فهرست گوشيهاي تلفن همراهي که قابليت نصب نرم افزار دارند

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي Java Mobile به تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط mhdsoft »

به نام خدا

سلام - ممنونم - بحث در اين زمينه با شما بي فايده است - چون اولا" شما کتب معرفي شده را قبول نداريد - ثانيا" شما فقط مي خواهيد کلمات را تشريح نماييد و اميد وارد با ايجاد عنوان جديدي در اين انجمن اين کار را انجام دهيد.

در مورد ويندوز و سي - دقيقا" همان جوابي را دادم که شما در پست خود بيسيک را با ويندوز مقايسه نموديد.

شما اطلاعات بالايي داريد - اما به هر حال در دو جا توهين به من کرديد و در اين رابطه خدمت شما عرض مي کنم که :
1-در پست جنجالي اول من - صرفا" نظر شخصي خود را بيان نموده بودم:

زيرا - من عقيده دارم سيمبيان حالت انحصار گونه اي ازيک تلاش بيهوده است و بس.

شما در پست جديد خودتان کلا" چند مفهوم را توضيح داديد و مطمن هستم شما هم با من هم عقيده هستيد که جاوا بنا به دلايلي بهتر از Symbian است . و هنوز هم از نظر من - به علت اينکه Symbian بر روي برخي از سيستمها قابل اجرا است - بازهم تکرار مي کنم به نظر من - حالت انحصار گونه اي است - يعني گسترش آن در گرو گسترش Symbian است.

2- شما در هر دو پست خود اين چنين تمام نموديد :

جدا ازتون ميخوام در ارسال مطالب دقت کنيد مطمئن باشيد ديگران هم به تمام منابعي که شما دسترسي دارند دسترسي دارند. اينگونه نگارش شما تعبير خوشايندي ندارد.

و

اينجا يک فروم وزين و علمي است. بهتر نيست بجاي بستن چشم ها و متعصبانه فرياد کشيدن پيش از ارسال مطلب حداقل از درست بودن يک خط اون مطمئن باشيم؟ اين حداقل احترامي است که مديون دوستانمون در يک جمع علمي هستيم.

من فکر مي کنم - تنها کسي که دارد فرياد مي کشد شما هستيد و نمي دانم چرا - شايد در گرو ناکامي در مطلب و يا پروژه اي بوده است و من اميد وارم به زودي اآن مطلب فراموش شما شود - اينجا کسي با کسي سر جنگ ندارد - ما هم که آکادميک درس خوانده ايم - صرفا" اطلاعاتمان در همان حد است و حد اقل دوستانمان را مي بينيم که در شرکتهاي ايراني دارند به صورت گسترده بر روي جاوا کار مي کنند و همين براي ما بس است و يکي از علتهايي که من اين آي دي را براي خود انتخاب کردم همين بوده است و بس.

شما بهتر است اول قبل از نقل هر مطلبي مطالب ديگران را درست بخوانيد - صرفا" اگر با نظر کسي مخالف هستيد - .ولو اينکه شما پسر عموي جان گاسلينگ هستيد - بازهم بايد به نظرات همه احترام گذاشت - و حد اقل همانطور که من در پست قبلي ام مستنداتي هر چند از نظر شما بيهوده معرفي کردم - شما نيز جدا از فريادهاي متعصبانه تان و غرورهايي که يک سري مطالب را عنوان مي کنيد - لااقل لينک و يا کتابي معرفي کنيد که ما مطمئن شويم - شما حد اقل درست مي گوييد.

شما فقط مي گوييد اين است و آن - پس لطفا" منابع را معرفي کنيد - تا ديگران ( که فکر نمي کنم پيدا شوند ) به مانند شما - خودتان را زير سوال نبرند. ممنون مي شوم لا اقل نسبت به آنچه که براي شما احترام مي آورد - احساس مسوليت داشته باشيد.

در پناه حق
Colonel II
Colonel II
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط athlon64x2 »

سلام دوست عزيز

با اينکه ترجيح ميدهم مطالبي که جنبه مکالمه خصوصي پيدا ميکنند در پيغام خصوصي مطرح شوند به چند نکته اشاره فرموديد که پاسخ خواهم داد

1. فرموديد بحث با من بي فايده است و من صرفا کلمات را تشريح ميکنم

ببينيد دوست عزيز وقتي بر سر موضوعي صحبت ميکنم اولين و اساسي ترين قدم تعيين nomenculture است . هر کتابي که ورق بزنيد فهرستي از واژگان استاندارد را در انتهاي خود دارد . از اين نظر لطفا پست هاي قبلي رو بخونيد و منصفانه قضاوت کنيد . من تنها کاري که کردم روشن ساختن منظور نوشتار شما بوده چراکه پاسخ دادن بي اين مقدمه ميسر نبود . دليلي هم براي باز کردن تاپيک مجدد براي آن نميبينم . فکر نميکنم کسي اين مطلب را نداند که sis پکيج فايل شامل app و lib ها و dll ها در کنار اسکريپت اينستال باشد يا فکر نميکنم بجز کساني که تجربه برنامه نويسي شان صرفا vb5/6 است ocx رو معادل کتابخانه توابع بدانند. به همين دليل ضروري نبود که اين بديهيات رو در يک تاپيک جديد مطرح کنم. پيغامهاي خودتون رو ببينيد لطفا . انصاف به خرج دهيد که ديگران حق دارند از شما بخواهند در مورد سيستمي اطلاعات بالاتر از يک کاربر داشته باشيد سپس بطور کلي آنرا زير سوال برده يا بکلي مردود اعلام نماييد . من نميخواهم در مورد تجربه برنامه نويسي شما پيشداوري کنم (چنان که شما در مورد من کرديد) اما خوشحال ميشوم زماني با شما بحث کنم که سيمبين را از s60 افتراق دهيد با بن بست هاي برنامه نويسي سطح پايين در زباني چون جاوا آشنا باشيد و بر اساس ديد vb6 و اکتيو ايکس بطور کلان کل زبان هاي برنامه نويسي و سيستم عامل ها رو مورد نقد قرار نديد.

اين جمله خودتون رو بخونيد : چرا که ممکن است در اثر کوتاهي اينجانب در آينده SIS را مانند Visual ها همان OOP بنامند در حاليکه جاوا از ابتدا بر اساس مدل طراحي C به صورت OOP طراحي شده است.

آيا جز خود شما کسي معناي اين عبارت رو درک ميکنه ؟ چه ربطي بين پکيج Sis زبانهاي visual و برنامه نويسي شيي گرا وجود دارد ؟! اصلا ناميدن sis به oop يعني چه ؟ منظورتون شيي گرا ناميدن نرم افزارهاي اجرايي سيمبين است ؟!!! (بخوانيد oop ناميدن exe هاي ويندوز!!!!) يا کلا سورس سيستم عامل سيسمبين مد نظر شماست ؟ واقعا درک منظور شما از اين عبارت کاملا نامفهوم نيازمند تجزيه و تحليل بوده و غير ممکن است و به همين دليل در پيغام قبليم اشاره اي به آن نکردم . بر من خورده نگيريد که واژگان رو ترجمه کردم . پيغام هاي شما مملو از چنين عباراتي است که اشتباه فاحشند. حتي جمله دوم شما نيز اشتباه است که بدون ذکر اين مطلب در پيغام خود درست آنرا گنجانده بودم. براي اطلاع شما C و C++ دو زبان کاملا مجزا با متخترعيني متفاوت اند که به جز استفاده از کلمات کليدي مشترک تشابه ديگري ندارند . سي يک زبان مدولار بدون ويژگي هاي شيي گرا و c++ يک زبان جديد و شيي گراست . فقط بخاطر آسانسازي انتقال کد نرم افزارها از C که آنزمان بيشتر سيستم عامل ها بخصوص خانواده يونيکس به اين زبان بودند سازگاري از C در C++ گنجانده شد وگرنه هر برنامه نويس مبتدي ميداند که پورت نمودن يک برنامه C یه C++بصورت صحيح به معني دوباره نويسي آن با قواعد oo است. جاوا هم بر اساس C++ و نه بر اساس C طراحي است و به همين شکل جمله دوم شما نيز کاملا غلط است . اگر بخواهيد باز هم هست. توصيه من به اطمينان از صحت مطالب ارسالي ويرايش متن و تذهيب اون از چنين عبارات مغلط و مکرري بود که اشاره به آن رفت و در واقع هردو پيغام من نيز عمدتا بازگشايي مفهوم آنها بود.

2. فرموديد در مورد مقايسه ويندوز و سي کار و مثال من رو تکرار کرديد !!
اين نهايت بي انصافي است دوست خوبم. شما در پست اولتون جاوا رو که يک زبان برنامه نويسي است با سيمبيان که يک سيستم عامل است مقايسه کرده بوديد. منهم نوشتم که اين قياس مع الفارغه و مثل اين ميمونه که سي رو با ويندوز مقايسه کنيم که بي معناست . در واقع اين ايراد اساسي مطلب شما بود و خواستم با اين مثال اين اشتباه مشخص رو روشن تر کنم حالا صحبت خودم رو به خودم بر ميگردونيد ؟!!!! کمي منصف باشيد لطفا خوشبختانه سابقه پست ها باقيست و در منظر نظر من و شما و ساير دوستان.

3. فرموديد در مورد جاوا نظر شخصي تان رو بيان فرموديد. نظر شخصي شما براي من بي اندازه محترم است. اگر به پست اول بنده هم مراجعه بفرماييد من با نظر شخصي شما مخالفتي نکردم صرفا نکاتي که از لحاظ علم مطرح بود اشاره کردم که ضرورتي به تکرار نميبينم. اگر عنوان پيغام مرا ببينيد نوشته ام "چند سوال" و در برابر اين نظر شخصي شما هم پرسيدم " آيا به نظر شما ...."

4. فرموديد من هم با شما هم عقيده هستم که جاوا بهتر از سيمبيان است
متاسفم اما براي من سيستم عامل جاي خود و زبان برنامه نويسي جاي خود رو دارند. همانطور که در پيغام دوم هم اشاره کردم اگر نرم افزاري نيازي به دسترسي سطح پايين به سخت افزار نداشته باشد و سرعت نيز اولويت اول آن نباشد جاوا بهترين انتخابست چرا که گستره مخاطبين نرم افزار را بيشتر ميکند اما اگر نياز به عملکر پيچيده تري باشد مثل نرم افزارهاي ديکتافون با قابليت ذخيره بصورت mp3 و يا نرم افزارهاي ديکودر mp4 انتخاب اول زبان c++ و هدرفايلهاي در دسترس در symbian sdk خواهد بود چرا که سيمبين همانند ويندوز داراي data type است که بصورت shared dll نصب ميشوند. با افزودن divx decoder ميتوانيد اين قابليت رو در هر نرم افزاري که از mcp استاندارد سيمبين استفاده ميکند بکار ببريد. براي نوشتن اين درايور راحت ترين مسير c++/symbian sdk است . ميتوان پلير را با جاوا نوشت.
بطور خيلي خلاصه زبان برنامه نويسي ابزار دست من است نه من ابزار آن. به همين سبب ابزاري رو انتخاب ميکنم که با کمترين مشکل و مستقيم ترين مسير و کمترين احتمال دردسر و عدم سازگاري در آينده براي پشتيباني منو به مقصد برسونه. انتخاب من ميتونه سي باشه جاوا باشه يا حتي اسمبلي گرچه تجربه برنامه نوشتن به زبان اسمبلي رو روي پروسسورهاي arm رو ندارم و آشنايي من فقط در حد فهم کد ديس اسمبل شدست اما اگر لازم باشد فرا خواهم گرفت ولي خودم رو مقيد به زبان خاص نخواهم کرد.

5. در دو موردي که فرموديد خير توهيني به شما در کار نبوده اما نحوه نگارش مطلب شما به گونه ايست که مخاطب رو وادار به توصيه مستقيم ميکنه.
يکبار ديگر مطلب خودتون رو بخونيد . در پيغام اول من دو سوال اصلي مطرح بود. آيا واقعا به نظر شما سيسمبين يک سيستم شکست خورده و يک تلاش بيهوده است نه يک استاندارد سازي و دوم تفاوت زبان برنامه نويسي با سيستم عامل. در مورد اختلاف دسترسي سي و جاوا به منابع سيستم نميدانم دنبال چه رفرانسي هستيد هر کتاب برنامه نويسي که مايليد ببينيد . سي زباني سطح پايين و داراي دسترسي به منابع سيستم تقريبا در حد اسمبلي است . از من ميخواهيد ثابت کنم خط از بي نهايت نقطه ساخته شده ؟!
در پيغام آخرتون هم که شکست روحي بنده رو در يک پروژه مطرح فرموديد و آرزوي برطرف شدن اين ضربه روحي . ممنونم از لطف و محبت شما اما خوشبختانه فعلا ملالي نيست .

دليل اينکه توصيه کردم پيش از ارسال مطلب از درست بودن آن اطمينان حاصل کنيد مطالبي از اين دست بود وگرنه همانطور که اشاره کردم عقيده شخصي شما و نظرات شما چون تمام دوستان ديگر براي من بي اندازه محترم و ارزشمند است . مشکل اين است که با تعصب بسيار زياد مطالبي ارسال فرموديد که مثالي از آن آوردم و افزودن رفرانس ها و مطالب کتب در اين ميان مثل ترجيع بندي است که قرار است با استواري خود سستي بندهاي مياني رو مخفي کنه و اين ناراحت کنندست چرا که در وراي مطالب شما و با ستفاده از اين منابع ميخواهيد مطلب خودتون رو به کرسي بنشونيد که ارتباطي با رفرانس هاي ذکر شده نداره و متاسفانه همانگونه که در پيغام هاي قبلي و اين پيغام اشاره کردم واجد اشتباهات فاحش علمي است . اين شيوه همانگونه که در پيغام قبلي نوشتم احساس خوشايندي در مخاطب شما ايجاد نميکنه .

به هر حال در مورد هر کدوم از بخش هاي صحبت بنده جاي سوال بود بفرماييد با کمال ميل هرگونه رفرانسي که لازم باشد معرفي خواهم کرد. مسئله اينه که من ادعايي بجز اينکه سي زباني سطح پايين تر از جاواست مطرح نکردم و در بقيه موارد صرفا بقول شما "واژگان رو معني کردم" همين. در مورد sis هم کافيست از برنامه unsis استفاده کنيد تا محتويات آنرا ببينيد و نيازي به معجزه و رفرانس ندارد . در بقيه موارد نيز يک فرهنگ واژگان ابتدايي کارگشاست. روح کلام بنده پشتيباني از هر روشي و شيوه اي است که استفاده هوشمندانه تر از ابزارهاي دست بشر رو براي ما ميسر ميکنه و پيچيدگي هاي سخت افزاري اونها رو با اينترفيس هاي ساده و يکسان سازي شده نرم افزاري در اختيار برنامه نويس قرار ميده تا بتونن نرم افزارهاي کاملتر جامعتر و سريعتر رو در زماني معقول و هزينه اي قابل قبول و رابط کاربري user friendly و آسان توليد کنن. در اين زمينه سيمبيان به نظر من تلاشي ستودني موفق و آينده دار است که با استفاده از سخت افزاري نه چندان گراتفيمت امکانات قابل تحسيني رو در اختيار کاربرانش قرار ميده و تونسته در مدت کوتاهي در حد چند سال بخش زيادي از توانايي هاي يک pda ساده رو به گوشي موبايل اضافه کنه . ويندوز موبايل نيز تلاشي موثر و ارزشمند براي يکپارچه سازي در ابزارهاي الکترونيکي است که روزانه با آنها سروکار داريم و به راحتي يک کامپيوتر کامل و بيسيک رو در جيب شما قرار ميده به نظر ميرسه فعلا اين دو پلتفرم به زندگي مسالمت آميزشون کنار هم ادامه بدن چرا که سطح سخت افزار مورد نيازشون کاملا متفاوته اما بديهي است که مسير نهايي رو به پيشرفت و تکامله . جاوا هم بعنوان زبان برنامه نويسي محبوب و با مخاطبين گسترده در روي پلتفرم هاي موبايل خواهد ماند و اين حقايق هيچ منافاتي با هم ندارن و منکر وجود يکديگر نيستن . شخصا هر آنچه به هوشمندتر شدن ابزارهاي دست بشر منجر بشه به فال نيک ميگيرم چرا که زندگي رو بسيار ساده تر ميکنن. دوستاني که بعد از مدتي استفاده مداوم و موثر از يک گوشي هوشمند از يک گوشي غير هوشمند استفاده کردن ميدونن تفاوت چقدر چشمگيره .

باز هم مطلبي هست ؟ بفرماييد در خدمتم.
شاد و سلامت باشيد
ارادتمند
نعيمي
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

ختم کلام

پست توسط mhdsoft »

به نام خدا

دوست عزيزم آقاي نعيمي سلام.

قبل از هر چيز از شما ممنونم که اينقدر سريع به پستهاي من جواب مي دهيد. ببينيد – به طور کلي خدمتتان عرض مي کنم – هر کس در وهله ي اول پستهاي شما را ببنيد – فکر مي کند شما با من از قديم بحث و يا مشکلي داشته ايد که اينقدر کلمه به کلمه پستهاي من را بررسي مي کنيد.

من نيز قبول دارم که به قول شما اينجا يک انجمن وزين علمي است – اما به هر حال مدتها است که روشهاي کليساهاي قرون وسطي به فراموشي سپرده شده است و حتي رهبر آنها نيز چندي پيش به علت نوع و روش آنها در آن زمان از مردم دنيا عذر خواهي نموده است.

من فکر مي کنم نوع بر خورد شما با من اين همان نوعي است که خبرنگاران با مدعيان اينترنت ملي ( اينترانت ملي ) برخورد کردند – که اين دو قضيه کاملا" از هم مثتثني است. اميد وارم لب مطلب مرا درک کرده باشيد. در زمينه ي علوم کامپيوتر متاسفانه فقط آنها بايد بحث کنند که فراتر از دمو پيش بروند و به صورت شهودي مطالب خود را اثبات نمايند.

اگر شما منبع تاييديه هاي آنچه که خود ذکر کرده ايد را سايت مربوط به سيمبين ذکر مي نماييد – من فکر مي کنم بايد به آن ضرب المثل رجوع کرد که هيچ کس نمي گويد ماست من ترش است. اما من با اجازه ي ديگر دوستان که به طريقي از طريق E-mail با من در ارتباط بوده اند و من را شرمنده ي خودشان کردند – مي خواهم بخشي از آنچه را که خدمت شما معرفي نمودم به رشته ي بصر در بياورم تا شايد اين بحث خاتمه پيدا کند.

من هميشه به دانشجويانم سر کلاس مي گويم هميشه قبل از اينکه کسي و يا چيزي را زير سوال ببريد ابتدا از ديد طرف مقابل به قضيه نگاه کنيد و سپس ببنيد آيا مي شود با طرح مثالي نقض آنچه او ذکر کرده را زير سوال برد يا خير. صرفا" نشستن و گوش دادن به صحبتهاي چند برنامه نويس و يا با ديد غرور به مسايل نگاه کردن همه چيز را حل نمي کند و شعارهايي اجتماعي در مسايل علمي جايي ندارند.

براي مثال – شما در متن خود اشاره فرموده بوديد که قابليت Multithreading در جاوا به مانند Symbian نياز به Permission ندارد. آيا واقعا" چنين است. خب – مشکلي نيست – من نمونه برنامه اي از اين قابليت در اينجا قرار مي دهم ( سورس برنامه را ) و اگر خواستيد حتي فايل JAR آنرا نيز در اينجا قرار مي دهم تا به راحتي بر روي گوشي خود آنرا اجرا نماييد. شما فرموده بوديد که به صورت پيش فرض قرار دارد ؟ چرا ؟ با استناد به کدام منبع ؟ آيا اين حسن نيست ؟ اصلا" مولتي تردينگ يعني چه ؟

اما اميد وارم پس از مطرح شدن اين کدها ديگر بحثي در آن نباشد. وقتي برنامه ذيل را در گوشي خود اجرا نماييد بدون کسب اجازه از شما چند عمليات را به صورت همزمان پردازش مي نمايد ( بر خلاف آنچه شما اذعان نموديد).

در مورد دسترسي ساده ي I/O فايلها در جاوا – نيز اگر خواستيد – و اگر عمري باقي بود مثالهايي خدمت شما خواهم گفت که شما نيز با استفاده از آنها خواهيد توانست در شاخه ي سيستم فايل ايجاد نماييد و ... ! البته من اصلا" مايل نيستم يک رويه ي آموزشي را در اين انجمن آغاز کنم – چون به هر حال – اين انجمن اوقات فراغت مرا پر مي کند و حتي خواندن مطالبي اينچنيني مرا گاهي به ياد جوانيهايم مي اندازد.

يک برنامه ي Multi-threaded به چه معني است ؟

در برخي سيستم عاملها مانند ويندوز و يونيکس و جديدا" لينوکس ( آقاي نعيمي ببخشيد – چون ما يونيکس را نسل قديم لينوکس مي دانيم – خوشحال مي شوم اين مطالب را براي دوستان توضيح دهيد ) سيستمي با نام Time Sharing وجود دارد که عملا" به نام Multi tasking مشهور شده است. البته سابقه ي اجراي TS ( تايم شيرينگ ) به زمان Main frames ( خوشحال مي شوم اين را توضيح دهيد ) – بر مي گردد. در آن زمان ترمينالها ( خمتد = خوشحال مي شوم توضيح دهيد ) به يک Main frame متصل بودند که آن MF زمان پردازش را به زمانهاي کوچکتري تقسيم مي نمود و عملا" به هر ترمينال فرصت کوتاهي در حد چند ميلي ثانيه واگذار مي نمود تا پردازش مورد نظر را انجام دهد و در نهايت اينطور به نظر مي رسيد که چندين ترمينال ( خمتد ) به صورت همزمان فعاليت مي کنند.

اما در اين سيستمها که نوع آن در سيستم عاملهاي نوين پياده سازي شده است ( خمتد ) به هر برنامه يک لايه يا پوسته واگذار مي شود که در آن مقياس پردازشي ( خمتد ) و ميزان حافظه ي مورد نياز مشخص شده است و به مانند همان سيستمهاي TS منابع پردازش را ( PS ) ( خمتد ) در واحد زماني خاصي في مابين برنامه ها انجام مي دهد.

در سيستمهاي تلفن همراه اين ويژگي با عنوان Multithreading معرفي شده است. من همين جا اعلام مي کنم که تا به حال نديدم Multi tasking در تلفن همراه پياده سازي شود. اگر شده است لطفا" نام – شناسه و کارخانه ي سازنده و وب سايت آنرا ذکر کنيد.

تفاوت MT با MS در آن است که در MT برنامه اي اجرا مي شود و هر وقت برنامه به وضعيت بيکار ( IDLE ) برسد – به برنامه ي ديگر رسيده مي شود و هميشه عملياتها تلفن همراه مانند زنگ خوردن و ... در اوليت قرار دارند.

پس در MT بحث با MS کاملا" متفاوت است – اما در عمل اينطور به نظر مي رسد که برنامه ها به صورت همزمان اجرا مي شوند. لطفا" همينجا بحث را نگه داريم به سراغ يکي از منابعي که اينجانب ارايه نمودم برويم. همان طراحي و حليل الگريتمها – خب در بحث MT که اکنون شالوده ي آنرا مطرح نمودم ( بر اساس منبع درسي An introduction to JAVA programming سايت : [External Link Removed for Guests] ) ( اگر خواستيد صفحه اش را نيز براي شما اسکن خواهم گرفت – گرچه لزومي نمي بينم ) اگر برنامه نويسي بخواهد بر اساس ويژگي MT برنامه نويسي نمايد مي بايستي مسايلي چون O الگريتم ( زمان و کارآيي الگريتم ) و ... را مد نظر داشته باشد که البته از نظر شما بي ربط است – اما براي من و برخي بسيار مهم است.

و بر خلاف آنچه شما ذکر نموديد – براي اجراي MT در جاوا نيازي به Permission از سيستم عامل نمي باشد ( حد اقل من و برخي که تا به حال نديديم ) براي اينکه اصولا" و منطقا" MT را يک برنامه نويس بسيار حرفه اي مي تواند در هر زباني پياده سازي نمايد و صرفا" به برخي قابليتهاي Virtual machine بر مي گردد که اين بحث نيز از نظر شما مطرود بوده است.

يک برنامه ي ساده ي جاوا براي MT :

Class testthread extends Thread
{
testthread()
{
Thread first=new Thread(this);
System.out.println (“Before Thread call”);
First.start();
}

public static void main(string args[])
{
new testthread();
}
public void run()
{
system.out.println(“Inside Thread”);
}
}

کتابخانه : Java.lang.thread

اميد وارم اين برنامه را اجرا نماييد و اگر خواستيد JAR آنرا در اين انجمن قرار دهم – ببينيم آيا Permission خاصي نياز است و يا خير. ( خمتد )

و براي دسترسي به SMS مطمن باشيد با چند دستور ساده ي C اين امر امکان پذير است ( خمتد ) .

و کلا" يک حرف را دوستانه مي زنم – اين که ما بحث مي کنيم در رابطه با ساخته هاي ديگران علم نيست – اين صرفا" انتقال آموخته ي کاربردي است. اگر جاوا را توليد کنيم علم است.

کلا" من شاگرد شما هستم - اما کلا" نوع طرح شما اصلا" درست نبوده و نيست و پيشنهاد نمي کنم آنرا براي شخص ديگري اجرا نماييد :-)

در پناه حق
Colonel II
Colonel II

پست توسط athlon64x2 »

سلام دوست عزيز

ممنونم از پاسخ شما . از وقتي که گذاشتيد و مثالي که ارسال فرموديد.

ببينيد مالتي تسکينگ رو در دو بعد ميشه مورد بررسي قرار داد. يکي نحوه پياده سازي اون (از نظر طراحي سيستم عامل ) و ديگري نحوه تعامل با اون (از نظر برنامه نويسي) که عمدتا ما با اين بخش اون سر و کار داريم (حداقل به شخصه من نه تجربه و نه دانشي در طراحي سيستم عامل ندارم و کوچکترين ادعايي هم در اين زمينه ندارم)

در مورد multi threading هم چند روش پياده سازي وجود دارد .
1. پياده سازي بصورت شبيه سازي شده . در واقع يک هسته مرکزي حاوي pid پروسس هاست و هر پروسس هم واجد تعدادي thread. اين انجين بصورت تايم شيرينگ mt رو پياده ميکنه. روي سيستم هاي فاقد قابليت threading و سخت افزار فاقد آن اين روش بکار ميره.
2. استفاده از fiber ها و thread هاي سيستم عامل. مشابه فوق اما اين ليست و زمان دادن توسط سيستم عامل مديريت ميشه اما همه عملکردها در نهايت بصورت سريال روي يک سي پي يو اجرا ميشن به توالي
3. سخت افزاي . مثل سي پي يو هاي ht يا multi core که واقعا دو thread بطور "realtime concurrent در حال اجرا هستند. البته در مود 2 نيز سيستم عامل اين حالت رو شبيه سازي ميکنه.

به همين دليل اين قابليت ها به ميزان زيادي به سخت افزار و سيستم عاملي که اونها رو ارائه ميکنه وابسته هستند . سيستم عامل نحوه پياده سازي رو مخفي ميکنه (مثلا با اجراي ويندوز nt روي يک سي پي يو يا 32 سي پي يو تفاوتي در برنامه نويسي ما ايجاد نميشه بلکه سيستم عامل اينکار رو انجام ميده) . زبانهاي برنامه نويسي عمدتا اين قابليت زيرين رو expose ميکنن. با اين توضيحات

فرموديد: تفاوت MT با MS در آن است که در MT برنامه اي اجرا مي شود و هر وقت برنامه به وضعيت بيکار ( IDLE ) برسد – به برنامه ي ديگر رسيده مي شود و هميشه عملياتها تلفن همراه مانند زنگ خوردن و ... در اوليت قرار دارند.
mt = multi threading ms = multi tasking

خير اصلا و ابدا چنين نيست . بين multi tasking (پروسه هاي مجزا با حافظه اجراي مجزا و سازگار inter process communication) وا multi threading (که وجود يا چند execution line در يک پروسه است که در متغير ها و حافظه اجرا اشتراک دارند) تفاوت اساسي پايه اي و بنيادي وجود دارد . به وضوح هدف شما اينست که بفرماييد multi threading که در جاوا قرار دارد کاملا کافي است و مالتي تسکينگ مزيتي بر ان محسوب نميشود و شايد قابليتي تشريفاتي است . خير دوست عزيز ببينيد هرکس پيغام شما را بخواند اين حس را دارد که ميخواهيد اثبات کنيد گوشي هاي جاوا به همان کاملي و قابليتمتندي گوشي هاي هوشمند هستند که چنين نيست . اگر واقعا multi tasking چيز بدرد نخوري است لطفا طراحان تمام سيستم عامل ها را توجيه بفرماييد که چرا مهمترين فرق ويندوز خانواده nt با قبلي ها preemtive multitasking بودن است . پايداري ايمني و تمام فاکتورهايي که در تعريف يک سيستم عامل مدرن مثل لينوکس و آروس ميگنجد اساسي ترين نيازشان اين قابليت است .

در ضمن فرموديد: در سيستمهاي تلفن همراه اين ويژگي با عنوان Multithreading معرفي شده است. من همين جا اعلام مي کنم که تا به حال نديدم Multi tasking در تلفن همراه پياده سازي شود. اگر شده است لطفا" نام – شناسه و کارخانه ي سازنده و وب سايت آنرا ذکر کنيد.
دوست عزيز متاسفم که مجددا بايد با شما مخالفت کنم. البته اينکه شما نديديد دليل نميشود که وجود نداشته باشد (اصولا در زمينه نرم افزار جمله بسيار خطرناکي است گفتن اينکه من نديدم پس وجود ندارد به هر حال ممنون که همينجا اعلام فرموديد! ) امروزه چيزي که فراوان است سيستم عامل مالتي تسکينگ است براي گوشي موبايل!
lynux mobile kernel از نسخه اول
windows mobile smartphone and ppc editon از نسخه 2003 به بعد واجد preemtive mutli tasking و پيش از آن cooperative بر اساس مدل windows ce
Symbian OS نسخه 7 به بعد واجد پياده سازي کامل Preemtive multitasking/hardware software interrupt driven اتفاقا يکي از بهترين و در سايز جمع و جور کاملترين پياده سازي هاست.
[External Link Removed for Guests]
Amiga OS 4.0
AROS
دو سيستم عامل آخر بر اساس سيستم عامل فوق العاده آميگا (تاکيد ميکنم استثنايي) طراحي شده اند که اولين کامپيوتر شخصي بود که مالتي تسکينگ به آن معنا که امروزه آنرا ميشناسيم به روي ميز کاربران آورد. هردو براي سخت افزارهاي گوشي ها کيوسکهاي اطلاعاتي و وسايل پرتابل بازنويسي شده اند.

مجددا فرموديد: در برخي سيستم عاملها مانند ويندوز و يونيکس و جديدا" لينوکس ( آقاي نعيمي ببخشيد – چون ما يونيکس را نسل قديم لينوکس مي دانيم – خوشحال مي شوم اين مطالب را براي دوستان توضيح دهيد ) سيستمي با نام Time Sharing وجود دارد که عملا" به نام Multi tasking مشهور شده است. البته سابقه ي اجراي TS ( تايم شيرينگ ) به زمان Main frames ( خوشحال مي شوم اين را توضيح دهيد ) – بر مي گردد. در آن زمان ترمينالها ( خمتد = خوشحال مي شوم توضيح دهيد ) به يک Main frame متصل بودند که آن MF زمان پردازش را به زمانهاي کوچکتري تقسيم مي نمود و عملا" به هر ترمينال فرصت کوتاهي در حد چند ميلي ثانيه واگذار مي نمود تا پردازش مورد نظر را انجام دهد و در نهايت اينطور به نظر مي رسيد که چندين ترمينال ( خمتد ) به صورت همزمان فعاليت مي کنند.

