* آقاي صيدانلو از آخرين وضعيت مديريتي در استقلال و سياستهاي سازمان تربيت بدني در اينباره چه خبر؟
- البته شايد درست نباشد که الان بخواهم در بارهي استقلال اظهار نظرکنم. چون در هر صورت اين باشگاه داراي هيات مديره و مديرعامل است. تنها چيزي که مي توان اشاره کرد، تمام شدن مراحل انتقال استقلال از وزارت رفاه به سازمان تربيت بدني است.
* ميدانيم که بعد از تغيير مجمع کادر مديريتي زير مجموعه استقلال نيز آبستن تغييراتي خواهد بود. از اين تغييرات اطلاعي داريد؟
- بعد از انتقال استقلال از وزارت رفاه به سازمان تربيت بدني متاسفانه هر روز اسامي به گوش مي رسد، به عنوان اعضاي جديد هيات مديره و يا کانديداهاي مديرعاملي. در صورتيکه تمام اينها فقط شايعاتياست که نهايتا از ذهن برخي از مسئولان گذشته و شايد در مجامع غير رسمي هم عنوان شده باشد. اما، واقعيت اين است که هنوز هيچ تصميم خاصي شايد در خصوص استقلال در مجمع عمومي گرفته نشده است. سازمان مکلف است تا هرچه زودتر به وضعيت مديريتي استقلال سر و سامان بدهد. استقلال تيم بزرگياست و در مقطع حساسي قرار دارد. اين تيم بايد به زودي از اعتلاي فوتبال ايران در آسيا دفاع کند. ما نبايد بگذاريم که استقلال به خاطر خلاء مديريتي خداي ناکرده در آسيا لطمه بخورد.
* فکر مي کنيد، براي انتخاب احتمالي مديران جديد چه فاکتورهائي بايد در نظر گرفته شود؟
- مديران استقلال بايد شرايط زيادي را داشته باشند که شايد مهمترين آن توانائي در جذب درآمد و منابع مالي براي باشگاه باشد. همچنين بايد توان ايجاد ارتباطات و لينک هاي خوب ورزشي و حتي غير ورزشي را نيز در راستاي بالا بردن استقلال داشته باشند.
* آقاي صيدانلو، نام شما هم در بين اسامي حضور درکادر جديد مديريتي استقلال وجود دارد. در اين باره چه نظري داريد؟
- اگر حقيقتش را بخواهيد بعد از استعفاي دکتر قريب و قبل از روي کار آمدن دکتر نجف نژاد، صحبتهاي بسيار جدي با من صورت گرفت تا مديرعامل استقلال شوم که من نپذيرفتم. البته نمي گويم که الان هم با من صحبت نشده. اتفاقا صحبتهاي جدي شده اما، شايد من در سازمان بتوانم بهتر براي استقلال مفيد باشم. ولي اگر از سوي مقامات بلند پايه سازمان و به خصوص شخص عليآبادي، رياست محترم سازمان که متولي اصلي ورزش در ايران هستند به من تکليف شود که رسما پا به عرصه استقلال بگذارم آن وقت بايد تکليفم را انجام دهم.
* يعني ممکن است که در کادر مديريتي استقلال مستقيما دستي در آتش داشته باشيد؟
- به هر حال هيچ چيز بعيد نيست.