ميگ-31 بي ام در نيروي هوايي سپاه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط Maziar7 »

دوستان لطفا" در مورد اين عكس نظر بديد ...... :-x

[External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

پست توسط Yasser »

Maziar7,
یک مونتاژ نیمه حرفه ای
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

احتمالش هست كه واقعي باشه :-(
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

دوستان لطفا" در مورد اين عكس نظر بديد ......

بجز اون پرچم نا واضح هيچ علامت ديگري که حکايت از خدمت اين پرنده در نيروي هوايي باشد وجود ندارد...لااقل من نمي بينم :?
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 28 بار
تماس:

پست توسط MeaN5990 »

يه مونتاژ آماتور نه نيمه حرفه اي :-)
Colonel II
Colonel II
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط athlon64x2 »

[quote="Maziar7"]دوستان لطفا" در مورد اين عكس نظر بديد ...... :-x
[quote]

سلام دوست عزيز

ممنونم از زماني که صرف جستجوي تصوير کرديد درواقع حقيقي يا غير حقيقي بودن تصوير چيزي از ارزش کوشش شما کم نميکنه.
اما در مورد تصوير
اين يکي از ناشيانه ترين و ابتدايي ترين بدلسازي هايي است که تا حالا ديدم اونقدر که در همون نگاه اول کلي عيب و ايرادش توي ذوق ميزنه و شايد چيزي حدود چند دقيقه صرف ساختش شده.
در واقع اين عکس از 3 جز بي ربط هواپيماي عملا سياه و سفيد (شايد بدليل حذف رنگ استتار معروف اون که مشخصه کشور خاصي است) بک گراند (مثلا آسمان!!) و پرچم سه رنگ و مقدس ايران عزيز تشکيل شده.
تصوير هواپيما واجد اطلاعات رنگي نيست. اينو ميتونيد توي فتوشاپ چک کنيد که با دسچوره کردن هواپيما فقط و فقط يک نقطه از اون تغيير ميکنه... پرچم سکان عمودي!!!! که بعدا به تصوير اوليه اضافه شده
بي سليقگي دوم بک گراند پر رنگي است که براي عکسي عملا سياه و سفيد انتخاب شده که احتملا بخاطر حذف شباهت با يک عکس معروف بوده يا (احتمال خيلي بيشتر) اين عکس ويرايش بسيار سردستي براي چاپ روي جلد يا داخل مجله است.
به فرض محال هم اگر تصوير رنگي باشد و بخاطر حساسيت غير عادي يک سنسور بي کيفيت (مشابه دوربينهاي موبايل) خلق شده باشه بازهم وايت بالانس تصوير نادرسته که باعث غير عادي نشون دادن رنگها ميشه حالا چطور ممکنه فقط يک نقطه از اين عيب مصون مونده باشه اونم پرچم!!! در واقع اديتور کمترين اطلاعي از تغيير رنگها در درجات نوري مختلف نداشته.
پرسپکتيو پرچم بسيار نادرسته و از اون بدتر رزولوشن متفاوت هواپيما و پرچم هست . در حاليکه از جزئيات بسيار بزرگتر از پرچم روي بدنه هواپيما هيچ اثري نيست حاشيه هاي رنگ پرچم خيلي تميز و دقيق ديده ميشن. اگر عکس واقعي بود سياه پرچم به خاکستري قرمزش يک لکه تيره و نوار سفيدش فقط بصورت لکه کمرنگ و همه ناواضح ديده ميشدن.
از نظر محل قرارگيري پرچم روي سکان عمودي هم که البته اساتيد نظر ميدهند ولي تا جاييکه عکسهاي ميگ 32 رو ديدم محلش اينجا نيست که البته من اطلاعات کافي در اين زمينه براي اظهار نظر ندارم.

به نظر من اين يکي از تصاوير تيپک مجلات چاپ داخله که خيلي ناشيانه و از سربي حوصلگي ويرايش شده و اينکه پرچم بعد از اسکن (احتمال بيشتر) يا قبل از اسکن از مجله ويرايش شده نميشه صد در صد نظر داد. در واقع حتي يک نکته گول زننده هم تو اين عکس نيست چه برسه به اينکه مشکوک باشه.

