مهلت تعويض خودروهاي فرسوده تا كي است؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث خودرو و وسايل نقليه به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

مهلت تعويض خودروهاي فرسوده تا كي است؟

پست توسط cri$tiano.pb »

در پيام يكي از بينندگان آمده است: تبصره 13 به منظور بهسازي ناوگان حمل ونقل کشوري يکي از برنامه‌ها و کارهايي است که دولت نهم به آن پرداخته است، از طرح تا آئين‌نامه اجرايي آن بحث‌ها و چالش‌هايي را در پي داشت و در نهايت در مورد سرويس حمل ونقل عمومي و تاکسي‌ها اين برنامه از ميانه تابستان امسال کليد خورد.

پدرم که در يکي از شهرستان‌هاي استان همدان راننده تاکسي است همواره در تماس تلفني به وعده وعيدهاي دولت خوشبين بود خبرها را از صدا وسيما دنبال مي‌کرد و هر بار از من مي‌پرسيد اين اينترنت خبري از تعويض تاکسي من نداده است. بيچاره پدر راننده تاکسي من با حدود 30 سال سابقه کار بدون هيچ‌گونه بيمه اجتماعي و کرايه 25 توماني در شهرستان دلش خوش بود تا سريعا تاکسي مدل 1363 خود را که به طور متوسط روزانه 10 ساعت کار کرده را خيلي زود به يک خودرو جديد تبديل به احسن کند. من هم هر روز مي‌گفتم مثلا اينجا نوشته 10 روز ديگر‌، يک ماه ديگر و ... . بالاخره دو ماه قبل او به آرزويش رسيد ماشين قراضه را تحويل داد به اميد فردايي با يک تاکسي جديد!

اخبار را دنبال مي‌کردم و با پدر درميان مي‌گذاشتم، مثلا قرار است به شما سمند يا پژو بدهند، ون هم آمده و... يا مقدار وام اينقدر است، تا 15 روز به شما تاکسي تحويل مي‌دهند، هزينه ديرکرد به ازاي هر روز 5 هزار تومان است و .... چندين وعده وعيد که من به نقل از سايت تبصره 13 و مصاحبه مسئولان‌ به او مي‌دادم. امروز پدرم بعد از دو ماه هنوز چشم به راه است، درآمد او صفر است و با يک خانواده 4 نفره که دو دختر دانشجو دارد، ديگر حرف‌هاي من را باور ندارد، و من ديگر به سايت تبصره 13 مراجعه نمي‌کنم، سعي مي‌کنم ديگر دروغ به پدرم تحويل ندهم، اما هنوز هم چاره‌اي جز انتظار ندارد، او دو ماه است خرجي خانه ندارد!
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه وسايل نقليه”