صداهای هوشمند کیهانی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با نجوم به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۵, ۹:۵۶ ق.ظ
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

صداهای هوشمند کیهانی

پست توسط gigi64 »

این وسیله که نشان دهنده ی فرکانس پایین Low Frequency Demonstrator (LFD) نام دارد و در ارایه ی بزرگ Mileura [Mileura Wide-Field Array (MWA)] قرار دارد قادر است تمدن های شبیه زمین را در بین 1000 تا از نزدیک ترن ستاره ها جست و جو کند.

Avi Loeb نظریه پرداز مرکز اختر فیزیک Harvard-Smithson می گوید:به زودی ما می توانیم پیام هایی از تمدن های کهکشانی را بشنویم.این اولین بار در تاریخ است که ما می توانیم تمدن هایی شبیه خودمان را در بین ستاره ها پیدا کنیم.

اغلب SETI به دنبال علامت هایی شبیه چراغ دریایی می گردد که در فضا ایجاد شده اند.این سیگنال ها ممکن است وجود نداشته باشند .همچنین اکثر پروژه های SETI فرکانس هایی بالای GHz 1 را جست و جو میکنند تا اثرات تداخلی از زمین یا منابع دیگر کیهانی وجود نداشته باشد.

به جای جست و جوی سیگنا ل هایی که تمدن های دیگر برای ما می فرستند Loeb و هم کارش Matias Zaldarri پیشنهاد کرده اند که سیگنال هایی که به طور اتفاقی از یک تمدن دیگر در فضا پخش می شوند را جست و جو کنیم.

ان ها اشاره کردند که MWA-LFD که برای مطالعه ی فرکانس های 80-300 MHz طراحی شده قادر است فرکانس های رادیویی شبیه به ان چه در زمین ایجاد می شود را تشخیص دهد.در زمین رادار های نظامی قوی ترین سیگنال ها را تولید می کنند و پس از ان مخابرات تلوزیون و رادیوی FM وجود دارد.اگر شبیه این منابع سیگنال در سیاره های دیگر نیز وجود داشته باشد وسایلی مانند MWA-LFD می تواند ان ها را پیدا کند.

Zaldarraiga می گوید: MWA-LFD وسیله ای برای مطالعه ی قسمت های دور و جوان کیهان است ولی در کنار رصد های عادی اش دانشمندان SETI می توانند از ان برای کاوش تمدن های فرا زمینی استفاده نمایند.

برنامه ی SETI در MWA-LFD کامل کننده ی طرح های دیگر SETI است و می تواند مساحت بیشتری از اسمان را در بازه ی زمانی بیشتر و در بازه ی فرکانسی متفاوتی جست و جو کند.

این تیم محاسبه کرده اند MWA-LFD می تواند سیگنال های رادیویی شبیه زمین را در شعاع 30 سال نوری جست و جو کند که به طور تقریبی 1000 ستاره را در بر می گیرد.رصد خانه های رادیویی اینده مانند ارایه ی یک کیلو متر مربعی (Square Kilometer Array) میتواند در فاصله ای 10 برابر بیشتر از این جست و جو را انجام دهد که تقریبا 100 میلیون ستاره را در بر خواهد گرفت.

اگر یک سیگنال رادیویی از موجودات هوشمند دیگر تشخیص داده بشود رصد های دیگر می توانند خصوصیات ان سیاره را مانند سرعت مداری و مدت زمان تناوب دور ستاره اش را تایین کند و با پارامتر های دیگر که ستاره ی مادرش دارد دمای ان را میتوان تایین نمود.

MWA-LFD رادیو تلسکوپی است که برای مشخص کردن تشعشعاتی از مولکول هیدروژن با طول موج 21 Cm با قرمز گرایی بالا که در کیهان اویه ایجاد شده بود طراحی شده است.هدف اصلی ان تهیه ی یک نقشه ی سه بعدی از حباب های یونیزه شده است که به عنوان کهکشان ها و کوازار های اولیه با نور ماورائ بنفش در میلیار ها سال پیش ایجاد شده بودند.

[External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 2597
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۴, ۱۲:۲۷ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

جالب بود البته به نظر من هيچ وقت هيچ جيز خاصي اون بالا نميشه پيدا کرد (البته اين نظر شخصي است)

موفق باشيد
 تصویر

تصویر
 
ارسال پست

بازگشت به “انجمن نجوم”