ارادتمند
نعيمي
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط Maziar7 »

Athlon64x2 جان ضمن تشكر از توضيحات كامل و تخصصي شما :razz:

بنده هم كه اطلاعات بسيار كمي از اينگونه تصاوير دارم با شما موافق هستم .... به نظر يك مونتاژ از نوع غير حرفه اي است .... شايد هم يك تصوير سمبوليك باشد كه فقط القا كننده اين تفكر باشد كه ايران اين هواپيما را در اختيار دارد... همين.... واگر غير از اين بود وقت و دقت بيشتري صرف آن مي شد.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

پست توسط Yasser »

["quote="athlon64x2]دوستان لطفا" در مورد اين عكس نظر بديد ...... :-x

سلام دوست عزيز

ممنونم از زماني که صرف جستجوي تصوير کرديد درواقع حقيقي يا غير حقيقي بودن تصوير چيزي از ارزش کوشش شما کم نميکنه.
اما در مورد تصوير
اين يکي از ناشيانه ترين و ابتدايي ترين بدلسازي هايي است که تا حالا ديدم اونقدر که در همون نگاه اول کلي عيب و ايرادش توي ذوق ميزنه و شايد چيزي حدود چند دقيقه صرف ساختش شده.
در واقع اين عکس از 3 جز بي ربط هواپيماي عملا سياه و سفيد (شايد بدليل حذف رنگ استتار معروف اون که مشخصه کشور خاصي است) بک گراند (مثلا آسمان!!) و پرچم سه رنگ و مقدس ايران عزيز تشکيل شده.
تصوير هواپيما واجد اطلاعات رنگي نيست. اينو ميتونيد توي فتوشاپ چک کنيد که با دسچوره کردن هواپيما فقط و فقط يک نقطه از اون تغيير ميکنه... پرچم سکان عمودي!!!! که بعدا به تصوير اوليه اضافه شده
بي سليقگي دوم بک گراند پر رنگي است که براي عکسي عملا سياه و سفيد انتخاب شده که احتملا بخاطر حذف شباهت با يک عکس معروف بوده يا (احتمال خيلي بيشتر) اين عکس ويرايش بسيار سردستي براي چاپ روي جلد يا داخل مجله است.
به فرض محال هم اگر تصوير رنگي باشد و بخاطر حساسيت غير عادي يک سنسور بي کيفيت (مشابه دوربينهاي موبايل) خلق شده باشه بازهم وايت بالانس تصوير نادرسته که باعث غير عادي نشون دادن رنگها ميشه حالا چطور ممکنه فقط يک نقطه از اين عيب مصون مونده باشه اونم پرچم!!! در واقع اديتور کمترين اطلاعي از تغيير رنگها در درجات نوري مختلف نداشته.
پرسپکتيو پرچم بسيار نادرسته و از اون بدتر رزولوشن متفاوت هواپيما و پرچم هست . در حاليکه از جزئيات بسيار بزرگتر از پرچم روي بدنه هواپيما هيچ اثري نيست حاشيه هاي رنگ پرچم خيلي تميز و دقيق ديده ميشن. اگر عکس واقعي بود سياه پرچم به خاکستري قرمزش يک لکه تيره و نوار سفيدش فقط بصورت لکه کمرنگ و همه ناواضح ديده ميشدن.
از نظر محل قرارگيري پرچم روي سکان عمودي هم که البته اساتيد نظر ميدهند ولي تا جاييکه عکسهاي ميگ 32 رو ديدم محلش اينجا نيست که البته من اطلاعات کافي در اين زمينه براي اظهار نظر ندارم.

به نظر من اين يکي از تصاوير تيپک مجلات چاپ داخله که خيلي ناشيانه و از سربي حوصلگي ويرايش شده و اينکه پرچم بعد از اسکن (احتمال بيشتر) يا قبل از اسکن از مجله ويرايش شده نميشه صد در صد نظر داد. در واقع حتي يک نکته گول زننده هم تو اين عکس نيست چه برسه به اينکه مشکوک باشه.

ارادتمند
نعيمي

athlon64x2 عزیز
سلام
دوست عزیز نیاز به این همه توضیحات فنی و تخصصی در مورد اصول و روش کار با فتوشاپ و توانایی نرم افزار و ... نبود.

