وزير خارجه: تهديدات جدي است

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

zector,
دوست من اين حرف تو را من چندي قبل از يک پسر بچه کلاس اولي شنيده بودم! :::P
بهتر است با چشمي باز و فکري منطقي به قضايا نگاه کنيد نه اينکه مثل بچه ها فقط ظواهر امر را ببينيد. :-)
همين تکنولوژي غني سازي اورانيوم خودش چندان مهم بلکه براي غني سازي اورانيوم چند ده تا تکنولوژي پيشرفته نياز هست که با آنها ميتوان به اقتصاد جامعه و مردم هم کمک کرد. :D
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

دوستان من فقط اینو بگم که اگر امریکا با ایران وارد جنگ شود تمام شهرهای امریکا در روز دوم جنگ شاهد بمب گذاریهای متعدد و کشتار مردم و ... خواهد شد :-o

اگر هم حمله کرد آنقدر از آنها می کشیم که اثری از آنها در خاورمیانه نماند :-o :-o :-o :-o
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

طبق پيش گويي هاي انجام شده توسط افراد مختلف، دنيا به سمت جنگ جهاني سوم در حال حرکت است:

1 ) يکي از روساي جمهوري آمريکا ترور مي شود. (احتمالن بوش)

2 ) قيمت نفت کاهش مي يابد.

3 ) تاسيساتي در ايران به شدت بمباران مي شود.

4 ) يک زلزلهء بسيار مهيب در انتظار تهران است که شدت آن بيش از 8 ريشتر تخمين زده شده است.

توصيح: سالها پيش، يک روز ادارهء بازرسي از من خواست تا به حفاظت اطلاعات محل کارم مراجعه کنم. در آنجا افراد ديگري را نيز ديدم. از ما با شيريني و سانديس پذيرايي شد. سپس آقايي که فکر مي کنم از مامورين رده واواک بالا بود، سخنراني کوتاهي کرد. ضمن اينکه به شرکت کنندگان، بروشورهايي از وقايع آتي داده شد که يکي از موارد مهم و تاکيد شده، حتمي بودن وقوع زلزلهء بسيار مهيب در تهران که باعث . . . خواهد شد.

5 ) ايالات متحده دچار مشکلات طبيعي مي شود. (زلزله يا تسونامي)

6 ) اقتصاد آمريکا دچار مشکلات عديده مي شود.

7 ) بعه دليل کسر بودجه، نيروي نظامي آمريکا در جهان جمع آوري مي شود.

8 ) کمونيست هاي روسيه با کودتا به قدرت مي رسند.

9 ) ناوگان نظامي شوروي احياء شده، خليج فارس و خاورميانه را به آتش مي کشد.

10 ) جنگي که يک طرف آن ارتش سرخ با هدف تسلط بر نفت و آب راه خليج فارس است، در منطقه شعله مي کشد. بسیاری از کشورهای عربی حاشیهء خلیج فارس، نظیر امارات، قطر و بحرین، در جنگ تخریب می شوند. شعله هاي جنگ به اسرائيل مي رسد؛ اسرائيلي که ديگر ايالات متحده تاب و توان حمايت و دفاع از آن را ندارد.
در اين جنگ که به نبرد آرماگدون معروف است و در کتب انجيل يوحنا و انجیل متا بدان اشاره شده است، در این جنگ مهیب و کوتاه مدت، به وفور از سلاح هاي اتمي استفاده مي شود، به نحوي که تنها در يک روز، 9 ميليون تن در شمال بیت المقدس کشته مي شود.

11 ) اوضاع عربستان با مرگ شاه فعلي به هم مي ريزد و در اين اوصاف، شخصي که به زبانهاي مختلف آشنايي داشته و بسيار نيز باسواد و داراي نفوذ کلام است، مردم را در کعبه جمع مي کند. هدف وي، ايجاد آرامش در منطقهء خاورميانه و پايان جنگ است. وي با قدرتهاي منطقه وارد جنگ مي شود. سپاهي از ايران نيز از وي حمايت مي کنند. ضمن اينکه عراق، مصر و سوريه نيز نيروهاي نظامي و هواپيماهاي جنگي خود را در اختيار اين شخص قرار خواهند داد . . .

