من دو تا هارد دارم يكيش قديميه ولي اون يكي جديده SATA هست مي تونم اين دوتا رو بهم وصلشون كنم
تا با هم استفاده بكنم؟
اتصال هارد ديسك
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
Mamool جان ابتدا بفرمایید مادر بورد شما چه مدلی است ؟ این کار شدنی است دوست عزیز .
برای نصب ویندوز بر روی SATA در بعضی از مادربوردها باید با زدن دکمه f6 و دادن دیسکت مربوط به هارد sata ویندوز را نصب میکنی و روی اکثر مادربوردهای جدی هم روش نصب همینطوریه روی مادربوردهای قدیمی تر طریقه نصب هارد sata از طریق setup و انتخاب گزینه مربوط به هارد sata .
البته در برخی موارد هم باید Bios مادر بورد را Update کنید.
اگر در شناختن هارد SATA مشکل داشتید فکر میکنم در بخش راجبش توضیح داده شده .
راه دیگر هم ایه که مبدل SATA و IDE به USB تهیه کنید که با این روش حتی میتونید CD-Rom و یا Writer هم با این روش تبدیل کنید به پورت USB . (سوال استفاده از 3 CD-Rom) .
سوالی بود مطرح کنید
برای نصب ویندوز بر روی SATA در بعضی از مادربوردها باید با زدن دکمه f6 و دادن دیسکت مربوط به هارد sata ویندوز را نصب میکنی و روی اکثر مادربوردهای جدی هم روش نصب همینطوریه روی مادربوردهای قدیمی تر طریقه نصب هارد sata از طریق setup و انتخاب گزینه مربوط به هارد sata .
البته در برخی موارد هم باید Bios مادر بورد را Update کنید.
اگر در شناختن هارد SATA مشکل داشتید فکر میکنم در بخش راجبش توضیح داده شده .
راه دیگر هم ایه که مبدل SATA و IDE به USB تهیه کنید که با این روش حتی میتونید CD-Rom و یا Writer هم با این روش تبدیل کنید به پورت USB . (سوال استفاده از 3 CD-Rom) .
سوالی بود مطرح کنید

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس: