ا...وردي: پرسپوليس را هميشه قهرمان باور داشته و داريم
جواد ا...وردي، پيشكوست دهه ۵۰ باشگاه پرسپوليس با شور و حرارت خاصي از تيم محبوبش حرف مي زند. او كه به عنوان مدرس با تيم هاي پايه باشگاه همكاري دارد خيلي اميداور است كه پرسپوليس با توجه به تمام مشكلات ريز و درشتي كه دارد دوباره سربلند شود و بر قله فوتبال ايران بايستد.
- شرايط پرسپوليس را در حال حاضر چطور ارزيابي مي كنيد؟
من به عنوان يكي از ملي پوشان قديمي اين قوم و قبيله پرطرفدار و دوست داشتني مثل همه هواداران پرسپوليس نگران اين انرژي پر قدرت هستم. آرزو مي كنم روزي ما هم بتوانيم در سايه افكار مديران درجه يك ورزش كشور سربلندي اين تيم محبوب و مردمي را ببينيم. پرسپوليس تا امروز به عشق هواداران ميليوني اش پا بر جامانده و خواهد بود.
- عملكرد مديريت و كادر فني پرسپوليس در طول فصل ششم حرفه اي تا امروز چگونه بوده است؟
با تمام سختي ها و ناملايماتي كه باعث سقوط مديران قبلي پرسپوليس بوده است مديريت حال حاضر مردانه ايستاده است تا چراغ اين خانه و خانواده را روشن نگه دارد. محمد حسن انصاري فرد با دست خالي ايستاده و جوابگوي اين همه طلبكار است كه جاي تقدير دارد، چون پرسپوليس را با اين همه فشار سر پا نگه داشتن هنر بزرگي مي خواهد.
در مورد كادرفني هم بايد باور داشته باشيم نقش دنيزلي كه يك مربي كار بلد و حرفه اي بوده و الگوي مناسبي براي همه مربيان ما است نقش غير قابل انكاري است. چون او با انبوه مشكلات اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي باشگاه توانسته از تيمي ناهماهنگ تيمي بسازد كه حداقل وقتي نتيجه را واگذار مي كند دو تا چند برابر شانس پيروزي را دربازي داشته، اما از دست داده است. پرسپوليس با هدايت دنيزلي فوتبال را خوب، روان و تماشاگر پسند بازي مي كند.
- مردم از اين روند راضي هستند؟
وقتي ۵۰ تا ۸۰ هزار دوستدار پرسپوليس در ماه مبارك رمضان به عشق ديدن بازي هاي خوب پرسپوليس به استاديوم مي روند نشان دهنده رضايت مردم از پرسپوليس است. ضمن اينكه پيروزي پرسپوليس بر حريف ديرينه اش در دربي تهران برگ برنده دنيزلي بود تا دل هواداران شاد باشد. اميدوارم پرسپوليس در نيم فصل دوم با حمايت همه مديران باشگاه، بزرگ ترها و پيشكسوتان، همياري هواداران و تعصب بازيكنان محبوب و نام آور خود نتايج قابل قبولي كسب كند.
- پرسپوليس مي تواند مدعي قهرماني ليگ برتر باشد؟
هميشه دوست داشته و دارم كه پرسپوليس به اندازه شان و شخصيت خود فوتبال بازي كند. پرسپوليس را هميشه قهرمان باور داشته و داريم و به قول قديمي ها مي گويم: «پرسپوليس اول بشي آخر بشي دوستت داريم». اميدوارم پرسپوليس بتواند امسال قهرمان شود تا دل مردم شاد شود.