:)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

Reza6662 نوشته شده:طبق پيش گويي هاي انجام شده توسط افراد مختلف، دنيا به سمت جنگ جهاني سوم در حال حرکت است:

توصيح: سالها پيش، يک روز ادارهء بازرسي از من خواست تا به حفاظت اطلاعات محل کارم مراجعه کنم. در آنجا افراد ديگري را نيز ديدم. از ما با شيريني و سانديس پذيرايي شد. سپس آقايي که فکر مي کنم از مامورين رده واواک بالا بود، سخنراني کوتاهي کرد. ضمن اينکه به شرکت کنندگان، بروشورهايي از وقايع آتي داده شد که يکي از موارد مهم و تاکيد شده، حتمي بودن وقوع زلزلهء بسيار مهيب در تهران که باعث . . . خواهد شد.

:)

شرمنده این قسمت یه کم نامفهومه :? :?
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Reza6662 »

كيارش,
کيارش عزيز، موضوع اصلي اون جلسه اين بود که نظاميان و سربازان، چطور پس از زلزله به کمک مردم تهران برن.

اين نکته رو هم اضافه کنم که نوسترآداموس هم تاريخ اصلي شروع وقايع هولناک جهان رو 7 ماه پس از سال 1999 اعلام کرده که در اين پيشگويي، منظور ژوئيهء 2000 نمي باشد، بلکه منظور سال 2007 است.
در مورد زلزلهء مهيب تهران، در کتب و روايات گوناگون از آن سخن گفته شده؛ من جمله حليه المتقين و حديثي از پيامبر اکرم (ص) که به صراحت عنوان شده «حتا يک شب در ري نخوابيد.»
روايات گوناگوني نيز موجود است. در بسياري از آنها نيز از تمدني بزرگ در ري صحبت شده که در يک شب گرفتار بلاي آسماني مي شود همگي مردم کشته مي شوند. بعدها هرکس از حوالي ري عبور مي کند، باور نمي کند که اين مکان، زماني شهر و تمدني بزرگ بوده باشد.
در باب زلزلهء تهران همين بس که زلزلهء مهيب سال 856 ميلادي و همچنين 400 قبل از ميلاد در همهء کتب تاريخي ذکر شده است. زلزلهء 400 ق م مصادف با حملهء اسکندر (الکساندر) به ايران و زلزلهء 856 (که گفته مي شود در گسل شمال تهران رخ داده) مصادف با حملهء مغولها بوده است.
آخرين زلزلهء مهيب تهران، به سال 1209 شمسي (176 سال پيش) و در زمان فتحعلي شاه قاجار روي داده است. همگي زمين شناسان، بر دورهء بازگشت حدود 150 ساله و با قدرتي بيش از 7 ريشتر در يکي از گسل هاي شمال تهران يا مشا - فشم تاکيد دارند.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط FarHouD »

خب پس اینطور که دوستان عزیز گفتن این جنگ واقعا داره اجتناب ناپذیر میشود.( دیر و زود داره سوخت و سوز نداره )
با این اوصاف باید برم عضو بسیج شم که اماده جنگ باشم :-)
امیدوارم تو خط مقدم ببینمتون :)
زندگی جز عبادت خدا هیچ نیست .
عشق به همدیگر نگاه کردن نیست ء عشق باهم به یک نقطه نگاه کردن است.
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

بهتر است با چشمي باز و فکري منطقي به قضايا نگاه کنيد نه اينکه مثل بچه ها فقط ظواهر امر را ببينيد.
همين تکنولوژي غني سازي اورانيوم خودش چندان مهم بلکه براي غني سازي اورانيوم چند ده تا تکنولوژي پيشرفته نياز هست که با آنها ميتوان به اقتصاد جامعه و مردم هم کمک کرد.

