فهرست گوشيهاي تلفن همراهي که قابليت نصب نرم افزار دارند

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي Java Mobile به تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
پست: 90
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۹ شهریور ۱۳۸۵, ۹:۱۵ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط athlon64x2 »

ببينيد جناب فرازمنش بزرگ

من صرفا" از سايت کمپوس کپي پست کردم


متاسفم اما اينطور نيست . اين يکي از متوني است که از اون صفحه ويکي پديا کپي شده

C++ is mostly backward compatible with C, and C libraries (such as the APIs of most operating systems) are directly accessible from C++. In Java, the richer functionality of the standard library [citation needed] provides cross-platform access to many features typically available in platform-specific libraries. Direct access from Java to native operating system and hardware functions requires the use of the Java Native Interface

شما از سايت کمپوس کپي نکرديد و از خود سايت ويکي پديا کپي کرديد. عبارت [citation needed] در متون سايت ويکي پديا و در مواقعي به کار ميره که مطبي بدون رفرانس مطرح شده باشه يعني در مراجع ذکر شده در انتها وجود نداشته باشه . اصطلاحا اين مطالب بي مرجع و صرفا نظر شخصي نويسنده هستند مثال خوبش هم روش عربها در نوشتن خليج عربي بود. دو سه عبارت انگليسي ديگه هم دقيقا از ويکي پديا کپي شده . ميدونيد مسئله ويکي پديا نيست چرا که هر مطلبي ارزش بازبيني رو داره مسئله روشي است که براي به کرسي نشوندن حرفتون بکار ميبنديد.

منبع دکتر باب در سايت کمپوس دانشگاه لندن 450 صفحه است ( شامل چندين فهرست و ... ). نمي توانم Username و Passwordam را در اختيار شما قرار دهم


نيازي به پسورد نيست . کل سايت دکتر داب در اين آدرس قرار داره و همونطور که در پست قبلي ذکر کردم در دسترس همه هست . اين يک ژورنال الکترونيکي در مورد توسعه سيستم هست نه الزاما جاوا يا زبان خاصي و در زمينه هاي متفاوتي مطلب داره . [External Link Removed for Guests]
آنچه شما ميگوييد مثل اينست که شخصي ادعا کند ويژوال سي بهترين و کاملترين پياده سازي سي است و وقتي از اون رفرانس بخواهيم جواب بدهد سايت msdn که 100000 صفحه است. دوست گرامي که بارها فرموديد به تدريس دانشجويان اشتغال داريد . مقام شما ايجاب ميکنه با نگارش علمي مقالات و رفرانس دهي و ذکر ماخذ آشنايي کامل داشته باشيد. هيچوقت مقاله اي چاپ نميشه در صفحه منابع ذکر شده کتاب X يا سايت Y. در ضمن چرا فکر ميکنيد پسورد سايت معناي درست بودن مطلب شماست ؟ بنده هم مثل هر شخص ديگه براي خوندن مقالات مرتبط با حرفمون به طرقي به سايتهاي دانشگاهي دسترسي داريم و اين پسوردها فقط به معني حق ورود به بخش مجلاته همين! اصلا نوشتن اين مطالب مثل بحث در مورد بديهياته .

اگر شما در ويکي پديا به دنبال کلمه ي New pk بگرديد اطلاعاتي را به شما مي دهد که در سايت پارس خودرو نيز ذکر شده است


مطالبي که شما ذکر کرديد به هيچ عنوان در کل سايت دکتر داب وجود نداره . تمام عبارات نقل قول شده توسط شما در صورت جستجو در گوگل فقط يک نتيجه ميدن. ويکي پديا و در صورت جستجو در سايت دکتر داب حتي يک عبارت کوچکشون هم يافت نميشه . همه خوانندگان عزيز ميتونن از بخش جستجو که در صفحه اول اون سايت قرار داره استفاده کنن . مطلب شما به هيچ عنوان تاکيد ميکنم به هيچ عنوان از سايت يا مقاله اي از دکتر داب نيست بلکه مستقيما کپي از ويکي پديا است . در ضمن کار سختي نيست عنوان رفرانسي که ذکر کرده ايد در جستجوي گوگل تايپ کنيد که جستجو فقط شامل يک نتيجه خواهد بود. ويکي پديا.

من شما رو به دروغگويي متهم نميکنم جناب . کسي شما رو مجبور نکرده از ويکي پديا کپي کنيد و بگيد سايت ديگري است و حتي همين پست عجولانه پاسخ شما هم ميبينيد که دردي رو دوا نميکنه و قسمي ميخوريد که "دم خروسش" عيان است. شما حتي کلمات کليدي ويکي پديا رو هم در متن فراموش کرديد حذف کنيد . کسي قصد توهين به شما رو نداره اين خود شما هستيد که خودتون رو در اين موقعيت قرار ميديد.

شما هر طور مايل هستيد ادامه بديد . جناب مهدي پيشنهاد سيمبين 40 رو کردن که من تجربه اي در موردش ندارم . در اون مورد بنويسيد يا هر چيزي که مايليد اما به اين شکل بحث رو ادامه نديد که از توهين مستقيمي آزار دهنده تره . من به هيچ عنوان ناراحت نميشم کسي دانسته و ندانسته هام رو زير سوال ببره چون واقعا ميدونم هيچي نميدونم . به اين نتيجه رسيدم که "من نديدم=هزاران چيز هست که من ازشون خبر ندارم" و واقعا فعلا هرروز دارم نديده هام رو افزايش ميدم و فعلا غرقم در دنياي چيزايي که ميخوام ياد بگيرم و شايد سن و زمان و مشغله بهم اجازش رو نميده . به همين دليل اون جمله شما به هيچ عنوان ناراحتم نکرد و خوشحال هم ميشم خوانندگان قضاوتم کنند اما چنين برخورد شما مفهوم ديگه اي داره .