نميدانم چرا فرموديد mainframe و غيره را اينجا توضيح دهم اگر واقعا فکر ميکنيد نياز است چشم در فروم کامپيوتر با خوشحالي در خدمتتان هستم و استفاده خواهم کرد . البته هر جا واژه اي اورده ايد دستور داده ايد توضيح دهم اما يقين دارم يک فرهنگ واژگان بسيار کارگشا ترست . پس من از ترجمه واژه مي پرهيزم و به تفاوتها انهم صرفا در حد انجمن موبايل اگر اجازه بفرماييد پاسخ خواهم داد و ادامه بحث در مورد اين واژگان که در حوصله اين انجمن نيست اگر مايل بوديد در انجمن کامپيوتر پيگيري شود .
همونطور که فرموديد مالتي تسکينگ (البته صرفا از بعد پاراللزيم) يعني اختصاص دادن بخش کوچي از زمان اجرا بصورت پي پي در پي به پروسس هاي موازي . در گذشته که تعدادي ترمينال غير هوشمند (صرفا يک کيبورد و يک مانيتور و احيانا وسايل io ديگر) به يک مين فريم وصل ميشد از اين روش براي اختصاص زمان استفاده ميشد. بعدها فضاهاي اجرا مجزا شد و ... (براي امنيت و پايداري و قابليتهاي بسياري به آن افزوده شد که خارج از اين مقال است). امروزه اين تعريف نه براي کامپيوترهاي روميزي و سيستم عامل هاي مدرن قابل استفاده است که اغلب روي پروسسور هاي multi core اجرا ميشوند و نه براي mainframe ها که مدل client/server قديمي رو به کنار گذاشتن و صحبت از runtime sharing و process sharing و cpu sharing و .. است . در واقع ميشه گفت اون تعريف کلاسيکه . براي توضيح بد نيست اشاره کنم اصولا در سالهاي اخير دو مدل اصلي multi tasking مورد استفاده بودند.
يکي cooperative multitasking بود که امروزه منسوخ شده (در ويندوز 3.1 و هسته windows ce بعنوان مثال) و ديگري preemtive که در ويندوز nt و لينوکس که سيستم عامل هاي مدرن هستند ديده ميشه . سيمبين هم که اتفاقا سيستم عامل جواني است از ابتدا براساس مدل preemtive طراحي شده که با وجود هسته سبک اون دستاورد بسيار جالب و ارزشمندي است و باعث پايداري بسيار زياد سيستم عامل در اجراي چند برنامه و امنيت داده هاي اونها در کنار بهينه سازي استفاده از حافظه داخلي جانبي لوازم جانبي و ... ميشه.
سيستم عامل هايي که در بالا نام بردم همگي preemtive multi tasking هستند.
لينوکس که اصولا سيستم عامل بسيار بسيار مدرني است و از جديد ترين مدلهاي مديريت حافظه و منابع استفاده ميکنه و همينطور تمام سيستم عامل هاي مبتني بر آن مثل Apple OSX
ويندوز موبايل از نسخه 2003 به بعد با تغييراتي که در کرنل ce داده شد و براي سي پي يوهاي 32 بيتي ارم اماده شد اين قابليت به اون اضافه شده
AmigaOS4.x و AROS اولي 2 ساله بيرون اومده و دومي در حال طراحي و فعلا بتا است
Symbian OS: [External Link Removed for Guests]
"Symbian OS is highly optimized, heavily asynchronous, pre-emptive, multitasking operating system. It was redesigned from scratch in 1994 as a 32bit OS"

در مورد مثال هم بله مسلما بدون permission اجرا ميشود چرا که multi thrading همونطور که بارها در پيغام هاي قبلي ذکر کردم بطور پيش فرض براي ماشين جاوا granted هست.

شما استاد من هستيد و من نه اينجا و نه هيچ کجا ادعايي ندارم اما برخلاف آنچه همگان رو در فکر توطئه فرض ميکنيد خير بنده برنامه اي براي شما نداشتم که موفقيت آميز نبوده و حالا توصيه فرموديد آنرا براي ديگري اجرا کنم !!! همانطور که اشاره کردم پيغام هاي شما رو به وضوح گمراه کننده ديدم چرا که ميخواهيد گوشي هاي جاوا رو همرده گوشي هاي هوشمند بدانيد و براي اثبات مدعاي خود قابليت هاي اتفاقا بسيار ارزشمند و مفيد سيمبين و ساير سيستم عامل هار رو تخفيف ميکنيد و بي ارزش ميدونيد. هدف من فقط روشن شدن حقايق بود که فکر ميکنم به اندازه کافي روشن شدند. من قصد ندارم مرزي براي بد و خوب تعيين کنم من قصد ندارم چيزي را تخطئه کنم فقط ميخواهم هر قابليت و امکاني رو در جاي خودش تحسين کنم و اگر امکاني فراهم ميکنه معرفي کنم همين . چيزي به اسم گوشي بد و خوب نداريم و اصولا اين مقايسه بي معناست . وجود سيستم عامل هم بدون شک امکانات فوق العاده بيشتري رو در گوشي هايي که صرفا امکان گسترش با برنامه هاي جاوا رو فراهم ميکنند در اختيار ميگذاره که براي کساني که مورد استفاده آنها را دارند بسيار ارزشمنده. اگر هم نيازي به انها نباشه جاوا قطعا جوابگوست . پس کافي بودن يا نبودن "فقط جاوا" به کاربر مربوط ميشه نه به قابليت گوشي و اين خود کاربره که براساس نيازهاي خودش تصميم ميگيره نه شما براي ديگران!!!

موفق و سرافراز باشيد
ارادتمند
نعيمي
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

عجيبه ؟

پست توسط mhdsoft »

به نام خدا
سلام

فقط یک چیز اضافه کنم

بی دلیل نبود که من کد را در اینجا قرار دادم - و اصلا" هم منظورم رخ نمایی نبود - فقط می خواستم یکی این کد را اجرا نماید و به من بگوید چرا وقتی کد جاوا اجرا می شود گوشی از من می پرسد : Allow Multithreading ?

بعضی وقتها .... چی بگم ..
Colonel II
Colonel II

Re: عجيبه ؟

پست توسط athlon64x2 »

جناب mhdsoft

سلام
اتفاقا بنده برنامه شما رو پيش از نوشتن پاسخ در محيط شبيه ساز تست و اجرا کردم. اين حداقل وظيفه است که در مورد مطلبي که اطمينان و اشراف نداريم بر اساس تخيلات پاسخ نديم و منهم به شدت به اين اعتقاد دارم و احترمي که براي شما و ساير خوانندگان قائلم مديون به صحت سنجي گفتارم ميکنه کاري که اي کاش شما هم قبل از ارسال کدتون انجام داده بوديد (اشاره خواهم کرد). خيلي دلم ميخواست اين مطالب بصورت بحث علمي و مستدل ادامه پيدا کنه يا نتيجه گيري بشه اما گويا براي شما اين کار سخته . براي روشن شدن ذهن همگان گزيده اي از مطالب قبلي شما که اصرار فراواني روي آن داشتيد و عمده اختلاف نظر ما هم از آن شروع شد رو در اينجا ميارم خود و ديگران قضاوت کنيد.

در يکي از اولين پست ها فرموديد:

جالب است بدانيد که يکي از قدرتهاي جاوا – پردازش موازي است. يعني شما در جاوا مي توانيد برنامه اي بنويسيد که چندين عمليات را به صورت واقعا" همزمان انجام دهد. در SIS اين قابليت کمي ( تا قسمتي ابري ) ضعيف است و عملا" در پاره اي از مواقع نياز به صدور Permission توسط سيستم عامل دارد.

و به وضوح جاوا رو برتر از سيمبيان دونستيد (کاري به قياس مغ الغير بودن اين مقايسه ندارم) و دليل برتر بودن جاوا رو عدم نياز به permission و ضعف سيمبيان رو نياز به permission دونستيد! من در پستي طولاني مسئله permission ها در سيستم عامل زيرين رو مورد بحث قرار دادم و اين رو نکته مثبت يک سيستم عامل بر شمردم که صد البته کاري به جاوا که چيزي نيست جز يک ماشين مجازي , بخوانيد يک پروسه مجزا که در محيط سيستم عامل زيرين و کاملا بدون اطلاع از ساير پروسه ها اجرا ميشود .

سپس در پستي که اتفاقا مثال جاواي خودتون رو ارسال کرديد فرموديد:

و بر خلاف آنچه شما ذکر نموديد – براي اجراي MT در جاوا نيازي به Permission از سيستم عامل نمي باشد ( حد اقل من و برخي که تا به حال نديديم ) براي اينکه اصولا" و منطقا" MT را يک برنامه نويس بسيار حرفه اي مي تواند در هر زباني پياده سازي نمايد و صرفا" به برخي قابليتهاي Virtual machine بر مي گردد که اين بحث نيز از نظر شما مطرود بوده است.

هر خواننده اي با ديدن جمله بالا و ديدن برنامه مثال ذيل آن خودبخود جمله فوق رو نتيجه اجراي برنامه مثال ميدونه . اين بديهي ترين انتظاره چراکه اغلب کاربران ابزار لازم براي اجراي سورس کد جاوا رو در محيط شبيه سازي شده يا کمپايل و ارسال به گوشي ندارند . با اعتماد به نويسنده فرض رو بر صحت گزارش ميگذارن. شما بزرگوارانه مثل پست ماقبل آخر "نديدن توسط شما = وجود ندارد" ملاک قرار داديد بر اينکه اصلا جاوا نيازي به permission ندارد . آيا اين صرفا پيش فرض گرفتن اين نکته نيست که ديگران ابزار لازم براي تست برنامه رو ندارند و صرفا با ارسال يک کد و ارائه گزارش فرضي اجرا ميشه دهان همگان رو بست و ادله محکم براي فرضيه ساخت ؟ نامي که من روي روش شما ميگذارم سو استفاده و پلشتي است. سو استفاده از اطمينان خواننده اي که نتيجه گيري شما رو نتيجه اجراي مستقيم کد مثال شما ميدونه و شما رو در ارائه اين گزارش صادق فرض کرده . پس اتفاقا اولين کسي که بدون تست کد و ديدن ماحصل آنرا ارسال کرده و اتقاقا نتيجه دروغين هم براي اجرا نوشته خود شما هستيد چرا از ديگران انتظاري رو داريد که انجام اون بدون شک وظيفه شما بوده .

و اين بار هم فرموديد:

بی دلیل نبود که من کد را در اینجا قرار دادم - و اصلا" هم منظورم رخ نمایی نبود - فقط می خواستم یکی این کد را اجرا نماید و به من بگوید چرا وقتی کد جاوا اجرا می شود گوشی از من می پرسد : Allow Multithreading ?

بعضی وقتها .... چی بگم ..

اتفاقا اين من هستم که بايد "بگويم بعضي وقت ها چه بگويم" که اين تناقض در گفتار و علي الخصوص سو استفاده از وقفه پيش اومده و استفاده از مطلبي که خود من در اين همه پيغام سعي کردم به شما نشون بدم بر عليه خودم حربه بي نهايت کثيفي است . خدا رو شکر که سبقه بحث ما در بالا وجود داره و هر خواننده علاقمندي ميتونه به شخصه مطالعه و برداشت کنه و اتفاقا خوشحالم که اينبار سعي کرديد با روشي نه چندان اخلاقي نتيجه رو عوض کنيد چرا که هدف من که صرفا و فقط و فقط روشن شدن اين قضيه بود که جاوا چيزي نيست جز يک ماشين و تحت کنترل سيستم عامل زيزين (نه کنترل کننده اون) کمک شاياني کرد.

