هيچ کس با من مشورت نکرد!
بعد از صفايىفراهاني، قلعهنوعى هم اعتراض مىکند سرمربى تيمملى اميد بايد با نظر من انتخاب مىشد. وی از شيوه انتخاب سرمربى تيمملى اميد و تصميمهاى کميته ملى المپيک ناراضى است و اعتقاد دارد که اين شيوه فقط در فوتبال ايران رايج است.
نظرتان درخصوص انتخاب سرمربى تيمملى اميد چيست؟
در همه جاى دنيا سرمربى تيمملى به عنوان مدير تيمهاى پايه هم فعاليت مىکند و سرمربى اميدها با نظر او انتخاب مىشود ولى در ايران متأسفانه همه چيز فرق دارد.
يعنى فکر مىکنيد سرمربى تيمملى اميد هم بايد با نظر شما انتخاب شود؟
شيوهاى که آقايان در پيش گرفتند اشتباه بود و درگذشته از اين مسأله بارها ضربه خوردهايم، جالب آنکه آقايان قراخانلو و کفاشيان با تجربيات تلخى که از گذشته داشتند باز هم از شيوه خاص خود استفاده کردند و هيچ مشورتى با من صورت نگرفت.
مثل اينکه شما روى مجيد جلالى نظر داشتيد؟
بله، من ايشان را انتخاب کردم و قرار بود در کنار مجيد جلالى يک تيم قوى تشکيل بدهيم که آقايان کار خودشان را انجام دادند.
نظرتان در مورد حضور احتمالى بگوويچ در تيم اميد چيست؟
به عنوان سرمربى تيمملى هر شخصى بيايد کمکش مىکنم ولى انتخاب سرمربى تيم اميد بايد با نظر من صورت مىگرفت.
بعد از اتمام تورنمنت امارات برنامههاى شما تا آغاز رقابتهاى جام ملتهاى آسيا چيست؟
به صورت کلى برنامهها را تنظيم کردهام و بعد از مشورت با اهالى فن و بررسى کامل، آن را در اختيار فدراسيون قرار خواهم داد تا مطبوعات هم از آن مطلع شوند.
در مصاحبههاى اخيرتان نسبت به مشکلات مالى استقلال به شدت معترض بوديد.
6 سال است که اين مسائل را گوشزد مىکنيم ولى هيچ فردى پاسخگو نيست. مشکلات مالى باعث شد مهرههايى چون عنايتى را از دست بدهيم و حتى نتوانستهايم انتظارات بازيکنان جديد را هم برآورده سازيم. تيمى مثل الهلال براى 6 بازى به يک بازيکن سه ميليون دلار مىدهد ولى استقلال زمين تمرين هم ندارد.
به نظر شما مشکلات استقلال را چه شخصى بايد حل کند؟
من هم دنبال جواب اين سئوال هستم. درحال حاضر استقلال زير پوشش سازمان تربيتبدنى است و طبيعى است که آنها بايد اين مشکلات را حل کنند. پس در اين خصوص بهتر است که مسئولان سازمان صحبت کنند.
در مورد وضعيت باشگاه حرف بزنيد.
با تشکيل سازمان فوتبال قرار شد تمامى مسائلى که پيرامون باشگاه وجود دارد در اين سازمان حل و فصل شود ولى بعد از باخت مقابل سايپا آقايان هر روز مصاحبه مىکردند و اين که هر شخصى با يک مربى صحبت کند به هيچ عنوان کار پسنديدهاى نيست و شخصيت باشگاه را خراب مىکند. متأسفانه بعضىها تجربه مديريت ورزشى ندارند و طبيعى است اين مشکلات هم ايجاد شود. اگر بعضى از دوستان اجازه بدهند روند مديريتى استقلال بدون مشکل کار خود را ادامه مىدهد.
اين روزها شايعه برکنارى نجفنژاد بيشتر از گذشته قوت گرفته است؟!
من در مورد اين مسائل صحبت نمىکنم و اعضاى هيأت مديره مسائل مديريتى را مورد بررسى قرار خواهند داد.
استقلال براى حضور در ليگ قهرمانان آسيا احتياج به جذب بازيکن جديد ندارد؟
در خط هافبک انتظار داريم که جبارى مشکلات را حل کند ولى در خط حمله بازيکن مىخواهيم و در اين زمينه اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.