براتون آرزوي موفقيت دارم
نعيمي
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 77
تاریخ عضویت: شنبه ۱۷ تیر ۱۳۸۵, ۱۲:۲۸ ق.ظ
تماس:

سلام

پست توسط mhdsoft »

به نام خدا

آقاي نعيمي - من کوچيک شما هم هستم . به دل نگيريد - اصلا" بحثي در کار نيست - خداي ناکرده که شما نمي خواهيد از ديد يک کد نويس حرفه اي به همه ي قضايا نگاه کنيد ؟ ( از نظر من کد نويسي با برنامه سازي متفاوت است )
به هر حال - مطمن باشيد اگر من از ويکي پديا کپي مي کردم حتما" مي نوشتم - اما اينطور نيست. و در ضمن من اصلا" نمي خواستم اعصاب شما را خورد کنم. همه چيز بايد دوستانه شروع شود و دوستانه به پايان رود. اما پيشنهاد مي کنم با نويسنده ي مطلب در ويکي پديا يک مکاتبه اي داشته باشيد. بد نيست ؟! شايد او را نيز از ظلمت نجات داديد.
اما من همينجا اقرار مي کنم که از آقاي نعيمي چند چيز را ياد گرفتم. و مطمنم مطالب من در حيطه ي برنامه نويسي ( الگريتم و ... ) اصلا" به کار ايشان نخواهد آمد. ضمنا" چه مطلب من از لندن باشد و چه از ويکي پديا فکر نمي کنم چيزي از بحث ما بکاهد. پيشنهاد مي کنم بحثهاي زير از دکتر باب را بخوانيد:

در مورد سري 40 هم منظورم دستگاه سري 40 بوده است و سيمبان 7 نه بيشتر - در اثر عجله در تايپ اين اتفاق افتاده است.

Devise algorithms
Leveraging Multi-core Processors with Graphical System Design Tools
مخصوصا" بحث ABEL
Cross-Platform Coroutines in C++
prefect programming languages ) 22 july 2005 ) متن مربوط به Libraries عينا" در آن است
و Examining Software Testing Tools
The future of JAVA
Creating a Traceable UML Model
Tools for Domain-Specific Modeling
Sorting in Java & C# <---- خيلي مهم است
و مورد علاقه ي من و شما : The Return of Tiny Basic

اينها تمام بحثهايي است که در آن کتابچه الکترونيکي ذکر شده است - در سايت دکتر باب هم مي گردم اميد وارم که پيدايشان کنم - اگر نکردم با ايشان تماس مي گيرم و از ايشان مي خواهم به خاطر منهم که شده آنرا در سايتشان قرار دهند.

در مورد اينکه آنچه مي نويسم برداشت شخصي ام است - بله آنچه است که از ترجمه مي فهمم ! ببخشيد که سوادم کم است - بايد حتما" در کلاس زبان شرکت کنم.

موفق باشيد
Colonel II
Colonel II
پست: 90
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۹ شهریور ۱۳۸۵, ۹:۱۵ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط athlon64x2 »

سلام جناب فرازمنش

همونطور که گفتم برداشت هاي شما براي من بسيار قابل احترام و ارزشمند هستند و بنده هم اصلا و ابدا در حدي نيستم که از دانش بالاي شما و يا دوست ديگه اي خرده بگيرم و اتفاقا از شما و ساير دوستان هم بسيار اموختم. اگر هم بحثي در زمينه مسائل علمي صورت ميگيره صرفا در حيطه حرفه اي است وگرنه همه در نهايت دوستان هم در جمع ياران کلوپ سنترال هستيم و خارج از تاپيک مثل خارج از اتاق جلسه شرکت ميمونه .

شاد و سرافراز باشيد

ارادتمند
نعيمي
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
پست: 3047
تاریخ عضویت: جمعه ۷ بهمن ۱۳۸۴, ۹:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

دوستان عزيز آقاي mhdsoft و athlon64x2 گرامي از بحث سالم و دوستانه شما تشکر ميکنم و خوشحالم که اين روش را براي متقاعد کردن يکديگر استفاده کرديد.. :razz:

تاپيک مقداري از موضوع خارج شده لطفا به موضوع تاپيک برگرديد و پستهاي خارج از موضوع هم به زودي حذف خواهند شد.

با تشکر.
آخرین ويرايش توسط 1 on Farhad3614, ويرايش شده در 0.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 326
تاریخ عضویت: جمعه ۵ خرداد ۱۳۸۵, ۱۲:۰۵ ق.ظ
محل اقامت: مونترال
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 42 بار

پست توسط Dahkoo »

w700 جزو كدام سري است ؟
جاوا يا .....؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
پست: 15899
تاریخ عضویت: جمعه ۷ بهمن ۱۳۸۴, ۷:۵۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Dahkoo جان
اين گوشي جاوا هست، اصطلاح سري هم براي گوشي‌هاي نوکيا بيشتر استفاده ميشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “JAVA Mobile App”