من با چشمی باز دارم نگاه می کنم. نمی دانم شما چند سالت هست ؟
ولی من به شخصه دارم تحریم را حس می کنم. در رشته ای که من تحصیل می کنم بیشتر چیزها و وسایل باید از کشورهای خارجی (خصوصا" امریکایی) تهیه بشود و شاید باورتان نشود که خیلی از این چیزهای پیش پا افتاده و وسایلی را که اصلا" شاید حتی کاربرد دوگانه هم ندارند به ما نمی دهند. همه بطور غیرمستقیم نالان هستند.
حالا جدیدا" زرنگی هایی کردیم و وسایل و ابزار موردنیازمان را مثلا" با واسطه و غیرمستقیم دریافت می کنیم اما خیلی هزینه بردار هست و صرف نمی کند. شاید باورتان نشود این امر (یعنی تحریم) خیلی به کارهای آکادمیک و علمی ما ضرر می زند.
الان اگر ما وسیله ای یا ابزاری برای کارمان نیاز داشته باشیم ، بهترین کیفیت آن را وسایل امریکایی دارند و وقتی برای آنها فرضا" بطور رسمی درخواست می دهیم ، جواب برایمان می آید که کشور شما تحریم است و غیره.
جدیدا" حتی بعضی از شرکت های اروپایی هم از دادن وسایل و ابزار مورد نیازمان طفره می روند.
آقای saeed ، شما در جامعه نیستی که ببینی که تحریم چی هست ؟ آدم وقتی یک چیز برایش اتفاق بیفتد آن را درک خواهد کرد. من هم در ابتدا مثل شما فکر می کردم اما وقتی کارم این جوری به بن بست خورد ، دیگر مجبور شدم حقیقت را قبول کنم که کشورم در تحریم هست و شما هم همیشه سعی کنید از حقیقت فرار نکنید.
از اینکه بحث تاپیک را منحرف کردم عذر می خواهم. این بحث من صرفا" از دید علمی بود.

1 ) يکي از روساي جمهوري آمريکا ترور مي شود. (احتمالن بوش)

2 ) قيمت نفت کاهش مي يابد.

3 ) تاسيساتي در ايران به شدت بمباران مي شود.

4 ) يک زلزلهء بسيار مهيب در انتظار تهران است که شدت آن بيش از 8 ريشتر تخمين زده شده است.

5 ) ايالات متحده دچار مشکلات طبيعي مي شود. (زلزله يا تسونامي)

6 ) اقتصاد آمريکا دچار مشکلات عديده مي شود.

7 ) بعه دليل کسر بودجه، نيروي نظامي آمريکا در جهان جمع آوري مي شود.

8 ) کمونيست هاي روسيه با کودتا به قدرت مي رسند.

9 ) ناوگان نظامي شوروي احياء شده، خليج فارس و خاورميانه را به آتش مي کشد.

10 ) جنگي که يک طرف آن ارتش سرخ با هدف تسلط بر نفت و آب راه خليج فارس است، در منطقه شعله مي کشد. بسیاری از کشورهای عربی حاشیهء خلیج فارس، نظیر امارات، قطر و بحرین، در جنگ تخریب می شوند. شعله هاي جنگ به اسرائيل مي رسد؛ اسرائيلي که ديگر ايالات متحده تاب و توان حمايت و دفاع از آن را ندارد.
در اين جنگ که به نبرد آرماگدون معروف است و در کتب انجيل يوحنا و انجیل متا بدان اشاره شده است، در این جنگ مهیب و کوتاه مدت، به وفور از سلاح هاي اتمي استفاده مي شود، به نحوي که تنها در يک روز، 9 ميليون تن در شمال بیت المقدس کشته مي شود.

11 ) اوضاع عربستان با مرگ شاه فعلي به هم مي ريزد و در اين اوصاف، شخصي که به زبانهاي مختلف آشنايي داشته و بسيار نيز باسواد و داراي نفوذ کلام است، مردم را در کعبه جمع مي کند. هدف وي، ايجاد آرامش در منطقهء خاورميانه و پايان جنگ است. وي با قدرتهاي منطقه وارد جنگ مي شود. سپاهي از ايران نيز از وي حمايت مي کنند. ضمن اينکه عراق، مصر و سوريه نيز نيروهاي نظامي و هواپيماهاي جنگي خود را در اختيار اين شخص قرار خواهند داد . .