تصویر از نظر کلی هیچ اشکالی نداره و یک تصویر واقعی هست که در یک پرواز جمع با یک دوربین آنالوگ معمولی و سالها پیش (که هنوز بحث کیفیت سنسور دوربین موبایل ها چندان مطرح نبوده)گرفته شده، منتها فقط کمی دستکاری در بخش الصاق پرچم روی دم هواپیما انجام شده.
قسمت هایی از پست شما رو که کمی در مورد عکس توش زیاده روی شده مشخص کردم که در موردش فکر کنید.
در پایان هم عکس Maziar7 عزیز و عکس اصلی که عکس مورد بحث از اون اقتباس شده رو برای حسن ختام تاپیک میارم. :D

تصویر
و این هم عکس اولیه :
تصویر
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

ديگه کسي نيست که بگه ميگ 31 ديده يا نه ؟
آخه دوستان با چند تا عکس که نميشه قضاوت کرد لطفا مستندات ديگه اي رو کنيد

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Colonel II
Colonel II
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط athlon64x2 »

Maziar7 دوست عزيز و گرامي

از لطف و محبت شما بي نهايت سپاسگزارم

Yasser دوست عزيز و بزرگوار

از اينکه لطف کرديد و مطلب منو با دقت مطالعه فرموديد سپاسگزارم. بله کاملا حق با شماست و درست ميفرماييد و اين يک عکس قديمي است که فقط در قسمت پرچم روي سکان عمودي ويرايش شده. مطلبي که من نوشته بودم با اين فرض بود که عکس ويرايش ديجيتال شده که با توجه به نمونه اصلي تصوير که شمامحبت کرديد فرستاديد به نظر ميرسه چنين نيست . اما در مورد مطالبي که در نوشته من تاکيد فرموده بوديد تا حد اطلاعم پاسخ ميدم

در مورد اينکه هواپيما سياه و سفيد و علامت دم رنگي است اين ايراد هنوز هم در تصويري که شما ارسال کرديد وجود داره. همنطور که نوشتم ميتونيد اين مسئله رو با desaturate کردن عکس هواپيما در فتوشاپ هم چک کنيد . خيلي خيلي بعيده يک تصوير تمام اطلاعات رنگي رو از دست داده باشه و فقط يک نقطه باقي مونده باشه و البته عکس هم واقعا سياه و سفيده نه اينکه رنگ فلزي (به رنگ شيشه هاي کاکپيت جزيياتزير هواپيما و انعکاس نور آسمان دقت فرماييد). ممکنه اين کار براي تاکيد روي آرم باله پشت که اينجا آرم ارتش شوروي است انجام شده باشه که جنبه تبليغاتي و نمايش قدرت داره چرا که اين روش (يک جزء رنگي در عکسي سياه و سفيد) روش شناخته شده اي براي متمرکز کردن نگاه روي يک بخش تصويره. البته هيچ دفاعي از نظرم نميتونم بکنم و فقط نظر شخصي است چرا که در عکاسي هواپيما و ويرايش اون هم تجربه اي ندارم. در ضمن اشکال وايت بالانس هم بخاطر اسکن از سورس آنالوگ هست. در مورد اشتباه نام هواپيما هم درست اشاره فرموديد سپاسگزارم از دقت شما. البته منظورم ميگ 32 نبوده و همان ميگ 31 منظورم بود که اشتباه تايپي من است . در ضمن يک اشتباه ديگر هم دارم در مورد پرچم کشور عزيزمان هم ميخواستم بنويسم سبز آن نزديک به سياه ميشد که اشتباها نوشتم "سياه آن" .

در کل به نظر من عکس مقدار زيادي ويرايش و مونتاژ غير حرفه اي داره (که احتمالا بدليل قدمت عکس و آنابوگ بودن سورس و روشهاي ويرايشه که حتي در حد برش با قيچي است و دليل اشاره به عکسهاي مجلات هم همين بود) که يک دليل عدم احاطه من به سال ورود به خدمت اين پرنده و امکان بسيار قديمي بودن عکسهاي اوليه است . صرفا کل مطلب منهم تاکيد روي اين قضيه بود که عکس واقعي نيست بخصوص پرچم روي سکان عمودي . متاسفانه اين پست رو حدود 2و نيم بامداد و بعد از يک روز کشيک طولاني فرستادم که اين اشتباهات اتفاق افتاده. از شما و دوستان پوزش ميخوام.

