من تقریبآ 300000 تومان پول دارم و می خوام گوشی بخرم لطفآ اساتید فن من را راهنمایی کنند غیر از نوکیا هم بود اشکال نداره بگید.البته خواهشآ قیمت و دلیلتون رو هم مرقوم بفرمایید.
پیشاپیش از شما اساتید ممنونم.
خاک تو گر نيست جان من مباد
زنده در اين بوم و بر يک تن مباد
masiha85 جان
در اين بين 3 گوشي جاوا و يک گوشي سيمبيان وجود داره
انتظارات شما از يک گوشي چيه؟ سيستم عامل هوشمند و قابليت نصب برنامه؟ صداي خوب؟ دوربين با کيفيت؟
لطفا بيشتر توضيح بديد
اما از اين بين بينده 3250 رو بيشتر ميپسندم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
masiha85,
دوست عزيز، من سررشته اي از موبايل ندارم. اما چند روز پيش يکي از همکاران رو ديد که گوشي Nokia N73 خريده بود. بايد بگم صداي بي نظيري داشت که حداقل دو برابر بلندي صدا گوشي W800 من بود. بسيار شکيل و با دقت طراحي شده بود و هنگام استفاده از صفحه کليد، واقعن لذت مي بردم. مهمترين قسمت اين موبايل، صفحهء LCD بزرگ و حدود 3 اينچ اون بود که واقعن وضوح عالي داشت. اما از هرچه بگذريم از قدرت کم نظير لنز کارل زايس با تفکيک 3.2 مگاپيکسل نميشه گذشت. شما گوشي مي شناسي که چنين مجموعه اي رو به قيمت 440 هزار تومن به شما عرضه کنه؟
ضمنن N73 گوشي هوشمند هست و سيستم عامل داره در حالي W800/810 فاقد چنين قدرتي هستن.
masiha85 جان
سيمبيان يک سيستم عامل هوشمند هست که اجازهي اجراي اپليکيشنهاي داراي کنترل سطح پايين رو دارند و قادربه انجام اعمال روي هسته سيستمعامل و کنترل مطلوب سخت افزارها هستند، در اين گوشيها ميشه برنامههاي کاربردي رو نصب کرد و از مزيت بيشمار اون استفاده کرد، در عوض جاوا يک سيستم عامل نسبتا محدود هست و امکان اضافهي اجزاي با سطوح کنترل پايين رو ندارند و تنها برنامههاي ساده مثل تيدل واحد ها و ... رو ميتونند در خود اجرا کنند، سترسي به منابع سيستم پلاتفورم جاوا محدود هست و تعداد برنامههاي عرضه شده براي اون ناچيز و عموما غير کاربردي هستند
تنها مزيت جاوا بودن اينه که به خاطر ندادن اجازهي کنترلهاي سطح پايين به برنامههاي الحاقي ويروسي براي اونها وجود نداره و کمتر دچار چنين اختلالاتي ميشوند
با توجه به قيمت مظرح شده فکر ميکنم 3250 و N70 انتخابهاي مناسبي باشند، و در صورتي که کمي سقف قيمت رو بالاتر در نظر بگيريد N73 بهترين گزينه در حال حاضر هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
اگر خواستی گوشی توپ حدود 420 برداری بهتره گوشی سونی اریکسون K800i برداری .....
1-کیفیت بی نظیر عکس
2-زیبایی شکل ظاهری
3-کیفیت عالی صدا
4-آنتن دهی توپ
البته این گوشی از هر نظر به 73N سر تره . البته به نظر من .