مشکل در پخش فیلم برداری avi

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
اخراج شده
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

مشکل در پخش فیلم برداری avi

پست توسط ms »

سلام دوستان من امروز n70 خریدم برنامه eti cam corder رو گرفتم از مرکز دانلود os8 را نصب کردم رو گوشیم حالا باهاش فیلم برداری میکنم فیلم رو میخ وام نمایش بدم چه تو گوشی چه تو کامپیوتر صفحه آبی همراه با پارازیت نشون می ده و فیلم رو نشون نمی ده اسمارت مووی و dvix و... هم تو موبایل و کامپیوتر م نصبه چرا اینجوری میشه :lol: :lol: :lol:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ms جان
در گوشي با چه برنامه‌اي اجرا مي‌شه؟ چه نسخه‌اي از SmartMovie رو نصب کرديد؟
براي اجرا در کامپيوتر هم بايد کدک هاي مخصوص اون رو نصب کنيد که قبلا لينک دانلود اونها در بخش دانلود ارسال شده :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
اخراج شده

پست توسط ms »

Mahdi1944, جان

با خود پلیر cam corder هم اینجوریه با اسمارت مووی هم اینجوریه اسمارت مویم 3.25 کرک شده است برنامه هم دوباره پاک کردم ریختم فایده نداشت چی کار کنم ؟ :sad: :sad: این برنامه تو 6680 به خوبی کار می کرد گوشیه قبلیم منظورمه :)
امروز که محتاج توام جاي تو خاليست
فردا که مي آيي به سراغم نفسي نيست
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ms جان
فکر مي‌کنم کدکهاي اين برنامه با کدهاي MP4 خود N70 تداخل دارند، البته در N70 نيازي هم به اين برنامه نيست :-)

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
اخراج شده

پست توسط ms »

Mahdi1944,

فکرکنم همین جوری باشه :-( آره 100 درصد همینه چون فیلم برداری میکنه اما صفحه آبی نشون میده ! حالا مهدی جان اصلان نمیشه درست کرد نه ؟ آخه یادمه توی پست نوشته بودید با این برنامه و گوشی N70 میشه در حد vcd فیلم گرفت یادم نیست کدم تاپیکه چند ماه پیش دیدم البته این مبگم خود گوشی فابریک عجب فیلمی میگیره خیلی حال کردم کیفیت عالی هست کلا گوشی n70 هم زیبایی داره هم امکانات بات راهنمایی هایی که چند روز پیش به من کردید خیلی ممنونم .حالا برنامه دیگه ای نیست باز کیفیت فیلم رو افزایش بده ؟ این کم کودر خیلی باحال بود : L:L
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ms جان
متاسفانه برنامه‌ي سازگاري با N70 به نظرم نمي‌رسه، اما خود N70 کيفيت بسيار مناسبي داره و به نظرم نياز به برنامه‌ي جانبي نيست :D

ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”