نظرات من :
1) تایید می کنم. نوسترداموس و چندتا پیشگوی دیگر پیش بینی کرده اند.
2) شاید.
3) بعید می دانم. حداقل تا 20 سال دیگر جنگی نمی شود. طبق پیشگویی ها ما باید ابتدا به ابرقدرت تبدیل شویم و بعد جنگ شروع بشود.
4) احتمالش زیاد هست. جدیدا" هم وسایلی از روسیه (شاید سال پیش بود) خریداری شده که می توانند تغییرات جزئی میدان مغناطیسی زمین را در منطقه مورد نظر تشخیص دهند و زلزله را پیشگویی کنند. در واقع بصورت پیش اخطار هستند.
5) تمامی پیشگویان گفته اند که ایالات متحده بر اثر بلایای طبیعی نابود شده و به دو نیم تقسیم میشود که بخش اعظم آن به زیر آب خواهد رفت.
6) بله ، به خاطر دلیل بالا.
7) شاید به دلیل بالا.
8) دقیقا" چون طبق پیشگویی ها سرخ ها دوباره شوروی را احیا می کنند.
9) بله و این با کمک کشورمان خواهد بود. البته 20 یا 30 سال دیگر.
10) دقیقا" - ما و شوروی و لیبی و کشورهای آسیای میانه و سودان به کشورهای عربی و اروپا حمله می کنیم و آنها را نابود می کنیم. حتی درجایی گفته شده که شوروی ، پرندگانی دارد که طاعون بر سر مردم پخش می کنند ! که شاید منظور همان بمب افکن هایی باشد که سلاح میکروبی روی سر مردم می ریزد !!
11) احتمال زیاد - اما گفته شده که مصر توسط ما فتح خواهد شد.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

رضا و zector, وضعيت اروپا تا 10 و 15 سال ديگر چگونه است. شانس اتمام تحصيلاتم را دارم يا نه :-( :lol: :-(
هیهات منا الذلة
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

Sardar
مگر شما اروپا سکونت دارید ؟ یا اینکه بعدها می خواهید به اروپا بروید ؟
همچنین مگر شما چند سالتان است که گفتید 10 یا 15 سال !!؟
به نظرم اگر در کشورمان سکونت دارید بهتر است همینجا درستان را تمام کنید و فقط آن هم برای تحصیل در دوره دکتری و یا تخصص یکی یا دوسال به خارج از کشور بروید تا متبحر شوید.
---------------
من زمان دقیقش را نمی دانم. من پیشگویی های بیش از یکصد تن از پیشگویان اروپایی ، امرکایی ، چینی و بودایی و هندی و قبایل امریکای جنوبی و غیره را مطالعه کردم که تقریبا" متفق القول بودند.
فکر کنم حول و حوش 2020 باشد. ضمنا" الان پاپ یکی مانده به آخر سرکار است و وقتی این پاپ بمیرد ، یک پاپ دیگر بر سرکار میاد که پس از چند سال آن پاپ کشته شده و جنگ جهانی سوم شروع می شود. حالا چقدر پاپ فعلی بر سرکار خواهد ماند ، نمی دانم ؟ یکی دیگر از نشانه ها ضعیف شدن ایالات متحده هست چون وقتی جنگ جهانی سوم شروع می شود خبری از ایالات متحده نیست به نظر می رسد قبل از این واقعه ، ایالات متحده توسط بلای طبیعی از بین می رود. نشانه سوم ، به روی کار آمدن سرخ ها (کمونیست ها) در شوروی است. نشانه چهارم ، کشور ما در آن زمان باید به قدرت زیادی برسد مثلا" نوسترداموس در جایی گفته "" در جنگ جهانی سوم ، ناوهای پرشیا به بنادر جنوبی فرانسه حمله می کنند !...."" - واقعا" چنین چیزی چه جوری امکان داره ؟ یعنی این قدر قوی می شویم که ناو به آن سوی دریای مدیترانه که 7000 کیلومتر دورتر است می فرستیم !؟ شاید خیلی مضحک به نظر برسد ما و داشتن ناوهای دریایی !؟
باید منتظر حوادث عجیب و غریبی در آینده نزدیک (10 یا 20 سال آینده) باشیم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Reza6662 »

رضا و zector, وضعيت اروپا تا 10 و 15 سال ديگر چگونه است. شانس اتمام تحصيلاتم را دارم يا نه

بله. به نظر من دورهء مشکلات براي خاورميانه و بالطبع ايران آغاز شده و به اين زودي ها گريبان اروپا رو نمي گيره.

