همكاري گسترده يكي از بانك‌‌هاي دولتي با متهم دانه‌درشت اقتصادي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
پست: 3820
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۵, ۲:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

همكاري گسترده يكي از بانك‌‌هاي دولتي با متهم دانه‌درشت اقتصادي

پست توسط DANG3R »

برخي شعب يكي از بانك‌هاي بزرگ دولتي، با «ح ـ‌ ب»، همكاري گسترده‌اي در پرداخت اعتبارات ارزي و ريالي به متهم دانه‌درشت مفاسد اقتصادي، داشته‌اند.

بنا بر اين گزارش، شعب بانك ياد شده، با انجام برخي تخلفات، ده‌ها ميليون دلار اعتبارات ارزي و ده‌ها ميليون تومان اعتبارات ريالي را به شركت‌هاي متعلق به «ح ـ‌ ب» پرداخت كرده‌اند.
برخي تخلفات ارزي اين بانك، مربوط به تغيير شرايط گشايش ارزي بدون تحويل كالا، تبديل محل تخليه به خارج از كشور و كوتاهي در گرفتن وثيقه و ضمانت‌هاي لازم بوده است.

اين بانك در بخش ريالي نيز بيش از 70 ميليارد تومان طلب معوقه از «ح ـ‌ ب» داشته كه تا پيش از دستگيري وي توسط يكي از دستگاه‌هاي دولتي، ‌هيچ برخوردي با وي انجام نشده است.
علاوه بر منابع ارزي و ريالي يادشده، مبالغ هنگفتي نيز با ضمانت «ح ـ‌ ب» به شركت‌هاي وابسته به وي پرداخت شده است.

گفتني است، مسئولان اين بانك كه گفته مي‌شود، تعدادي از اعضاي هيأت مديره آن در اين تخلفات سهيم بوده‌اند، هم‌اكنون نيز از همكاري كامل با نهادهاي مسئول در رسيدگي به اين پرونده و ارايه اطلاعات از فعاليت‌هاي بانكي «ح ـ‌ ب» و شركت‌هاي اقماري او خودداري مي‌كنند.

گفتني است، پس از آخرين دستگيري «ح ـ‌ ب» با حکم يکي از قضات استان سمنان، او در استان تهران!! تنها با حدود شش ميليارد تومان وثيقه آزاد شده است.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”