قصد خداحافظي ندارم
كاپيتان تيم پرسپوليس گفت: نه از فوتبال خداحافظي ميكنم و نه قصد مربيگري دارم. مصدوميتهاي كاپيتان پرسپوليس در نيم فصل اول ليگ برتر باعث شد فقط در چند مسابقه به ميدان برود. كريم باقري درباره شرايط خودش و اين تيم با خبرگزاري فارس گفت و گو كرد كه در زير ميخوانيد:
*: چهار مسابقه براي كريم باقري در نيم فصل اول، آمار نااميد كنندهاي است. نظر خودت در اين مورد چيست؟
به دليل مصدوميتهايي كه داشتم، نتوانستم براي پرسپوليس زياد بازي كنم. در دوران بازيام اين همه مصدوم نشده بودم؛ اما تصور ميكنم در نيم فصل دوم بتوانم جبران كنم و كمك خوبي براي پرسپولس باشم.
*: ميگويند به علت مشكلات مالي، خودت را به تمارض ميزدي. اين حرف صحت دارد؟
مشكلات مالي هميشه وجود داشته و در اين خصوص با مسئولان باشگاه صحبت كردم؛ اما هرگز خودم را به تمارض نزدم و براي مصدوميتم مدرك داشتم. عضله پايم به شدت دچار كشيدگي شده بود.
*: پيش بيني شما از آغاز نيم فصل دوم چيست؟
تيمهايي ميتوانند در نيم فصل دوم نتيجه بگيرند كه با هم هماهنگ باشند و تمرينات خوبي را پشت سر بگذارند. بازيكنانشان در زمين كم فروشي نكنند و با تمام وجود در اختيار تيم باشند.
*: پرسپوليس چقدر اين شرايط را دارد؟
تصور ميكنم شروع خوبي داشته باشيم. مصدومان اصلي ما رسيدهاند و بازيكناني كه در نيم فصل اول در پست غيرتخصصي خود حضور داشتند، در اين پست ها جا افتادهاند.
*: قراردادت با پرسپولس كي تمام ميشود؟
من يك فصل ديگر قرارداد دارم.
*: قصد خداحافظي از فوتبال را نداري؟
فعلا نه.
*: اما بيشتر همدورههايت از بازيگيري خداحافظي كردهاند؟
بله؛ اما از همه آنها كوچكترم؛ از علي دايي چهار سال، از خداداد عزيزي 2 سال و از يحيي گل محمدي سه سال. از افشين پيرواني هم جوانترم؛ بنابراين شرايطم با آنها تفاوت دارد.
*: به مربيگري هم فكر ميكن؟
مربيگري را به هيچ عنوان دوست ندارم.
*: چرا؟
در خودم چنين توانايي را نميبينيم كه بخواهم يك تيم را اداره كنم. ترجيح مي دهم بعد از خداحافظي، كنار فوتبال باشم و از تجربياتم به نحوه ديگري استفاده كنم.
*: مشكلات مالي پرسپولس به كجا رسيد؟
از زمانيكه از خارج به اين تيم آمدم، مشكلات مالي هر روز بدتر ميشود. چنين معضلاتي شايسته تيم بزرگي مثل پرسپوليس نيست؛ اما متاسفانه اين مسائل هر روز بدتر ميشود.
*: اين مسائل ميتواند باعث ناكامي تيم شود؟
بي تاثير هم نيست.
*: درباره قهرماني سايپا در نيم فصل نظرت چيست؟
براي قهرماني اين تيم همه چيز دست به دست هم داد. توجه كنيد؛ سايپا و استقلال به دور از هياهو و جنجال كار خودشان را ميكردند. البته دايي به نحو احسن كار كرد؛ اما نداشتن دغدغه مالي و بي حاشيه بودن، از دلايل قهرماني سايپا است.