با مطلبي که در پست آخر فرستاديد در صورت ادامه بحث خوشحال ميشدم در مورد اينکه چرا فعلا نوشتن برنامه هاي منشي تلفني و کنترل کامل اون در جاوا ممکن نيست بحث کنم. اينکه صرفا امکان زنگ خوردن گوشي وقتي با گوشي بازي اجرا ميشه بر خلاف تعبير شما به معني مالتي تسکينگ نيست حتي سيستم عامل ابتدايي نوکيا 1100 هم اين قابليت رو داره.! تمام اينها برميگرده به نحوه اجراي برنامه جاوا چرا که مالتي تسکينگ در سيتم عامل هاي اغلب ساده و سبک گوشي هايي که به جز جاوا راه ارتقاي ديگه اي ندارند پياده سازي نشده و بعنوان مثال سيستم عامل K800 سوني که يک گوشي سريع جاوا است امکان تبادل اطلاعات کنترل يک پروسه ديگه توسط ساير پروسه ها و اشتراک اطلاعات رو نداره. در حاليکه در سيمبيان پروسه Phone واجد تمام اينترفيسهاي لازم براي ارسال داده و دريافت داده است . يک پروسه ديگه ميتونه با اين پروسه ارتباط برقرار کنه و صدا رو به اين پروسه ارسال يا از اون دريافت کنه کاري که برنامه هاي منشي تلفني انجام ميدن يا ميشه يک پروسه رو در اولويت بالاتر قرار داد و event ها رو ابتدا دريافت کنه مشابه hook در ويندوز و به اين شکل برنامه هاي جامعي مثل advanced call manager نوشته ميشن که کنترل تمام عملکرد ورودي خروجي گوشي رو تحت کنترل ميگرن . خيلي فرق هست که شما 4 تا برنامه رو همزمان اجرا کنيد يا اينکه ارتباط معني دار بينشون برقرار کنيد.

ماشين جاوا صرفا يک امولاتور است صرفا يک امولاتور !. امولاتوري که يک سي پي يو اجرا کننده کد جاوا رو + کرنلي که حاوي روتينهاي کلاسهاي بيسيک جاوا است شبيه سازي ميکنه . حتي دوستاني که سالهاي معرفي جاوا از سوي سان رو به خاطر دارند حتما به ياد دارند که در آن سال سان تا معرفي دو کوپروسسور اجرا کننده اين کد هم پيش رفت که البته بازار چنداني پيدا نکرد. مسئله به همين سادگي است.

مثال عيني اون امولاتورها روي پي سي هستند. روي پي سي ميشه دهها گيم کنسول و کامپيوتر قديمي رو اموليت کرد. اين امولاتور قابل قياس با ماشين جاوا هستن و نرم افزاري که داخل اون اجرا ميشه
(بعنوان مثال رام نينتندو!!!) معادل کد جاواست. همانطور که اين امولاتور چيزي نيست جز يک پروسه اجرايي معمولي با تمام امکانات يا محدوديت هاي اعطا شده از طرف سيستم عامل ماشين مجازي جاوا هم روي گوشي وضعيت مشابهي داره. با اين مثال اميدوارم روشن بشه که چقدر اين گفته شما که جاوا قدرتهاي پردازش عجيبي دارد - شايد در برخي مواقع سيمبيان به پاي آن نرسد چقدر فاقد اساس علمي و دور از حقيقته و اتفاقا دليل اولين پست منهم مخالفت جدي با اين عبارت شما بود . بعنوان نمونه دوم از تست مثالها بد نيست سعي کنيد درون ماشين مجازي vmware روي يک پي سي قديمي ويندوز ويستا نصب کنيد و سعي بفرماييد اينتفرفيس aero glass اونو فعال کنيد چرا که به تعبير شما ظاهرا اين امولاتورها واجد قدرتهايي هستند که ماشين زيرين فاقد آنست و در واقع نوعي جاودگرند.

در ضمن مزيد اطلاع شما عرض کنم ديدن پيغام فوق يا نديدن اون اصلا ربطي به جاوا نداره. در سيمبيان 9 و به بعد براي اغلب دسترسي ها مثل خواندن و نوشتن ديتا در فولدر يوزر اينستال نرم افزار و .... permission ها بطور پيش فرض کاهش پيدا کردند. در سوني اريکسون هم چنيه و همونطور که قبلا مثال زدم دوستاني که mobiexplorer رو نصب ميکنند با اعطاي permission هاي مورد نياز به اون کاملا اشنايي دارند.

اي کاش حداقل شما خودتان برنامه مثالي که ارسال کرديد رو يکبار اجرا ميکرديد و بعد در مورد آن بحث ميکرديد و خرده ديگري شما بر ديگران و آه کشيدن که "چه بگويم" کاملا بيجا است و اتفاقا ديگران در اين مقام در برابر شما قرار دارند. در مورد اينکه چه برداشتي از اين کار شما ميشه هم دوستان و خوانندگان خود قضاوت خواهند کرد

ارادتمند
نعيمي
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط mhdsoft »

سلام
من قصد اذيت و آزار شما را نداشتم فقط مي خواستم بدانم که واقعا" به آنچه در اينجا بحث مي شود شما احاطه داريد و يا خير !!!
به هر حال انسان جايز الخطا است - منهم از اين قضيه جدا نيستم . همانطور که شما با جديت اعلام نموديد که بله جاوا به صورت پيش فرض پرميژن دارد منهم گفتم دارد ولي وقتي اجرا کردم ديدم ندارد ! پس شما هم اشتباه کرديد - من از وقفه ايجاد شده استفاده نکرده و حربه ام هم کثيف نيست. چون اصلا" حربه اي نبوده ! من فقط کد را بر روي گوشي تست گرفته بودم و علت اينکه پرميژن مي خواد اين هست که از کتابخانه ي Thread استفاده مي کند و در حالت عادي نيازي به اين امر نيست.
لطفا" از اين به بعد در بحثي شرکت کنيد که احاطه ي کامل به مسله داريد . من اگر در پستهاي خود نام کتاب مي آورم فقط و فقط براي اين است که بگويم با منبع صحبت مي کنم و نه از روي تجربه. اميد وارم منظور من را متوجه شده باشيد. به هر حال جاوا داراي مزايايي است که سيمبيان ندارد و بلعکس. پس لطفا" از دست من ناراحت نشويد ! در محيط شبيه ساز همه چيز با محيط سيستم عامل گوشي متفاوت است. راستي ممنونم !

من اخيرا" يک جي اس ام مودم به يک لپ تاپ متصل کردم به همه پز دادم که لپ تاپم يک گوشي با سيستم عامل ويندوز ويستا است. جدي مي گم

بازهم شرمنده - لبخند بزنيم بهتره ! اگر مديريت سايت فکر مي کنند بحث به بيراهه کشيده است - لطفا" همه را حذف کنند - من تابع جمع هستم.
در ضمن در پستي که راجع به کد جاوا بود - من چند بار پرسيدم که آيا واقعا" به پرميژن نيازي نيست ؟ آيا آن از حماقت نويسنده بود و يا راهي براي هدايت مخاطب.

بازهم معذرت مي خواهم - قصدم آموزشي بود نه بيشتر - اميد وارم کينه اي نشويم

راستي من رو سيمبين سري 40 و هم سري 60 تست گرفتم - رو چند تا ديگه مثل راجرز هم تست گرفتم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

mhdsoft جان
در مورد سيمبيان سري 40 توضبح ميديد؟ :eek: :?
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II

پست توسط athlon64x2 »

mhdsoft نوشته شده:سلام
من قصد اذيت و آزار شما را نداشتم فقط مي خواستم بدانم که واقعا" به آنچه در اينجا بحث مي شود شما احاطه داريد و يا خير !!!
به هر حال انسان جايز الخطا است - منهم از اين قضيه جدا نيستم . همانطور که شما با جديت اعلام نموديد که بله جاوا به صورت پيش فرض پرميژن دارد منهم گفتم دارد ولي وقتي اجرا کردم ديدم ندارد ! پس شما هم اشتباه کرديد - من از وقفه ايجاد شده استفاده نکرده و حربه ام هم کثيف نيست. چون اصلا" حربه اي نبوده ! من فقط کد را بر روي گوشي تست گرفته بودم و علت اينکه پرميژن مي خواد اين هست که از کتابخانه ي Thread استفاده مي کند و در حالت عادي نيازي به اين امر نيست.
لطفا" از اين به بعد در بحثي شرکت کنيد که احاطه ي کامل به مسله داريد . من اگر در پستهاي خود نام کتاب مي آورم فقط و فقط براي اين است که بگويم با منبع صحبت مي کنم و نه از روي تجربه. اميد وارم منظور من را متوجه شده باشيد. به هر حال جاوا داراي مزايايي است که سيمبيان ندارد و بلعکس. پس لطفا" از دست من ناراحت نشويد ! در محيط شبيه ساز همه چيز با محيط سيستم عامل گوشي متفاوت است. راستي ممنونم !

من اخيرا" يک جي اس ام مودم به يک لپ تاپ متصل کردم به همه پز دادم که لپ تاپم يک گوشي با سيستم عامل ويندوز ويستا است. جدي مي گم

بازهم شرمنده - لبخند بزنيم بهتره ! اگر مديريت سايت فکر مي کنند بحث به بيراهه کشيده است - لطفا" همه را حذف کنند - من تابع جمع هستم.
در ضمن در پستي که راجع به کد جاوا بود - من چند بار پرسيدم که آيا واقعا" به پرميژن نيازي نيست ؟ آيا آن از حماقت نويسنده بود و يا راهي براي هدايت مخاطب.

بازهم معذرت مي خواهم - قصدم آموزشي بود نه بيشتر - اميد وارم کينه اي نشويم

راستي من رو سيمبين سري 40 و هم سري 60 تست گرفتم - رو چند تا ديگه مثل راجرز هم تست گرفتم

در اين مورد اظهار نظر رو به خوانندگان واگذار ميکنم

موفق باشيد
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط mhdsoft »

به نام خدا

خدمت جناب آقاي نعيمي بزرگ

من نمي دانم چرا اينرا مي نويسم – فقط براي اينکه شايد خودنمايي کنم. من اگر مطالبم را به صورت جسته و گريخته مي نويسم منظور بدي ندارم – فقط وقت کافي ندارم. چون واقعا" بعضي وقتها کار کردن با اينترنت سعادت وقتي ميخواهد. به هر حال – من چون احساس کردم شما عصباني شده ايد و شايد من شما را ناراحت کرده باشم و از طرفي عنوان اين بحث اصلا" ربطي به موضوعات مطرح شده توسط شما ندارد و حتي يکي دو بار هم از شما خواستم که عنوان جديدي در انجمن به اين مضمون باز نماييد و متاسفانه شما توجه نکرديد از اينرو منهم الان مجبورم در طي پستي همه ي حرفهاي شما را تاييد کنم . ( آره ؟ )

من قبلا" بگم که در محيط آموزشي همه من را به عنوان شوخ ترين فرد مي شناسند و حتي سر کلاس وقتي دانشجويي مي خواهد حال مرا بگيرد – من معمولا" حالش را به طريقه ي خاصي مي گيرم که اسمش را گذاشتم به صورت متشابه ! که همه آنرا حربه ي کثيف مانند شما نمي دانند. بلکه الان اکثرا" در بحوث به قول شما علمي از آن استفاده مي کنند.