اما مطلب ديگر اينکه به نظر من جدا از بحث "مفيد بودن يا نبودن يک هواپيما براي نيروي هوايي کشور عزيزمان" بحث هايي مثل "اينو داريم يا نداريم" شايد خيلي مفيد نباشن بخصوص زماني که هيچ روشي براي اثباتشون نيست و سياست نظامي ايران هم برمبناي تنش زدايي عدم ايجاد ترس و حساسيت بيجا در همسايگان و خفاکاري است برخلاف روش آمريکا که حالت تهاجمي داره و در تعداد و توانايي ها اغراق ميشه . حداکثر چيزي که از چنين تاپيکهايي برداشت ميشه "شايعاتي در مورد بودنشون در ايرانه" که مبناي اون هر چيزي ميتونه باشه. از اشتباه گرفته شدن با ميگ 25 هاي غنيمتي (تا حدي که اطلاعات ناچيزم ياري ميکنه اين دو پرنده بسيار شبيه هم هستند حداقل من امکان نداره بتونم اين درو با يک نگاه در فرودگاه از هم افتراق بدم مگر کنار هم باشن اما قطعا دوستان بسيار مطلع تر از من هستند) پس شنيده ها از ديگران کم اطلاعي چون من ميتونه کاملا اشتباه باشه. يا حتي ميتونه همکاري دو جانبه و بده بستان صنايع هوايي ايران و روسيه براي دريافت تکنولوژي از اونها در مقابل فراهم ساختن امکان پروازهاي تست براي روسها در شرايط جوي و جنگي فعلي در خليج هميشه فارس و برفراز ناوهاي آمريکايي براي تست سيستمهاي ECM و يا بررسي سخت افزارها و روشهاي جديد مورد استفاده امريکا باشه و در اينصورت حتي ممکنه براي جلوگيري از تنش با پرچم ايران هم پرواز کرده باشن و حتي در فرودگاههاي جنوبي هم ديده شده باشن و به اين شکل حرف دوستاني که به شخصه ديدنشون هم درست باشه . پس نه ديدن دو تا از اين هواپيما ها دليل بر چيزي ميشه و نه مدرک خواستن از کساني که اونا رو شايد واقعا هم ديدن کار درستيه و حتي اگر هم تصويري واقعي از وجود دوتاشون بطور موقت در يک فرودگاه ما وجود داشت باز هم تملک اونها رو ثابت نميکرد. همه اين مفروضات منهم ميتونه صد در صد اشتباه باشه و واقعيت ميتونه چيز ديگري باشه من فقط مثالي از دو سوي قضيه زدم . وقتي کل قضيه فاقد استدلال و مدارک لازمه اينا همش مفروضات غير قابل اثبات هستن و به نظر من بحث و جدل در اين مورد فاقد نتيجه مثبت خواهد بود.

با سپاس مجدد
نعيمي
آخرین ويرايش توسط 1 on athlon64x2, ويرايش شده در 0.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 59 بار

پست توسط کفير »

شما اگر دانشمند يا ماشين مال سال 70 را داشته باشيد در آن عکسي از سوخو-27 و ميگ-31 ذر نمايشگاه هوايي تهران وجود دارد
تصویر
اخراج شده
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 324 بار
سپاس‌های دریافتی: 682 بار

پست توسط phoenix80 »

کفير نوشته شده:شما اگر دانشمند يا ماشين مال سال 70 را داشته باشيد در آن عکسي از سوخو-27 و ميگ-31 ذر نمايشگاه هوايي تهران وجود دارد

منم اون عکسها رو دیدم... نمایشگاه هوایی تهران بود اون سال و ویکتور پوگاچوف هم اومده بود ایران و میگفت چقدر دوست داره با F-14 پرواز کنه
ارسال پست

بازگشت به “ديگر مباحث هوانوردي”