
ارادتمند
نعيمي