آدرانيك تيموريان كه شنبه شب موفق شد در جام حذفي انگلستان دو گل از چهار گل بولتون را در ديدار برابر "دونكستر" به ثمر برساند، اظهار كرد: حس ميكنم 2007 سال خوبي براي من باشد، چرا كه در نخستين روز سال جديد موفق شدم پس از هفتهها در ديدار برابر ليورپول براي دقايقي براي بولتون بازي كنم، هر چند كه تيمم در آن بازي شكست خورد، اما بازي كردن من در همان 10 دقيقه ثابت كرد كه "سام آلاردايس" همچنان به من اعتماد دارد.
وي درباره گلزنياش در ديدار با دون كستر گفت: در دقايق اوليه بازي پس از آن كه تيم ما صاحب يك ضربه ايستگاهي شد، همبازيم توپ خوبي را براي من فرستاد و من توانستم از فاصله حدود 25 متري را گل نخست را وارد دروازه حريف كنم، در اين بازي من به عنوان بال راست براي بولتون بازي كردم و بنابر گفتههاي آلاردايس توانستم كه نمايش دلپذيري را ارايه دهم. خوشبختانه كادر فني از عملكردم رضايت كامل داشت.
تيموريان ادامه داد: در بين دو نيمه آلاردايس از من خواست كه بيشتر نفوذ كنم و سانترهاي بيشتري را بر روي دروازه حريف ارسال كنم، من هم تا حد توانم خواستههاي وي را اجرا كردم، در دقيقه 50 بار ديگر فرصت مناسبي را از فاصله 30 متري براي شوت زني پيدا كردم، كه اين بار هم خوشبختانه توپ من به سه كنج دروازه دونكستر چسبيد، فكر ميكنم گل زيبايي بود چرا كه پس از به ثمر رساندن اين گل مدير عامل بولتون و آلاردايس از روي صندلي خود بلند شدند و من را تشويق كردند. هم تيميام به من گفت كه تو بايد در اين بازي هت تريك كني، من هم چند دقيقه بعد ضربه محكم ديگري را به سمت دروازه دون كستر شليك كردم اما، ضربهام به آسمان رفت و نتوانستم سه گله شوم.
وي گفت: پس از بازي آلاردايس از عملكردم رضايت داشت، او به من گفت: " از اين جا به بعد همه چيز به خودمان بستگي دارد." او تاكيد كرد كه بايد وضعيت زبانم را بهتر كنم، قرار است كه باشگاه برايم يك معلم زبان استخدام كند، من هم براي بهتر شدن شرايطم تمام تلاشم را به كار خواهم گرفت.
تيموريان تصريح كرد: يكي از مشكلاتي كه اين جا وجود دارد اين است كه تيمها براي هر بازي تنها ميتوانند نام 16 بازيكن را اعلام كنند، در حالي كه در ليگهاي اروپايي تيمها ميتوانند براي هر بازي نام 18 بازيكن را به فدراسيون اعلام كنند، اين مساله كار مرا مشكل كرده است اما، تلاش ميكنم كه به تركيب اصلي تيم اضافه شوم.
من قصد دارم كه تا پايان قراردادم در بولتون بمانم، فكر ميكنم در ادامه شرايط بسيار بهتر خواهد شد، و بنا بر گفته آلاردايس ميتوانم سال آينده جزو تركيب 11 نفره تيم باشم. ضمن آن كه بازگشت ايوان كمپو به تيم سابقش ميتواند فرصت بيشتري را براي من ايجاد كند.