نوسترداموس در جایی گفته "" در جنگ جهانی سوم ، ناوهای پرشیا به بنادر جنوبی فرانسه حمله می کنند !...."" - واقعا" چنین چیزی چه جوری امکان داره ؟ یعنی این قدر قوی می شویم که ناو به آن سوی دریای مدیترانه که 7000 کیلومتر دورتر است می فرستیم !؟ شاید خیلی مضحک به نظر برسد ما و داشتن ناوهای دریایی !؟
باید منتظر حوادث عجیب و غریبی در آینده نزدیک (10 یا 20 سال آینده) باشیم.

وقوع اين امر در 10 يا 20 سال آينده بسيار مضحک به نظر ميرسه. :L:L به نظر من شايد 70 سال و بيشتر به اين چنين حوادثي زمان باقي مونده. از نظر نظامي، ما بسيار شکننده هستيم و هنوز به تکنولوژي هاي حساس نظامي نظير رادار، موتور هواپيما و کشتي، موشکهاي سام و . . . دست پيدا نکرديم. عمدهء توليدات ما در بخش نظامي، عبارت است از» سلاح ها و مهمات سبک، موشکهاي آرپي جي، موشکهاي 107 م م (ميني کاتيوشا)، موشکهاي 122 م م (کاتيوشا)، قايق هاي موشک انداز سبک + موشکهاي زمين به زمين با دقت کم. :?

وجود برنامه حمله تمام‌عيار آمريكا به ايران

تحليلگر ارشد خاورميانه بخش اطلاعاتي وزارت امور خارجه آمريكا، كه تا مارس 2005 در اين پست باقي بود، گفت: «من برخي از طرح‌ها را ديده‌ام. اين تنها يك حمله ساده و محدود نيست، بلكه يك جنگ عليه ايران است كه براي سال‌ها خاورميانه را دچار بي‌ثباتي خواهد كرد».

به گفته يكي از تحليلگران اطلاعاتي سابق آمريكا، طرح احتمالي آمريكا براي اقدام نظامي عليه برنامه اتمي ايران، فراتر از چند حمله محدود بوده و جنگي تمام‌عيار را عليه ايران به راه خواهد انداخت.

به گزارش سرويس بين‌الملل «بازتاب» به نقل از «رويترز»، «وين وايت» از تحليلگران ارشد خاورميانه بخش اطلاعاتي وزارت امور خارجه آمريكا، كه تا مارس 2005 در اين پست باقي بود، گفت: «من برخي از طرح‌ها را ديده‌ام. اين تنها يك حمله ساده و محدود نيست، بلكه يك جنگ عليه ايران است كه براي سال‌ها خاورميانه را دچار بي‌ثباتي خواهد كرد».

وايت در گفت‌وگو با «شوراي سياستگذاري خاورميانه»، مؤسسه‌اي در واشنگتن، اظهار داشت: «اين حملات تنها براي چند هدف خاص در ايران طراحي نشده، بلكه باز كردن راه تا اين اهداف هم جزو طرح است كه با حذف بخش اعظم نيروي هوايي ايران، زيردريايي‌هاي Kilo، موشك‌هاي ضدكشتي و حتي سيستم موشك‌هاي دوربرد ايران است كه مي‌تواند براي كشتي‌هاي آمريكايي در خليج فارس خطرناك باشد.

وي اضافه كرد، به شدت نگران پيامدهاي حمله اسرائيل يا آمريكا عليه تأسيسات اتمي ايران است كه منجر به انتقام شديد ايران خواهد شد.

بوش تأكيد دارد كه هنوز هم به دنبال راه‌حلي ديپلماتيك عليه ايران است، ولي هيچ گاه گزينه اقدام نظامي را حذف‌شده ندانسته است.

«كنت كژمان»، از كارشناسان خاورميانه مي‌گويد: در صورت شناخت ظرفيت‌هاي ايران، اين وضعيت قابل مديريت است.

وي گفت: «رهبران تهران بسياري از كارشناسان را متقاعد كرده‌اند كه ايران در حال تبديل شدن به يك «ابرقدرت» است، اما اين كشور بسيار ضعيف‌تر از آن است و هيچ كدام از مقياس‌هاي بزرگ بودن را ندارد. اقتصاد ايران با ضعف مديريت همراه است و تقريبا به جز نفت، صادرات ديگري ندارد. همچنين ظرفيت توليد نفت ايران به سرعت در حال كاهش است و از نظر نظامي نيز چندان برجسته نيست.

بنابراين، دولت آمريكا براي حل مشكل ايران، چندان نبايد از راه خود خارج شود، چراكه ايران در موقعيتي نيست كه بخواهد به آمريكا صدمه بزند؛ به عبارت ديگر اينها تنها بلوف است».

«كژمان» درباره رويارويي با ايران هشدار داد و گفت: اگر يك معامله بزرگ رخ دهد، آن‌گاه به سود هر دو كشور خواهد بود.
گفتني است، برخي تحليلگران اين گونه اظهارنظرها را بيشتر نوعي جنگ رواني در پوشش انتقاد از حمله به ايران ارزيابي مي‌كنند.

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

zector,
دوست من همه از سن و سال من باخبر هستند و لازم نيست شما در اين باره چيزي بگي! :D
من نيز طعم تلخ تحريم و نبود امکانات و ... را با چشمان خود ديده ام. :-) ولي هر چي که هست تحريم بهتر از مفتخوري است و من حاضرم گرسنه باشم ولي از بيگانه درخواست کمک نکنم. :shock:
در مورد اينکه بعضي از مردم گرسنه و فقير هستند بايد بگويم که اکثرا مشکل از خودشان هست! :-( اولا که عرضه و توان کار کردن ندارند و شدن سربار جامعه و ثانيا وقتي يک نادان پنج ده تا بچه و ... دارد با حقوق کم و نبود خانه و ... همان به که فقير باشد چون اين يارو حالا که چيزي نيست اين همه با ناداني خودش به جامعه ضرر ميزند چه برسد به زماني که کسي بشود! :::P :L:L
الان من خدا را شکر ميکنم که به خيلي چيزها و فقط با زور بازوي خود رسيده ام و از شهريه دانشگاه و دفتر و سرور و کلي هزينه هاي ديگر و ... را خودم تامين ميکنم و در بين دوستان هم مفتخر هستم که تنها کسي هستم که بچه سوسول پول توجيبيگير نيستم. :shock:

بحث به حد کافي منحرف شد. لطفا دوستان به اصل موضوع بازگردند. :D
همچنين لطفا پيشگوئي و ... را ببريد به يک تاپيک ديگر چون ما کاري با پيشگوئي که حتي اگر راست باشد ولي زمان تحققش حال نباشد کاري نداريم و الان بايد درباره مسائلي بحث کرد که وجود دارد. :-)

