گوگل كتابها و نقشه‌هاي آنلاين را درهم مي‌آميزد

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 2597
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۴, ۱۲:۲۷ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

گوگل كتابها و نقشه‌هاي آنلاين را درهم مي‌آميزد

پست توسط Kingman_62 »

اقدام جديد موتور جستجوي گوگل كه كتابهاي آنلاين را با نرم‌افزار نقشه‌برداري خود تركيب كرده است ، خوانندگان كتابها را به مكانهاي شرح داده شده در متن هدايت مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از سانفرانسيسكو، "گوگل بوكس" با ايجاد لينك و با كمك نرم افزار تعاملي نقشه‌هاي گوگل (گوگل مپس) درصدد جان بخشيدن به اطلاعات بي‌جان در آثار مكتوب برآمده است.

ديويد پترو مهندس گوگل مي‌گويد با كليك كردن بر روي كلماتي كه به مكانهاي خاصي در كتاب اشاره دارد، خوانندگان به نقشه آن مكانها رهنمون مي‌شوند.

پترو در وبلاگي در وب سايت گوگل از اين پس نقشه نقاط جغرافيايي نوشته شده در كتابهاي قديمي و جديد ، تخيلي و واقعي در گوگل قابل مشاهده خواهد بود.

عناوين كتابهايي كه تاكنون نقشه‌هاي تعاملي در آنها بكار برده شده است شامل "دور دنيا در هشتاد روز"، "جنگ و صلح"، "سفرهاي ماركوپولو" و "گزارش كميسيون ‪ ۱۱‬سپتامبر" است.

پترو ابراز اميدواري كرده است اين ويژگي به برنامه ريزي سفرهاي آينده خوانندگان كتابها، تحقيقات دانشگاهي ، يا تجسم شخصيت‌هاي مورد علاقه داستاني خوانندگان كمك كند و خواندن كتاب را لذت بخش نمايد.

طرح جستجوي كتاب گوگل كه در سال ‪ ۲۰۰۴‬يعني سه سال پيش با هدف ديجيتالي كردن تمام آثار ادبي و انتشار آنها در اينترنت آغاز شد بحثهايي را در سراسر جهان به راه انداخت.

اين شركت كه مركز آن در كاليفرنيا است در پايگاه جستجوي خود آثار كلاسيك كتابهايي كه از حق مالكيت معنوي برخوردارند را با يا بدون اجازه ناشران آنها در پايگاه داده‌هاي خود ذخيره كرده است.

اما به دنبال اعتراض نويسندگان و ناشران، گوگل كتابخانه آنلاين خود را اصلاح كرد و فقط خلاصه‌اي از آثاري كه حق مالكيت معنوي دارند ارايه كرده است.
 تصویر

تصویر
 
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”