حسين كنعاني مقدم در پي حضور تيم شمشيربازي آمريكا در مسابقات بينالمللي كيش گفت: حضور تيم كشوري كه از لحاظ سياسي با ما در حال تخاصم است، در مسابقات كشورمان به صلاح نيست.
عضو هيات رييسه فدراسيون شمشيربازي و رييس هيات شمشيربازي استان تهران كه با اعتراض به شركت تيم آمريكا در مسابقات بينالمللي كيش از حضور در اين مسابقات خودداري كرده است در گفتوگو با ايسنا، اظهار كرد: من معتقدم كه جزيره كيش از لحاظ اقتصادي آزاد است نه از لحاظ سياسي. در حالي كه كشور آمريكا با ما رابطه خوبي از لحاظ سياسي ندارد، چرا براي ورزشكاران اين كشور فرش قرمز پهن ميكنيم. چرا آنها را دعوت ميكنيم كه با قهرماني, پرچم كشورشان در ايران بالا برود و سرود ملي آنها پخش شود.
وي ادامه داد: نبايد با مساله آمريكا به عنوان يك كشور متخاصم با ايران، در ورزش نيز ساده انگارانه برخورد كنيم. نه تنها در شمشيربازي، بلكه احتمال دارد اين گونه مسابقات در ساير رشتهها هم انجام شود.
كنعاني مقدم در پاسخ به اين سوال كه منشور المپيك با اصل دوستي و برابري بين ورزشكاران دنيا بنا شده و نبايد پيرو اين اصل در ورزش ايران باشيم؟ گفت: ما همان گونه كه با ورزشكاران اسراييلي مواجه نميشويم، اكنون نيز با توجه به عملكردهاي نادرست آمريكا بايد چنين روشي را در پيش بگيريم. چرا ما نبايد از همين روزنهها در جهت سياستهاي كلي نظام استفاده كنيم.
-------
« البته ای کاش کنعانی مقدم به اين موضوع اشاره میکردند که پيش از برگزاری هر مسابقهای کشورهای حاضر در آن مشخص شده و سایر تیمها با اطلاع از حریفان حاضر پیشنهادها را بررسی میکنند، چرا دست به اعتراض يا خودداری از شرکت در این مسابقات نزدند!
آیا سازمان ورزش نظارتی بر این مسابقهها نداشته است؟!»
اعتراض به حضور آمريکا يا خودنمايی سياسی؟!
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
- تماس:
من ديگه واقعا خجالت مي کشم
ما اسراييل را به رسميت نمي شناسيم ولي آمريکا را به رسميت مي دانيم.
طرف تيمش آماده نيست و از ترس شکست بهانه مي آورد.
كنعاني مقدم در پاسخ به اين سوال كه منشور المپيك با اصل دوستي و برابري بين ورزشكاران دنيا بنا شده و نبايد پيرو اين اصل در ورزش ايران باشيم؟ گفت: ما همان گونه كه با ورزشكاران اسراييلي مواجه نميشويم، اكنون نيز با توجه به عملكردهاي نادرست آمريكا بايد چنين روشي را در پيش بگيريم. چرا ما نبايد از همين روزنهها در جهت سياستهاي كلي نظام استفاده كنيم.
ما اسراييل را به رسميت نمي شناسيم ولي آمريکا را به رسميت مي دانيم.
طرف تيمش آماده نيست و از ترس شکست بهانه مي آورد.
هیهات منا الذلة

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
سردار عزيز همين امريكا كه شما دل واسش مي سوزوني چند سال پيش چند صد نفر از هم وطن هاي شما رو به فاصله چند كيلو متر از همين كيش كشت
شما به زار اون خاطره پاك شه بعد انتقاد كن 
شما به زار اون خاطره پاك شه بعد انتقاد كن 
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
Sardar, آبرو با دعوت يا عدم دعوت نمي ره ما خيلي مشكلات ديگه داريم كه بايد مراقب اونها باشين
در ضمن حالا كه شما از عدم دعوت امريكا واسه يه مسابقه مي گي بايد بگم خود امريكاچندين بار از ورزش كارو سياست مدار و روزنامه نگار و/.......... ما رو با وجود اين كه مسابقات رسمي بين المللي يا كنفرانس هاي رسمي بين الملي بوده به كشورش راه نداده
حالا ما مثل ادم هاي ضعيف بيايم راه بديم كه چي بشه بگن با ادبن ؟
ديگه ادامه نديم بهتره 
در ضمن حالا كه شما از عدم دعوت امريكا واسه يه مسابقه مي گي بايد بگم خود امريكاچندين بار از ورزش كارو سياست مدار و روزنامه نگار و/.......... ما رو با وجود اين كه مسابقات رسمي بين المللي يا كنفرانس هاي رسمي بين الملي بوده به كشورش راه نداده
حالا ما مثل ادم هاي ضعيف بيايم راه بديم كه چي بشه بگن با ادبن ؟
ديگه ادامه نديم بهتره 
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,

- محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
- سپاسهای ارسالی: 398 بار
- سپاسهای دریافتی: 226 بار
- تماس:
كيارش و masiha85 عزیز
من با Sardar موافقم.
ما نباید برای ضعف تیممون به دنبال این باشیم که هریف رو به میدون راه ندیم. در ضمن مگه ما نیستیم که ایراد میگیریم از اونها به دلیل راه ندادن ورزشکاران، پس نباید از همون رفتار ایراد آمیز استفاده کنیم و اشکال رو به خودمون بگیریم.
برعکس باید اجازه بدیم که تیم بیاد و با برگزاری خوب مسابقات فدراسیون های ورزشی اونها رو در حالت انفعال قرار بدیم تا اونها از داخل آمریکا زمینه رفع این اشکالات برای ورزشکاران ما رو با فشار به دولت خودشون حل کنن.
در ضمن، یکی از روش های سیاسی موفق ما جدا محسوب کردن مردم آمریکا از سیاستمداران اونهاست که عنان اختیارشون به دست صهیونیست هاست. با این روش ما میتونیم مردم آمریکا رو به رفتار اشتباه دولتشون در این مورد آگاه کنیم.
بگزارید آمریکا تنها کشوری باشه که سیاست رو و منافع صهیونیسم رو قاطی همه چیز کرده و در دنیا در این زمینه تک باشه.
مسلماً در این روش موثر برخورد سیاسی ، برخورد با ورزشکاران، هنرمندان و دانشمندان و مردم عادی آمریکا جایی نداره...
من با Sardar موافقم.
ما نباید برای ضعف تیممون به دنبال این باشیم که هریف رو به میدون راه ندیم. در ضمن مگه ما نیستیم که ایراد میگیریم از اونها به دلیل راه ندادن ورزشکاران، پس نباید از همون رفتار ایراد آمیز استفاده کنیم و اشکال رو به خودمون بگیریم.
برعکس باید اجازه بدیم که تیم بیاد و با برگزاری خوب مسابقات فدراسیون های ورزشی اونها رو در حالت انفعال قرار بدیم تا اونها از داخل آمریکا زمینه رفع این اشکالات برای ورزشکاران ما رو با فشار به دولت خودشون حل کنن.
در ضمن، یکی از روش های سیاسی موفق ما جدا محسوب کردن مردم آمریکا از سیاستمداران اونهاست که عنان اختیارشون به دست صهیونیست هاست. با این روش ما میتونیم مردم آمریکا رو به رفتار اشتباه دولتشون در این مورد آگاه کنیم.
بگزارید آمریکا تنها کشوری باشه که سیاست رو و منافع صهیونیسم رو قاطی همه چیز کرده و در دنیا در این زمینه تک باشه.
مسلماً در این روش موثر برخورد سیاسی ، برخورد با ورزشکاران، هنرمندان و دانشمندان و مردم عادی آمریکا جایی نداره...
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral

ICT Admiral

- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
- تماس:
با تشکر از توضيح جامع ياسر عزيز
در ظمن
كيارش,
من وضعيت تو را در آمريکاي شمالي درک نمي کنم ولي در اينجا هر از گاهي که از اين اتفاقات در ايران رخ مي دهد برخي از مردم اينجا مرا سوال پيچ مي کنند و خواهان جواب به آنها هستند.
به دليل همين گونه تبليغات غربي و عدم توجه مسولين برخي از مردم اروپا وضعيت افغانستان و ايران و عراق رو يکسان مي دانند. و همين چند وقت پيش بود که يک گزارش زننده از افغانستان توسط بي بي سي در مورد وضعيت زنان تهيه کرده بود که در زمان طالبان چه بلاهايي بر سر زنان مي آوردند. آنوقت يکي از من مي پرسه چرا تو ايران زنان جنس درجه دو محسوب مي شود.
( آخر يکي نيست بهش بگه که ايران پايتخت زن سالاري است اون وقت از جنس درجه دو صحبت مي کني
)
در ظمن
كيارش,
من وضعيت تو را در آمريکاي شمالي درک نمي کنم ولي در اينجا هر از گاهي که از اين اتفاقات در ايران رخ مي دهد برخي از مردم اينجا مرا سوال پيچ مي کنند و خواهان جواب به آنها هستند.
به دليل همين گونه تبليغات غربي و عدم توجه مسولين برخي از مردم اروپا وضعيت افغانستان و ايران و عراق رو يکسان مي دانند. و همين چند وقت پيش بود که يک گزارش زننده از افغانستان توسط بي بي سي در مورد وضعيت زنان تهيه کرده بود که در زمان طالبان چه بلاهايي بر سر زنان مي آوردند. آنوقت يکي از من مي پرسه چرا تو ايران زنان جنس درجه دو محسوب مي شود.
( آخر يکي نيست بهش بگه که ايران پايتخت زن سالاري است اون وقت از جنس درجه دو صحبت مي کني
)هیهات منا الذلة