خبرگزاري شينهوا روز دوشنبه اعلام كرد پان آيينگ (Pan Aying) از معلماني است كه در قسمت شرقي شهرستان شان دانگ (Shandong) زندگي ميكند و روز جمعه گذشته كيفدستي او كه حاوي گوشي تلفن، كارتهاي بانك و 4 هزار و 900 يوان بود، توسط سارقي موتورسوار ربوده شد.
پان ابتدا تصميم گرفت با پليس تماس بگيرد اما بعد نظرش را عوض و سعي كرد تا رباينده را وادار به بازگرداندن كيف كند.
وي با شماره خودش تماس گرفت اما موفق نشد بنابراين شروع به فرستادن پيام كوتاه كرد.
وي در اولين پيام كوتاه اينچنين نوشت: من پان آيينگ هستم، ميدانم كه ممكن است به خاطر مشكلاتت دست به اين كار زده باشي و به همين دليل تو را سرزنش نميكنم. اگر به پولها احتياج داري براي خودت نگهدار اما لطفا باقي محتويات كيف را به من برگردان. تو هنوز جواني، انسان جايزالخطاست و تصحيح اشتباهات از هر چيزي مهمتر است.
وي پس از فرستادن 21 پيام كوتاه بدون جواب از بازپس گرفتن كيفش نااميد شد.
وي روز يكشنبه در حياط خانهاش بستهاي حاوي كيف ربوده شده دريافت، بدون اينكه چيزي از محتوياتش كم شده باشد.
درون بسته، نامهاي از سوي رباينده با اين مضمون به چشم ميخورد: «پان عزيز من به اشتباه خود اعتراف ميكنم. لطفا مرا ببخش. از طرز برخورد تو با اين موضوع، درس بزرگي گرفتم و سعي ميكنم طرز زندگيام را تغيير دهم.