الونگ الونگ بازيكن كامروني تيم فوتبال پرسپوليس بعد از ارائه توضيحات به محمدحسن انصاري فرد و جلب نظر موافق مصطفي دنيزلي در تمرينات تيم شركت كرد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)وبه نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، الونگ كه بدون اطلاع باشگاه و سرمربي تيم در تمرينات شركت نكرده بود روز شنبه به باشگاه پرسپوليس آمد و درباره دلايل تأخير خود توضيحاتي به مديرعامل باشگاه پرسپوليس ارائه كرد.
در اين نشست كه عصر روز شنبه برگزار شد محمدحسن انصاري فرد به الونگ اعلام كرد : در شرايطي كه تمرينات تيم از 8 روز پيش آغاز شده ، باشگاه و سرمربي تيم از علت عدم حضورت در تمرينات بي اطلاع بودند و باشگاه هيچ پاسخ قانع كننده اي براي هواداران ميليوني خود نداشت.
انصاري فرد گفت: ما بايد به خاطر اين مسائل پاسخگوي هواداران و سوالات رسانه ها باشيم و اين غيبت شما بسيار سوال برانگيز است.
الونگ الونگ در پاسخ به سوالات متعدد مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: بعد از اينكه پزشكان اعلام كردند نياز به عمل جراحي دارم با استرس مواجه شده بودم و نگران آينده فوتبال خودم بودم وقتي هم با موافقت باشگاه و سرمربي تيم براي تعطيلات كريسمس به كامرون رفتم با طب سنتي به مداواي خود پرداختم و در حال حاضر نيز براي بازي كردن فقط نياز به چند جلسه تمرين دارم تا از لحاظ آمادگي بدني در فرم قبلي قرار بگيرم.
الونگ گفت: من فكر مي كردم باشگاه از علت غيبت من اطلاع دارد.من 25 يا 26 دي ماه بود كه به ايران آمدم و بعد از چند روز به يكي از شهرهاي شمالي ايران رفتم و به اين دليل كه چمدانهايم در فرودگاه قطر جامانده بود مجبور بودم به اين كشور برگردم و همين موضوع موجب شد تا نتوانم در دور جديد تمرينات تيم شركت كنم.
بازيكن كامروني پرسپوليس تصريح كرد: من فكر نمي كردم باشگاه از غيبتم بي اطلاع باشد اما با اين وجود قبول دارم از اين لحاظ كه باشگاه و سرمربي تيم از من بي خبر بودند اشتباه كردم اما تأكيد مي كنم طي اين مدت دنبال استراحت مطلق و تفريح و گشت و گذار نبوده ام بلكه درپي مداواي پاي آسيب ديده ام بودم و حالا نيز براي حضور در تمرينات مشكلي ندارم و اگر مسأله اي پيش نيايد مي توان بعد از چند جلسه تمرين و افزايش سطح آمادگي جسماني براي تيم بازي كنم.
الونگ گفت: پرسپوليس را دوست دارم و سعي مي كنم در صورتي كه سرمربي تيم با حضورم در تمرينات موافقت كرد غيبتم در چند بازي گذشته را جبران كرده و با ارائه بهترين بازيها وظيفه ام را در قبال پرسپوليس و هواداران انجام دهم.
الونگ افزود : بايد تأكيد كنم كه طي اين مدت هيچ مصاحبه اي عليه سرمربي تيم انجام نداده و اين موضوع را قبل از پايان نيم فصل اول به سرمربي تيم اعلام كردم اما نمي دانم چرا برخي رسانه ها از قول من مطالبي درباره سرمربي تيم منتشر كرده اند.
ديده كامروني پرسپوليس گفت: من از همين جا به هواداران پرسپوليس اعلام مي كنم كه با تمام وجود در خدمت تيم هستم و براي سربلندي اين تيم پرطرفدار از هيچ تلاشي دريغ نخواهم كرد. من مي خواهم آنها بدانند كه الونگ پرسپوليس و هوادارانش را دوست دارد و همانطور كه پزشك و مربيان تيم مي دانند طي اين مدت نيز هرگز تمارض نكرده ام.
گفتني است الونگ صبح امروز به ورزشگاه كارگران رفت و بعد از ارائه توضيحات و جلب نظر موافق دنيزلي در تمرينات تيم پرسپوليس شركت كرد.