محبوبترین جنگنده ایران (نظرسنجی ) همه رای بدین
مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
Fantoom121, Ahmad6644,
ايشون نمونه روسي رفيقمون tall است جدي نگيريد!!
Reza6662,
گمان نمي کنم در زمينه جنگ الکترونيک و عمليات زميني su30بتونه حرفي براي گفتن(در حدsu24 ) داشته باشه...در جنگ احتمالي اينده ستون فقرات بمب افکن هاي ما را همين پرنده سنگين و کم تحرک تشکيل خواهد داد...
ايشون نمونه روسي رفيقمون tall است جدي نگيريد!!
Reza6662,
گمان نمي کنم در زمينه جنگ الکترونيک و عمليات زميني su30بتونه حرفي براي گفتن(در حدsu24 ) داشته باشه...در جنگ احتمالي اينده ستون فقرات بمب افکن هاي ما را همين پرنده سنگين و کم تحرک تشکيل خواهد داد...
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
ghalamman,
جنگ آيندهء و احتمالي ما به نحوي هست که نياز بسيار شديدي به نبردهاي هوايي و عمليات رهگيري پيدا مي کنيم. از اين رو ما به جنگنده هاي شکاري رهگير نياز داريم نه سوخوي24 يا 25 که براي زدن سنگر و شکار تانک مناسب هستند.
در جنگ احتمالي اينده ستون فقرات بمب افکن هاي ما را همين پرنده سنگين و کم تحرک تشکيل خواهد داد...
جنگ آيندهء و احتمالي ما به نحوي هست که نياز بسيار شديدي به نبردهاي هوايي و عمليات رهگيري پيدا مي کنيم. از اين رو ما به جنگنده هاي شکاري رهگير نياز داريم نه سوخوي24 يا 25 که براي زدن سنگر و شکار تانک مناسب هستند.

[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
ghalamman,
لطفا ندیده قضاوت نکنید. تجهیزات تهاجمی به اهداف زمینی هواپیماهای سوخو از سری فلانکر به بعد تماما به روز رسانی شده اند و می توانند به راحتی بسیاری از اهداف زمینی را با بمب های هدایت شونده لیزری نابود کنند . قبلا هم یاد م هست که گفته بودم جنگنده سوخو 30 قادر به حمل 5 بمب متوسط به همراه 6 یا 4 موشک هدایت تلوزیونی و لیزری می باشد .
لطفا ندیده قضاوت نکنید. تجهیزات تهاجمی به اهداف زمینی هواپیماهای سوخو از سری فلانکر به بعد تماما به روز رسانی شده اند و می توانند به راحتی بسیاری از اهداف زمینی را با بمب های هدایت شونده لیزری نابود کنند . قبلا هم یاد م هست که گفته بودم جنگنده سوخو 30 قادر به حمل 5 بمب متوسط به همراه 6 یا 4 موشک هدایت تلوزیونی و لیزری می باشد .

- محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
snipercab,
اتفاقا...
دوستي در همين سايت (نمي دانم که بود) گفت يک سوخوي 24 در يک مانور کل سيستم پدافندي اصفهان را مختل کرده بود....بنابراين بر عکس نظر شما چون ديده ام اين ادعا را دارم...
اما در مورد محبوب ترين هواپيما:
عشق هميشگي من اف14

اتفاقا...
دوستي در همين سايت (نمي دانم که بود) گفت يک سوخوي 24 در يک مانور کل سيستم پدافندي اصفهان را مختل کرده بود....بنابراين بر عکس نظر شما چون ديده ام اين ادعا را دارم...
اما در مورد محبوب ترين هواپيما:
عشق هميشگي من اف14

پاسگاه مرزي گدار... سراوان

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
reza6261 نوشته شده:وجود سوخو 33 ميتونه بدرد ما بخوره با مقابله با هورنت هاي آمريکا
اگر ميخوايم مقتالبه به مثل کنيم بايد اين چيز ها رو داشته باشين تا بتونيم امريکا رو دچار وحشت کنيم
بله. سوخوی33 ناونشین هست و تقریبن میشه گفت نمونهء روسی سوپر هورنت. ولی روس ها بسیار نامرد هستند و تاکنون به جز 24 فروند میگ29 و 12 فروند سوخوی24، هیچ هواپیمای دیگری به ایران نفروختن.