مقدمه
هم اکنون در آمريکا تمام شرکتهاي تسليحاتي و نفتي و ... موافق و حامي حمله به ايران يا هر کشور ديگري از جمله چين و روسيه و کره شمالي هستند تا فقط سود کسب کنند! :-? وقتي در حدود يک قرن قبل دانشمندان مشهوري همچون اديسون و وستينگهاوس و ... با هم توافق کردند که بجاي مبارزه با هم بهتر است بازار را در بين خود تقسيم کنند تا با همکاري يکديگر حوضه نفوذ و در نتيجه سود خود را افزايش دهند اولين پايه هاي تراست برداشته شد! :-? شايد اين چند نفر نميدانستند که چه ميکنند ولي نتيجه کار آنها اختراعي به نام کارتلهاي چند مليتي شد که فقط پول را ميشناسند و حتي براي کشور و مردم خود هم اهميتي قائل نيستند! :shock:
کارتلها در همان اوائل و سپس بعد از دو جنگ جهاني مذاکرات زيادي کردند و بازار جهاني را بين خود تقسيم کردند و هر کدام متهد به همکاري با يکديگر و عدم ضربه زني به ديگري شدند. :L:L اين ماجرا ادامه يافت تا سال 1991 که شوروي فروپاشيد و تقريبا نصف بازار جهاني تسليحات بدون صاحب شد و کارتلهاي روسي هم آنقدر ضعيف شده بودند که ديگر مجبور به موافقت با خواستهاي کارتلهاي آمريکايي شدند! :::P اين شد که بيش از نصف بازار تسليحات جهان به دست آمريکا افتاد ولي مشکلي ديگر در راه بود؟! :-x چين که خود هم اکنون به يک کشور قدرتمند در عرصه هاي نظامي و غيرنظامي تبديل شده است پنجه در پنجه کارتلهاي سنتي غربي انداخته است و از ديگر سو ايران و کره شمالي هم به قطبهاي نظامي مهم مناطق خود تبديل شده اند و اين سه کشور با همراهي روسيه در مقابل کارتل آمريکايي قرار گرفته اند و حق خود را ميخواهند. چيزي که منجر به جنگ خواهد شد. اکنون روسيه خواهان استرداد بازارهاي قبل از فروپاشي شوروي توسط کارتل آمريکايي به اين کشور است منتهي آمريکا که دست بالا را دارد با اين ايده مخالفت ميکند. :D
روسيه مجبور هست تا با نفوذ در حوضه نفوذ آمريکا بازارهاي جديدي براي خود ايجاد کند و اين يعني کاهش سود کارتلهاي تسليحاتي آمريکا. :-(

بعد از مقدمه فوق به بحث درباره خودمان ميرسيم يعني اينکه شرکتهاي تسليحاتي آمريکا مجبور به کسب بازارهاي جديد هستند تا در سايه نفوذ روز افزون چين و روسيه با ضرردهي مواجه نشوند. بهترين بازار براي شرکتهاي تسليحاتي آمريکا جنگ با ايران هست که در مجموع چند تريليون دلار سود نصيب آنها خواهد کرد! در اين راه هم حتي اگر 100 ميليون آمريکايي کشته شود اصلا مهم نيست! :shock:
بنابراين ما بايد به اين نکته پي ببريم که تلفات براي آمريکا مهم نيست و فقط پول مهم هست بنابراين مجبور هستيم تا زماني که خودکفا و قدرتمند شديم کاري کنيم که روسيه و چين به بازارهاي آمريکا دست اندازي نکنند؟! :-( بهترين راه بستن يک قرار سنگين 10 ساله نظامي با روسيه و چين هست. :-(

نظر بدهيد بد نيست! :grin:
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

zector,
متاسفانه يا خوشبختانه من اروپا هستم و 17 سال دارم. :-) :-(
بعد من مي خواهم فوق دکترا رو هم بگيرم چون مفته :grin: به همين دليل يه 10 سالي چون ميکشه به همراه تجربه کاري 15 سال :-(
خب خدا رو شکر فعلا خبري نيست و اميد وارم در هيچ جايي جنگي نباشد ( با اون که مي دونم امري غير اجتناب پذير است :lol: )
Reza6662,
احتمالا تغييرات مرزي در انتظار است چون به نظر من ايران فعلي قابليت حمله حتي 70 سال ديگر با وجود بيشرفت به فرانسه را ندارد چون بايد در اول کار به درياي مديترانه برسد که خب يه جنگي که مرزها رو تغيير بده لازم است :-(
Saeid12345,
خب اگر بازار نفت رو هم زير دست بگيريم ( آسيب پذيري به مراکز نفتي حساس جهان) کارتل ها باز هم پشيمان جنگ مي شوند در عين حال قراردادهاي نفتي و گازي با سايرين در حال حاضر :-(
هیهات منا الذلة
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”