واكنشهاي مثبت و منفي نسبت به انتخاب "پلاتيني" به عنوان رييس يوفا
"سپ بلاتر" رييس فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا) با توجه به واكنشهاي مثبت و منفي از سوي فرانسويها و آلمانها، از نحوه انتخاب "ميشل پلاتيني" به عنوان رييس جديد اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) تمجيد كرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از دوسلدورف، پلاتيني روز جمعه با كسب ۲۷ راي از مجموع ۵۲راي اعضاي يوفا به رياست اين اتحاديه انتخاب شد.
بلاتر سوييسي گفت: از انتخاب پلاتيني كه چهار سال به عنوان مشاور با وي كار كردم، خوشحالم.
وي افزود: ما ديدگاههاي يكسان در مورد اينكه فوتبال فقط يك محصول نيست داريم اما اين كار مسووليتهايي دارد.
با وجود اين "لنارت يوهانسون" رقيب پلاتيني در انتخابات رياست يوفا گفت: او رقابت خود را به روشي انجام داد كه تاثير بسياري در موفقيتش داشت.
"يونس نيسدت" سخنگوي فدراسيون فوتبال سوئد هم به خبرگزاري "تي.تي" گفت: انتخاب پلاتيني تعجب برانگيز بود. يوفا يك سازمان موفق است و لنارت يوهانسون يك رييس و يك سفير بسيار موفق براي فوتبال. درك تغيير نحوه اداره اين نهاد بسيار سخت است.
وي افزود: انتخاب پلاتيني ، براي لنارت و براي فوتبال سوئد ناراحت كننده بود.
"تئو زوانگزيگر" رييس فدراسيون فوتبال آلمان نيز كه از يوهانسون حمايت كرده بود، اظهار داشت: افرادي كه گهگاه مورد انتقاد بودند، برنده شدند.
"فرانس بكنباوئر" اسطوره فوتبال اين كشور كه به نفع يوهانسون از شركت در انتخابات انصراف داده بود، گفت: ما بايد به نتيجه انتخابات احترام بگذاريم. ما آلمانها نظر ديگري داشتيم اما زندگي با پلاتيني ادامه خواهد داشت و ما به بهترين شكل با وي همكاري خواهيم كرد.
اما "گانتر نتزر" بازيكن سابق تيم ملي آلمان با تمجيد از پلاتيني گفت:
انتخاب شگفت انگيزي بود. اين اولين بار است كه يك بازيكن عهده دار چنين مسووليتي ميشود و من مطمئنم پلاتيني ميتواند رييس بسيار خوبي براي يوفا باشد.
"ريموند دومنك" سرمربي تيم ملي فوتبال فرانسه گفت: از انتخاب پلاتيني كه با انگيزه و علاقه در اين رقابت شركت كرد، بسيار خوشحالم. اين انتخاب تعهد او به فوتبال را بيشتر نشان ميدهد. وي موجب پيشرفت فوتبال در تمامي كشورهاي اروپايي ميشود.
"فردريش تيريز" رييس سازمان ليگ فوتبال فرانسه هم گفت: انتخاب پلاتيني موجب خوشحالي و افتخار من شد. پيش از اين بازيكنان در سازمانهاي بين المللي عضويت نداشتند. من واقعا نظرات ميشل را كه شباهت بسياري به نظرات من دارد، دوست دارم. به اعتقاد او "فوتبال به جاي يك محصول، يك بازي است، به جاي يك تجارت يك تفريح استو به جاي يك بازار، يك ورزش است".
"ليليان تورام" مدافع بارسلونا كه به همراه فرانسه به قهرماني در جام جهاني ۱۹۹۸رسيده است نيز اظهار داشت:نتيجه بسيار خوبي بود چون او بازيكن بزرگ نسل خود بود و عضويت بازيكنان در سازمانهاي مربوط به اداره فوتبال نتايج بسيار خوبي در پي دارد.
وي افزود: يك بازيكن سابق، ديدگاههاي جديدي خواهد داشت. او به عنوان سرمربي تيم ملي فرانسه و همچنين مسوول برگزاري جام جهاني ،۱۹۹۸مسووليت بزرگي داشته است. او فوتبال را خوب ميشناسد.