به هر حال – برگرديم سر موضوع :
من در تاريخ 16 آبان 1385 چند نظر شخصي خودم را مطرح نمودم که در آخر نيز فرمودم : " من عقيده دارم سيمبيان حالت انحصار گونه اي ازيک تلاش بيهوده است و بس. "

در تاريخ 27 آذر 1385 ( حدودا" يکماه بعد از ايراد عقايد اينجانب شما نامه اي نوشتيد که در آن به صورت زشتي مرا زير سوال برده بوديد با عناويني چون :

"
. جاوا قدرتهاي پردازش عجيبي دارد - شايد در برخي مواقع سيمبيان به پاي آن نرسد

عبارت شما اينچنين دوباره نويسي ميکنم. زبان بيسيک قدرت پردازش عجيبي دارد-شايد در برخي مواقع ويندوز به پاي آن نرسد. "

آيا به نظر شما اين عبارت خيلي دوستانه و محبت آميز است ؟ و چرا اينطور متن مرا تفسير کرديد. من مطمن هستم اگر در حضور يکديگر قرار بود بحث کنيم احتمالا" سري مي شکست و يا دماغي به خون مزين مي شد ! در يک انجمن که پستي ارسال شده است به نام " فهرست گوشي هاي تلفن همراهي که قابليت اجراي برنامه هاي جاوا دارند " هر شخصي مي تواند متوجه شود که وقتي صحبت از سيمبيان است منظور همانها است که شما فرموديد.براي مثال – مگر آقاي Mahdi عزيزم و دوست داشتني در پست 14 آبان 1385 نفرمودند : "
متاسفانه W810i جاوا بوده و امکان نصب نرم افزار گوشيهاي هوشمند (سيمبيان) رو نداره " پس چرا مشکلي به ايشان نگرفته ايد ؟ ( بين خودمون باشه )

و در جايي ديگر در گلايه نامه ي خود اينطور نوشتيد :

"2. اما سعي براي برنامه نويسي آن با سيمبيان يا با Symbian Installation system ويا .NET SIS بي فايده بوده است

ممنون ميشم براي اين مطلبي که ذکر کرديد لينک رو معرفي بفرماييد ؟"

که من در جوابيه شما اعلام کردم که سعي براي نوشتن MDBank بيهوده بوده است. آخر چرا اينقدر يک جوري نوشتيد که هر کس آنرا بخواند فکر کند ما دو نفر مدتها است به دنبال حال گيري همديگر هستيم ؟ به نظر شما زشت نبوده است که 5 سطر نوشته شخصي را اينطور بررسي کنيد – اگر نه – پس ادامه مي دهيم :

"زيرا - من عقيده دارم سيمبيان حالت انحصار گونه اي ازيک تلاش بيهوده است و بس.

ميشه منظورتون رو واضح توضيح بدين ؟ آيا طراحي يک سيستم عامل خوب و کارامد که با سطح متوسطي از سخت افزار قابل اجراست و قابليت هوشمندي بسيار خوبي به گوشي اضافه ميکنه تلاشي بيهوده و انحصار گونه است ؟!!!!"

بازهم مي گم – عقيده ام را گفته ام – مگر اينکه ( که حتما" ) من در پي خودنمايي بوده باشم ( که احتمالا" به نظرات شما جسارت کرده ام که اينچنين صحبت کرده بودم و شما حتما" مي بايستي مرا مورد مواخذه قرار مي داده ايد ).

و در آخر هم فرموديد : " اينجا يک فروم وزين و علمي است. بهتر نيست بجاي بستن چشم ها و متعصبانه فرياد کشيدن پيش از ارسال مطلب حداقل از درست بودن يک خط اون مطمئن باشيم؟ اين حداقل احترامي است که مديون دوستانمون در يک جمع علمي هستيم. "

آخر من چه بگويم که دوستان همه جمعند. خب مشکلي نيست – برخي بي سوادان چون من که سالها در آن طرفها به تحصيل علم مشغول بوده ايم که الان با توجه به مطالب شما اينطور به نظر مي رسد که هيچ کسب نکرديم – وقتي وارد خاک عزيز وطن شديم فکر مي کرديم مي توانيم نظرات خود را حد اقل در مورد مسايل به ظاهر علمي و فقط انتقالي آزادانه بيان کنيم . البته – مثل اينکه حتي در دنياي مجازي نيز اينچنين نيست. ما را همان به که به ده خود گاو را بدوشيم . ( خودم را مي گويم ).

در همان پست فرموديد : " بنابراين هر برنامه جاوايي که به ديد شما بصورت عجيب و خارق العاده و حيرت انگيز است روي تمام گوشي هايي که آن سطح از جاوا را پشتيباني ميکنند قابل اجرا خواهد بود و سيستم هاي سيمبين بدليل استفاده از سي پي يوي قويتر نسبت به گوشي هاي غير هوشمند و حافظه اجراي بالاتر پشتيباني عالي از جاوا دارند ."

و من در پست بعدي با همان الحان خوش آيند شما پاسخ دادم که نظر من ميزان O در برنامه نويسي است و منابع مورد قبولم را نيز معرفي کردم. که متاسفانه با کمال شرمندگي فرموديد :
"متاسفانه براي اثبات نظراتتون اشاره فراوان به کتب و منابعي فرموديد که نه ارتباطي با بحث ما داشت و نه کمکي در پاسخ به پرسشهاي مطرح شده ." و "ازتون ميخوام در ارسال مطالب دقت کنيد مطمئن باشيد ديگران هم به تمام منابعي که شما دسترسي دارند دسترسي دارند. اينگونه نگارش شما تعبير خوشايندي ندارد."

آيا بهتر نبود همان ابتدا مي گفتيد که منابع را قبول نداريد و اينطور تفسير و تعبير نمي کرديد. در ده ما – حتي سر کلاس اکابر من – اگر دوستي مطلبي را بگويد تا منابعش را نگفته باشد من عمرا" حرف وي را قبول نمي کنم و حتي در پستهاي شما هم قبول نکردم که به شما پاسخ درستي دهم – چون منابعي را معرفي نکرديد – و اگر از منبعي خوانده باشيد و آنرا معرفي نکنيد نوعي دزدي محسوب مي شود که فکر مي کنم گناه دزدي بر همگان مشخص باشد و گناهي بزرگتر باشد نسبت به خودنمايي اينجانب ( تعبير شما اينبوده است ).

من پيشنهاد مي کنم اين نوع از نوشته ي خودتان را با حالت عادي بخوانيد : فرموديد:
اما قبل از ادامه بحث براي من جاي بسي سوال است که چه طور شما از SIS دفاع مي کنيد ؟ آيا جزو تيم طراحي برنامه ي خاصي بوده ايد ؟

خير نبودم . ابتدا اشتباهي که در مطلب شماست و باعث گمراهي دوستان ميشه رو توضيح ميدم و بعد به پاسخ شما ميپردازم. SIS چيزي نيست بجز فرمت پکيج نرم افزار براي اينستال شدن بر روي سيستم هاي اجرا کننده symbian os که در نسخه هاي اخير به sisx و ... هم به تناسب permission و نوع کد (32 بيتي يا 16 بيتي) تغيير يافت . در واقع جمله کاملا غير علمي شما به اين صورت است "شما چطور از setup دفاع ميکنيد" .

و بعد سري به پستهاي عام بزنيد ( پستهاي دوستانتان و ... در همين انجمن ). براي من سوال است ! جدي ميگم – به نظرم مي آيد که شما در طول مکالمات روزمره مثلا" يکي بگويد عجب ترافيک سنگيني بلافاصله بر مي گرديد و مي گوييد آقا.خانم. عزيز ترافيک يعني عبور و مرور ! بگوييد عجب راه بندان سنگيني.

يکي از روشهايي که در مناظره ها معمولا" ايرانيها پيش مي گيرند ( مخصوصا" من ) اين است که به هر دري بزنند و از گوينده هر گونه اشکالي که مي توانند بگيرند. مثلا" در محيط دانشگاه وقتي دانشجويي طرحي را بيان مي کند چند استاد خرفت ( مثل من ) از او مي پرسند در فلان درس چه نمره اي گرفته اي و اگر زير 19 باشد عمرا" کاري جز فکر کردن به قبض آب و ... انجام دهند ( دهيم ). مساله ي بحث شما هم اين است . بجاي اينکه O در برنامه نويسي و اجراي الگريتم را بررسي کنيد صرفا" آنچه را که فقط مي خواهيد انجام دهيد مي گوييد – چرا ؟ ساده است – چون شما يک C++ کار حرفه اي هستيد که در اين زمينه اطلاعات مفيدي داريد و مثل من نمي خواهيد خود نمايي کنيد براي همين در پستي انتقال اطلاعات مي دهيد که هيچ کس آنرا نخواند که يکوقت نا محرمان متوجه نشوند.

پس فقط آنجا را شما عيب گرفته ايد که مي دانستيد حرفي براي گفتن داريد و حتي حاظر نشده ايد برخي مسايل ديگر را بررسي کنيد :

"جالب است بدانيد که يکي از قدرتهاي جاوا – پردازش موازي است. يعني شما در جاوا مي توانيد برنامه اي بنويسيد که چندين عمليات را به صورت واقعا" همزمان انجام دهد. در SIS اين قابليت کمي ( تا قسمتي ابري ) ضعيف است و عملا" در پاره اي از مواقع نياز به صدور Permission توسط سيستم عامل دارد.

اين هم اشتباه فاحش علمي است . اصولا هر task (در هر سيستم عامل multitasking) براي شروع پروسه دوم نياز به permission داره"

دوست عزيزم – شما که برنامه نويس حرفه اي هستيد چرا اين حرف را مي زنيد ؟ من در يکي از پستهاي خودم اشاره کردم که پياده سازي MT و TM توسط يک برنامه نويس بدون استفاده از کتابخانه کار مشکلي نمي باشد چون اصولي دارد که اگر آن اصول اجرا شود هر برنامه نويسي مي تواند همچين سيستمهايي را براي خود پياده سازي نمايد .

شما که در C++ به وقفه ها و پشته ها دسترسي داريد – کمي بعيد است که بگوييد در هر سيستم عاملي نياز به Permission است و ... همين است که اينجا اگر منبعي اعلام مي کرديد – کار ما ساده تر مي شده است. من بي صبرانه منتظر معرفي منبع از جانب شما هستم ؟ مگر اينکه شما جزو طراحان و يا سازندگان يک سيستم عامل بوده باشيد و نه مثل برخي مانند من که آبدارچي تيم تحقيقاتي Minix بوده ايم.

من درآخرين جواب خودم در باره ي برنامه ي جاوا گفتم که اگر از کتابخانه ي Java.lang.thread استفاده شود حتما" از شما درخواست Permission مي شود و اين امري طبيعي است – اما در حالت عادي که به آن برنامه نويسي ساخت يافته مدل موازي مي گويند ( کتاب Structure programming methods انشارات abacus ) در زبانهايي مانند جاوا و AST و مشابه ( World programming languages انتشارات abacus ) مي توان بدون استفاده از يک کتابخانه – آن کتابخانه را در خود آن زبان بازنويسي کرد.

