سرمربي سابق تيم ملي واليبال ديروز به تهران بازگشت تا پس از انجام مذاكرات پاياني خود با فدراسيون واليبال، ايران را ترك كند. كياچ پنجشنبه گذشته با حضور در سالن بسكتبال آزادي، از نزديك عملكرد ماركو كياچ، برادر زادهاش را كه در تيم ليگ برتري پيام زنجان بازي ميكند، نظاره كرد.
به گزارش گروه واليبال خبرگزاري ورزش ايران ايپنا؛ ميشكو كياچ با گذشت بيش از يكماه از پايان مسابقات آسيايي قطر هنوز هم خاطرات تلخ گذشته را در ذهن مرور ميكند. او ميگويد: "متاسفم از اينكه بد موقعي به ايران آمدم. فاصله كم زماني تا شروع بازيهاي جهاني و متعاقب آن آغاز بازيهاي آسيايي شرايطي را فراهم كرد تا من نتوانم با فراغ بال بازيكنانم را انتخاب كرده و برنامه هاي تاکتيکي خود را پياده کنم. از طرفي برخي بازيكنان تاثيرگذار نظير محمد تركاشوند، بدليل آسيب ديدگي نتوانستند تمرينات خوبي را پشت سر بگذارند و فقط به حضور در مسابقات بين المللي خلاصه شدند.
وي در ادامه افزود: به اعتقاد من بسياري از بازيكنان كنوني تيم ملي واليبال بايد هر چه زودتر با واليبال خداحافظي كنند. آنها يا توانايي لازم را ندارند يا انگيزه كافي را براي حضور در تيم ملي از دست داده اند.
كياچ در پايان خاطرنشان كرد: شغل من مربيگري است و دستيابي به نتايج خوب و بد هم جزوي از آن است. من بايد بپذيرم كه همانطور كه روزي كارم را در تيمي شروع ميكنم، روزي هم بايد در انتظار خاتمه آن باشم. در حال حاضر هم به ايران آمدهام تا پس از دريافت حق و حقوقم به كشورم باز گردم.
سرمربي سابق تيم ملي واليبال ايران سرانجام ابراز علاقمندي خود را براي كار در تيمهاي پايه ايران اعلام كرد اما تحقق آنرا منوط به راي مسوولان فدراسيون واليبال دانست.