علم بهتر است يا ثروت ؟
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
صحبتهاي محسن جان کاملا درست است اما اين نکته هم وجود داره که متاسفانه در جامعه کنوني موقعيت اجتمايي فرد خيلي در ضمينه برخورد افراد و اجتماع با شخص تاثير داره.. مثلا چيزي که همه ما شاهد آن هستيم و ديده ايم و شايد در بعضي موارد و جاه ها به هر دليلي براي خودمان هم اتفاق افتاده باشه يا خواهد افتاد. اين است که برخورد و رفتار جامعه با فردي که سرو وضع خوب و مناسبي داره و به قول معروف متوجه ميشوند که دستش به دهانش ميرسه نسبت به فردي که اينگونه نيست 180 درجه فرق داره و آن فرد اولي در اولويت قرار داره. البته اين چيزه خوبي نيست ولي وجود داره. در نگاه اول شخصيت و وجود کسي را ظاهرش مشخص ميکنه بعد باطن آن فرد. علم در روابط فردي (طرز صحبت کردن و..) خودشو نشون ميده که ما انسان آگاهي هستيم يا خير ؟ در آخر علوم و آگاهي ما سند اثبات شخصيت ماست ولي در نگاه اول کسي به علم کسي نگاه نميکنه بلکه به موقعيت اجتماعي آن نگاه ميکنه که به بيان ساده همان سرو وضع اوست.
به نظر من هيچ کدام در شرايط فعلي به تنهايي قادر به رشد نيستند, البته اگر به شانس اعتقاد داشته باشيم (جدا از پارتي بازي در کار و ..) علم به تنهايي همه کار ميکنه.
به نظر من هيچ کدام در شرايط فعلي به تنهايي قادر به رشد نيستند, البته اگر به شانس اعتقاد داشته باشيم (جدا از پارتي بازي در کار و ..) علم به تنهايي همه کار ميکنه.

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:

-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار

-

-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار

- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 215 بار
- تماس:
دوستان خودتون رو گول نزنید!!!
پول و ثروت از علم بهتر است .میدونید چرا چون اگه علم داشته باشی باید زکات ان را بدید و این حال و حوصله میخواد چون بعضی ها آی کیو شون صفر است و پدر آدم در میاد تا یه مطلب را بهشون یاد بده. ولی اگه پول داشته باشی خمسشو فقط با یه امضا روی یه برگه چک می تونید پرداخت کنید
اگر:
پول = x
ثروت=y
مزیت=z
پس :
x^2+y+z(x+1)+y^2=x+y+1+z+x^2
در آخر: x>y
پول و ثروت از علم بهتر است .میدونید چرا چون اگه علم داشته باشی باید زکات ان را بدید و این حال و حوصله میخواد چون بعضی ها آی کیو شون صفر است و پدر آدم در میاد تا یه مطلب را بهشون یاد بده. ولی اگه پول داشته باشی خمسشو فقط با یه امضا روی یه برگه چک می تونید پرداخت کنید
اگر:
پول = x
ثروت=y
مزیت=z
پس :
x^2+y+z(x+1)+y^2=x+y+1+z+x^2
در آخر: x>y
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

به اينکه يه لقمه اي ازت بگيره و يا .... ارثي بهش برسه

منطقي فکر کنه ميگه علم بهتره..