و در جايي ديگر : " جواب خيلي ساده است – بايد امکانات دسترسي به برخي Options در سيستم عامل تعريف شده باشد تا برنامه هاي تابعه توانايي استفاده را داشته باشند. درواقع در حالت عاميانه تر بايد OCX آن وجود داشته باشد. اما در جاوا کار به اين سادگي ها هم نمي باشد – بايد همان OCX را با لايه هاي خاص خود شما توليد نماييد که به شما اطمينان مي دهم که جاوا از اين نظر ( البته جسارتا" ) راحت تر کار مي کند.

متاسفانه بازهم اشتباه علمي فاحشي در مطلب شما وجود دارد. OCX چيزي نيست جز dll . در واقع پسوندي است که ميکروسافت براي فايلهاي dll که بر اساس استاندارد "

من واقعا" براي خودم متاسفم که علي رغم آنکه سعي مي کنم از کلمات فارسي استفاده نمايم جمله بندي هايم را کسي متوجه نمي شود. من دقيقا" گفته ام در حالت عاميانه - منظورم آنچه که عموم مي دانند يعني غير حرفه اي ها .

آقا يک روز يک بنده خدايي گوش سمت راستش خارش داشت . يک کليد از تو دست کليداش جدا کرد گوشش را خاراند نا گهان گردنش قفل شد.

و در آخر پستتان اضافه نموديد :
"
دوست عزيز اگر بخوام ادامه بدم اين مطلب سر به درازا ميکشه اما چند توصيه دوستانه

1. از افزودن رفرانسهاي بي دليل به پستتون براي افزايش بار علمي بپرهيزيد متاسفانه اثر معکوس ميگذاره
2. باز هم تکرار ميکنم. قبل از ارسال پستهاي علمي در يک سايت وزين علمي از صحت اونها اطمينان حاصل کنيد
3. ديگران رو اينقدر بي تجربه و بي سواد فرض نکنيد به هر حال هر کس به فراخور زمان و شرايط توشه اي برداشته که ارزش شنيدن داره "

در مورد سوم – من با شما هم عقيده هستم که شما آنقدر باسوادانه برخورد مي کنيد که الان از صفحه ي مانيتور من دارد علم مي بارد. من منظور خودم را از پردازش عجيب بيان مي کنم و شما بدون آنکه آنرا بررسي کنيد به غلط املايي پيدا کردن مي پردازيد ؟ چرا ؟

در مورد دوم – من اگر رفرنس ( عزيز جان منبع ) اضافه مي کنم صرفا" نمي خواهم دزدي کنم و بس.

من فکر مي کنم بجز غلطهاي املايي که شما گرفتيد بقيه ي مطالبم همه داراي صحت باشد.

و در آخر فرموده بوديد که کد جاواي ارسالي مرا تست گرفته ايد ؟ کمي بخندم . خب ؟ چطور ؟ با چه کتابخانه اي ؟ چرا اينقدر ما آدرمها ادعا داريم. همين که شما بخواهيد کد را براي J2ME پردازش کنيد 2 ERROR فاحش به شما مي دهد ! – يعني دفاع از يک حرف خودتان اينقدر ارزش دارد ؟ و دوم اينکه کتابخانه : Java.lang.thread را از کجا و چطور وارد J2ME کرده ايد ؟

پس نتيجه مي گيريم که در اينجا من فقط خواستم خود نمايي کنم و شما فقط غلط املايي مرا گرفتيد و من شکست خوردم و شما يک برنامه نويس سي حرفه اي هستيد ؟ پس نتيجه چه شد ؟

من سوادم نم کشيده اين دو مطلب را بخوانيد :

• C++ was created to add statically-typed object-oriented language features to the C programming language, a procedural programming language that was designed for efficient execution at the machine level.
• Java was created initially to support network computing on embedded systems. Java was designed to be portable, secure, multi-threaded, distributed, and simpler than C++. The syntax of Java was chosen to be familiar to C programmers, but direct compatibility with C was not maintained.

ويژگيهاي جاوا :

• محاسبات تحت شبکه
• برنامه نويسي براي سيستمهاي يکپارچه
• قابل حمل
• امن
• Multithreading
• قابليت پخش پذيري
• ساده تر نسبت به C++
• در حين برنامه نويسي با جاوا مي توانيد از دستورات C نيز استفاده نماييد

آيا اين مطالب را هم زير سوال مي بريد ؟ ويژگي Multithreading منحصر به جاوا معرفي شده است.
من واقعا" براي خودم متاسفم که منابعي را مطالعه مي کنم که از نظر برنامه نويسان ايراني بي ارزشند. يعني هرچه مي دانم کشک است و بس.

و در جايي ديگر :

Libraries
• Java has a considerably larger standard library than C++. The C++ standard library only provides components that are relatively general purpose, such as strings, containers, and I/O streams. The Java standard library includes components for networking, graphical user interfaces, XML processing, logging, database access, cryptography, and many other areas. This additional functionality is available for C++ by (often free) third party libraries, though they need not be available for any conforming implementation.
• C++ is mostly backward compatible with C, and C libraries (such as the APIs of most operating systems) are directly accessible from C++. In Java, the richer functionality of the standard library [citation needed] provides cross-platform access to many features typically available in platform-specific libraries. Direct access from Java to native operating system and hardware functions requires the use of the Java Native Interface.

( منبع : [External Link Removed for Guests] )
جاوا :

• داراي کتابخانه بزرگتر نسبت به++ C
• کتابخانه هاي C++ فقط براي انجام عملياتهاي اصلي مورد استفاده قرار مي گيرند مانند عملياتهايي چون IO
• کتابخانه هاي جاوا در تمامي سطوح قابل استفاده اند مانند شبکه – XML و ...
• C++ عموما" به کتابخانه هاي C دسترسي دارد – و خود کتابخانه هاي C بستگي مستقيم به پشتيباني سيستم عامل دارد در حاليکه جاوا از ويژگي Cross-Platform استفاده مي کند که اين نوع از بستگي ضعيف از بين مي رود.
• شماي جاوا ( Interface ) به دسترسي مستقيم جاوا به هسته ي سيستم عامل و سخت افزار بستگي دارد. ( نياز دارد )

من فکر مي کنم همين دو مطلب از 450 صفحه کافي باشد.

موفق باشيد – آقاي دوست

منابع :
"Microbenchmarking C++, C# and Java" by Thomas Bruckschlegel, Dr. Dobbs, June 17, 2005
Colonel II
Colonel II

پست توسط athlon64x2 »

دوست گرامي

زحمت پستي طولاني رو کشيديد اميدوار بودم حداقل يکبار پستي از شما ببينم که فارغ از حاشيه باشه و صرفا در چهارچوب مطلب صحبت کنيد اما ظاهرا اميدي بيهوده است. گرچه تمايل به پاسخ دادن به شما بعد از پست خارج از عرف قبلي شما رو نداشتم و حس کردم با پست آخرم ميتونم کمکي کرده باشم گويا خود حاضر نيستيد اين حاشيه بافي رو تموم کنيد . از مطالبي که در مورد قبول نداشتم رفرانس ها چيزي براي گفتن نداشتن متهم کردن و .... که به اينجانب نسبت داديد مثل روانکاوي شکست هاي پروژه هاي من در پستهاي قبليتون ميگذرم و با شناختي که از شما دارم غريب نيستند و باور شما به اينکه تمام مطالبي که فرموديد درست هستند و من صرفا در اين چندين صفحه غلط املايي گرفتم رو هم کاملا متين ميدونم و احترام به باورهاي شخصي شما. در مورد مطلب کاملا بي ربطي در مورد syntax سي و سي ++ و جاوا هم که از همان منبع 450 صفحه اي که بحش خواهد آمد نقل فرموده ايد کاري ندارم . حقيقتش رو بخواهيد بحثهاي اين چنيني رو اتلاف وقت ميدونم اما در تکرار پست عاري از اخلاق ماقبل شما اينبار مرتکب کاري شديد که نميتونم به راحتي ازش چشم پوشي کنم و مجبورم عليرغم ميلم به متوفق کردن بحث با شما در همون پست قبلي جواب بدم.

فقط به يکي دو مورد اشاره ميکنم

مطلب اول:
C++ is mostly backward compatible with C, and C libraries (such as the APIs of most operating systems) are directly accessible from C++. In Java, the richer functionality of the standard library [citation needed] provides cross-platform access to many features typically available in platform-specific libraries. Direct access from Java to native operating system and hardware functions requires the use of the Java Native Interface.
( منبع : [External Link Removed for Guests] )

بهتر بود قبل از کپي کردن لينک يکبار به آن سر بزنيد . اين لينک سردر سايت دانشگاه لندن است!!!! خوب شايد بفرماييد اين مطلب رو از اونجا کپي فرموده ايد که در ادامه به آن ميرسيم. نکته جالب تگ هاي ويکي پديا در اين مطلب بود . خوب شما فرياد ميزنيد من منابع شما رو قبول ندارم و اين وزين ترين و علمي ترين پستي است که ارسال کرديد با منابع مستحکم . خوب اين از اولين منبع شما .

مطلب بعدي فرموديد:
من فکر مي کنم همين دو مطلب از 450 صفحه کافي باشد.
منابع :
"Microbenchmarking C++, C# and Java" by Thomas Bruckschlegel, Dr. Dobbs, June 17, 2005
(به اضافه تمام مطالبي که در مورد مشخصات جاوا از اين منبع ذکر کرديد که بخش زيادي از انتهاي پست شما رو به خودش اختصاص ميده)

دوستان ميتونن اين مقاله رو بطور کامل اينجا مطالعه کنند که يک صفحه ويکي پديا است و مطلب شما همانطور که نشان خواهم داد کوچکترين ارتباطي با منبع ذکر شده نداره.
[External Link Removed for Guests]

همونطور که ملاحظه ميفرماييد مطلبي که شما کپي کرديد يا در دو مورد ترجمه ناقص اونو اورديد از ويکي پديا هست در حداکثر 2 صفحه و آنچه شما رفرانس داده ايد. شايد بفرماييد اين چکيده کتاب 450 صفحه اي است که نام آنرا ذکر کرديد! متاسفانه اين نيز حقيقت ندارد.

آنچه به عنوان کتاب به دروغ محض در پست خود معرفي کرديد يک مقاله در سايت شخصي دکتر داب هست . اين مقاله مشتمل بر يک صفحه مطلب بصورت متن و 19 صفحه که هرکدام يک نمودار ميله اي مقايسه مشخصات عملکردي سي++ سي# و جاوا تحت ويندوز و لينوکس است . با توجه به اينکه اين مقاله صرفا شامل 1 صفحه تکست در کمتر از 100 خط هست که طبق گفته شما منبع کپي مطالب ذکر شده بوده چند دقيقه براي مطالعه اون کفايت ميکنه . در اين يک صفحه صرفا به روشهاي مقايسه محدوديت ها پارامترهاي اندازه گيري شده و روش انجام کار پرداخته شده و اثري از هيچکدام از مطالبي که شما فرموديد وجود ندارد و حتي نتيجه گيري به برداشت خواننده از نمودار ها موکول شده!!

شما به صراحت اعمال کرديد که ذکر خلاصه از 2 صفحه از اين کتاب 450 صفحه اي براي اينکه کلامتون رو اثبات کنيد کافيه و با بزرگواري به ذکر همون 2 صفحه قناعت کرديد که اين فقط همين 2 صفحه کل مطالب گفته شده شما رو اثبات ميکنه و باقي 448 صفحه خدا ميدونه چه بلايي سر کساني که شما رو منکر ميشن مياره. همين اشاره رو کافي ميدونيد که نشون بده مطالب شما از چه پايه استواري برخوردار بوده و چه ظلمي به شما شده که ده ها بار در اين پست ها تون فرياد زديد که از کتاب ها مطلب مياريد و بنده رد ميکنم . در تمام پست هاتون تمام مطالبي که از کتب نقل ميکرديد مشابه همين مورد بود و صرفا برداشت شخصي شما از مطالب بعضي سايتها بود که در اين مياد تعصبات خودتون رو هم در اين بين به مولفي که اصلا وجود خارجي نداشت نسبت ميداديد. من دلم نميخواست واژه دروغگو رو در مورد شما بکار ببرم چرا که در شان يک بحث علمي نبود اما چاره اي باقي نگذاشتيد.

براي من حتي به عنوان يک خواننده باور کردني نبود که شما چطور به خودتون جرائت ميديد و در ملاء عام انهم وقتي مطلب فقط يک کليک با مخاطب فاصله دارد چنين دروغي رو ميبافيد و به فرض که مطلب اين يک صفحه و 19 نمودار رو هم مطالعه کرده باشيد که ديديد نکرده ايد از يک مقاله 20 صفحه اي يک کتاب 450 صفحه اي موهومي و خيالي ميبافيد ؟ اين مطلب صرفا يک مقاله اينترنتي است که حجمي کمتر از 100 خط داره و با بي شرمي اونو يک کتاب معرفي ميکنيد فقط براي اينکه مخاطب خودتون رو ساکت کنيد و دوباره مثل همون روشي که در ذکر مثال بکار گرفتيد با فرض گرفتن اينکه کاربر دنبال نميکنه مطلب رو يک رفرانس دهن پرکن تراشيديد براي تعصبات شخصي خودتون . شرم کنيد.

اين مطلب ويکي پديا که اتفاقا جزو مقالات تاييد نشده هم هست 4 رفرانس داره شما در ليست رفرانسهايي که براي اين صفحه ويکي پديا ذکر شده گشته ايد و دندان گير ترين گزينه اي که وجود داشته رو انتخاب کرديد و حجم فرضي و تخيلي 450 صفحه رو به اون نسبت داديد . اگر حتي روي اين لينک فقط يکبار کليک کرده بوديد و اصلا اين مطلب رو فقط يکبار ديده بوديد متوجه ميشديد که اين مقاله عملا فقط 19 نمودار است نه متن و هيچکدام از مطالبي که از ويکي پديا کپي کرده ايد مربوط به اين رفرانس نيست. شما حتي زحمت چک کردن اونو هم به خودتون نداديد . گرچه به اين نوع مقايسه ها بطور معيار مطلق اعتقادي ندارم اما بد نبود بجاي فرياد زدن که جاوا سريعترين است يکبار حداقل يکبار به نمودارها نظري مي انداختيد . چند دروغ در اين يک خط مطلب شما هست ؟ بشماريد .

در واقع شما نه تنها از اين مقاله که به عنوان منبع ذکر کرديد مطلب نگرفتيد ( در مورد هيچکدوم از جملاتي که ذکر کرديد) بلکه جسته گريخته از ويکي پديا ترجمه کرديد . سپس منبع رو عوض کرديد اونهم منبعي که اصلا ربطي به هيچکدوم از مطالبي که در مورد قابليتهاي جاوا مجددا ذکر کرديد نداره و دانشگاه لندن رو هم براي محکمتر کردن قضيه بهش چسبوندين . چند دروغ در يک خط مطلب ؟!

مطلب بعدي:
فرموديد:
آيا اين مطالب را هم زير سوال مي بريد ؟ ويژگي Multithreading منحصر به جاوا معرفي شده است.

با اينکه استحکام! مطالبي که در بالا ارائه فرموديد به همون اندازه در درست بودن اين جمله هم صادقه اما اين يک عبارت حتي از شان اين سايتها هم خارجه . بر اين باورم که اين يکي نظر شخصي خود شماست که مثل تمام دفعات قبل لابلاي مطالب بي پايه و اساس و سستي که کپي ميفرماييد جاسازي کرديد و به عنوان اعلاميه دانشگاه لندن و کتاب 450 صفحه اي مجله باب به خورد خوانندگان داديد . متاسفانه اونقدر عدم صداقت در حرفها و مطالب شماست که ديگه جدا کردن دوغ و دوشاب غير ممکنه . واژه "زير سوال بردن" مفهوم کامل رو نميرسونه . مطلبي که از زبان دانشگاه لندن نقل فرموديد!!!! بيشتر به يک شوخي شبيهه و بازهم ساخته و پرداخته ذهن شماست . لابد پاسکال تحت دلفي و کايليکس زبان نيستند . آدا وجود خارجي ندارد و ... شما نميشناسيد جناب . بارها گفتم که گزاره "من نديدم = وجود ندارد" يک گزاره همواره غلط است که در تمام پستهاي شما تکرار شده و اجبارا هربار مثال نفض آن آورده شد.

ساير مطالبي که هم ذکر کرديد ترجمه چند خط از همون تاپيک ويکي پديا است که در بالا آوردم و چيز ديگري در پيغام شما نديدم بجز حواشي هميشگي که در پيغامهاي شماست که ترجيح ميدم براي عدم اتلاف وقت اينبار کاري به اونها نداشته باشم. خوب وقتي ميفرماييد آيا بهتر نبود همان ابتدا مي گفتيد که منابع را قبول نداريد و اينطور تفسير و تعبير نمي کرديد بدانيد طرف مقابل شما بايد دليلي براي باور نمودن منابع شما و يا عدم باور شما داشته باشه . اينجا همه براي آموختن جمع شديم. قدرت شما در تکرا و تکرار و تکرار اين چنين رفتارهاي ضد علمي و غير اخلاقي و اينکه هيچ چيزي مانع شما نميشود براي من واقعا جاي تعجب است. شما نميتونيد واقعا حس کنيد کاري که ميکنيد تصرف در امانت است ؟! نميتونيد درک کنيد اين حق رو نداريد که براي به کرسي نشوندن حرفتون جمله لقي در دهان شخصي در آنسوي دنيا بگذاريد ؟ واقعا چنين احساسي نداريد ؟ به چه جرائتي به خودتون اجازه ميديد اينچنين با ديگران صحبت کنيد ؟ لطفا پست ما قبل خودتون رو مطالعه بفرماييد شايد بهتر باشه در مورد مخاطب توصيتون که تکرار کرديد کمي تجديد نظر بفرماييد .

در مورد مثالي هم که ارسال فرموديد ضمن توصيه جدي به رعايت اصول اخلاقي و شان خودتون در مکالمه در مکالمه درخواست ميکنم پست قبلي منو با دقت بيشتر مطالعه بفرماييد و البته خود مختاريد که طبق فرمايش شريف بخنديد يا حرکت ديگري که دوست دارين انجام بدين اما من در اين مورد هم قبلا پاسخ دادم و ضرورتي به تکرار نميبينم .

من ترجيح ميدم در همه موارد انتخاب تصميم گيري و برداشت رو بدون کاتاليزورهاي جانبي به خواننده بسپارم و همونطوري که در پاسخ پست ماقبل آخر و عاري از ادب شما هم پاسخ مشابهي دادم به اين اصل اعتقاد دارم. اگر ديديد سعي نکردم با آوردن جملاتي از کتب متفاوت با شما مخالفت کنم دليل بر در اختيار نداشتن اونها نيست .بارها سعي کرديد خرده بگيريد که فقط براساس تجربه و انچه ديدم مطلبي آوردم اما تجارت از مطالعات سرچشمه ميگيرن دوست گرامي. بسياري از دوستان در اينجا سابقه طولاني برنامه نويسي دارند و خوشبختانه جاوا و سي انقدر مرسوم هستند و شناخته شده که دليلي براي معرفي امکاناتشون نباشه و سطح دانش مخاطب اين مطالب هم بالاتر از اون چيزي است که ميپنداريد .

متاسفم اما کار شما مصداق بارز تقلبه و نام ديگري بر اون نميشه گذاشت . همونطور که گفتم بحث با فردي چون شما بيهودست چون حداقلي از اعتقاد و پايبندي به موازين اخلاقي و وجداني براي هر بحثي لازمه که متاسفانه هرچه جلوتر رفتيم زمينه کمرنگ تري از اون رو در پاسخ هاي شما يافتم . اي کاش حساسيتي که در مورد ساير اخبار بي منبع وجود داشت در مورد مسائل علمي هم وجود داشت مطلبي که شايسته يک سايت تخصصي است. متاسفانه در مورد شما کار به شکل مطلب مجعول منبع سازي و توهين در آمده.

موفق باشيد
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط mhdsoft »

به نام خدا

من قربون قلمت بروم آقاي نعيمي بزرگ
منبع دکتر باب در سايت کمپوس دانشگاه لندن 450 صفحه است ( شامل چندين فهرست و ... ). نمي توانم Username و Passwordam را در اختيار شما قرار دهم. لطفا" کمي مراقب حرف زدنتان باشيد. ويکي پديا هم نقل قول نموده است. آفرين به شما که هميشه به دنبال اصطلاحا" آتو گيري هستيد.

دکتر باب منابع ذيل را در همان 450 صفحه دارد :

1- راههاي مختلف انخاب زبان برنامه نويسي
2- چرا يک زبان برنامه نويسي
3- UML و ابزار آن
4-جاوا در يک ديد
5-مقايسه ي ساده بين جاوا و سي
6-آيا سي قدرتمند تر است يا جاوا
7-دستگاههاي قابل حمل
8-اشتراک منابع برنامه نويسي
9-مروري بر کتابخانه ها در سي
10- سلام جهان ( Hello world ) اولين برنامه جاوا
و ...

من صرفا" از سايت کمپوس کپي پست کردم . همين . خوشحالم که حد اقل شما نيز اين مطلب را قبلا" ملاحظه فرموده بوديد.
ببنيد آقاي نعيمي بزرگ - اگر شما در ويکي پديا به دنبال کلمه ي New pk بگرديد اطلاعاتي را به شما مي دهد که در سايت پارس خودرو نيز ذکر شده است - پس اگر من همان اطلاعات را در اينجا قرار دهم و بگويم به نقل از وبلاگ فلاني - و يا سايت پارس خودرو شما مرا متهم به دروغگويي مي کنيد ؟ من سعي مي کنم شبها ماست بخورم.

موفق باشيد - قرار بود دوست باشيم نه ؟ :D

ارادتمند - فرازمنش
ارسال پست

بازگشت به “JAVA Mobile App”