ميگ 31 بي ام با توجه به قابليت هاش چه ايراداتي داره؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

reza6261,
بله در نبرد داگفايت ميگ-31 حتي از اف-5 هم شکست ميخورد منتهي اگر جنگنده اي بتواند به آن نزديک شود چون خلبان ميگ-31 در صورت احساس خطر ميتواند از فاصله 100 200 کيلومتري بعد از شليک موشکها خود را به ارتفاع 80000 فوتي رسانده و با سرعت 3 ماخ از منطقه نبرد دور شود. :D
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: نزد خدايگان افسار گسيخته
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

پست توسط arash_slayer »

مگر هواپيمايي هم وجود دلره ه بتونه در مقابل MIG-31 پنهان کاري کنه؟!!!!!!! :::P
او دوم دسامبر به دار اويخته شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

Saeid12345, جان
اينا از كمبود اطلاعات بقيه بچه هاست كهخ اين حرفها رو ميزنن به دل نگير.
درحال حاضر هيچ جنگنده اي توان مقابله با ميگ 31 رو نداره.چون هيچ جنگنده اي نميتونه به اين غول اهني نزديك بشه.
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

Saeid12345,
اميرحسام,
KARIM,
يک سوال فرض کنيد يک ميگ 31 در حال حرکت با سرعت دوماخ به طرف شمال است و همزمان يک شکاري دشمن را درست پشت سرش (سمت جنوب) شناسايي مي کند...شعاع دايره دور زدن ميگ براي قرار گرفتن در جهت مناسب براي حمله به شکاري دشمن چقدر است؟(جان من نگيد مثل مسائل رياضيه...جدي حد اقل شعاع دور زدن در اين سرعت چقدر است؟)
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

ghalamman,
پاسخ اين سوال را بايد از اساتيد و طراحان شرکت ميکويان سوال کرد چون اين مسائل طبقه بندي شده هستند. :D
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

ghalamman نوشته شده:Saeid12345,
اميرحسام,
KARIM,
يک سوال فرض کنيد يک ميگ 31 در حال حرکت با سرعت دوماخ به طرف شمال است و همزمان يک شکاري دشمن را درست پشت سرش (سمت جنوب) شناسايي مي کند...شعاع دايره دور زدن ميگ براي قرار گرفتن در جهت مناسب براي حمله به شکاري دشمن چقدر است؟(جان من نگيد مثل مسائل رياضيه...جدي حد اقل شعاع دور زدن در اين سرعت چقدر است؟)

دوست عزیز
کمتر هواپیمای شکاری در جهان یافت میشه که بتونه به تعقیب هواپیمای دیگری که سرعتی حدود 2 ماخ بپردازه. اما پاسخ سوال هوشمندانهء شما، جوابش این هست که این شعاع بسیار زیاد میشه. میگ31 بدنهء ناتوانی داره و برای اینکه بتونه یک دور 360 درجه بزنه، باید سرعتش رو به زیر صوت تقلیل بده.
یکی از مشکلات شکاری های پرسرعت و بزرگ نظیر میگ31، اف15 و YF-12 همین بزرگ بودن شعاع گردش، و شاید تنبل بودن برای نبردهای نزدیک هوایی هستش. در سایت معتبر Fas به یکی از نقائص و مشکلات F-15A (و شاید کل مدلهای اف15) اشاره شده و اون این هست که حفظ هدف در سایت نشانه روی نمایشگر سربالای اف15 در حالتی که سرعت به 1.6 ماخ و بالاتر برسه بسیار دشوار و تقریبن غیرممکن هست. در واقع اصلن اف15 (بر خلاف اف14) به هیچ وجه قادر نیست در سرعتهای بالای 1.5 ماخ، موشک اسپارو یا آمرام شلیک کنه.

حال این برای جنگندهء مانورپذیری مثل F-15 Eagle عنوان شده. تجربهء کشورهایی نظیر سوریه، هند، الجزائر و شاید عراق از کاربری میگ25، چیزی جز جنگنده ای تنبل، پرمصرف، پرهزینه، دارای TBO بسیار پائین نیست. اگر میگهای25 سوری نتونستن با موشک دوربرد R-40 حتا یک پرندهء ضعیف اسرائیل نظیر F-4D رو سرنگون کنن، میگ31 نیز گلی به سر کسی نخواهد زد.
تجربهء ساخت شکاری های دوربرد، دورپرواز و بزرگ نظیر میگ25 و YF-12 بسیار ناموفق بوده و دیگر کسی سراغ چنین طرح های نمیره.
پاسخ سوال شما به طور خلاصه این هست: میگ31 بهتر است در چنین وضعیتی اصلن دور نزند و سرعت خود را به 3 ماخ و ارتفاع پروازی خود را به بالای 80 هزار فوت برساند و از هواپیمای تعقیب کننده به راحتی دور شود.
:-(
New Member

پست توسط reza4946 »

بايد توجه داشت
1- ميگ 31 بيشتر جند دقيقه نمي تواند با سرعت حدود 3 ماخ به حرکت خود ادامه دهد
2- هرچه باشد حدود 30 سال از عمر ميگ 31 گذشته است هر چند در اين مدت بارها بهينه سازي شده است در حالي
که جنگنده هايي مانند f-22,s-47,f-35 جنگنده هاي نسل پنجم مي باشند
3- برادر بزرگتر ان يعني ميگ 25 (هرچند که ضعيفتر از ميگ 31 مي باشد) به خاطر شباهت هاي زيادي که به
ميگ 31 دارد در جنگ هاي مختلف بسيار ضعيف ظاهر شد نمونه ان کشور هاي به کار گيرنده مانند سوريه و عراق و بارها در مقابل جنگنده هايي مثل f-4- f-14 مغلوب شد
4- ميگ 31 داراي قدرت مانور پزيري کم و اويونيک ضعيف و مصرف سوخت بالا مي باشد
اما نقاط قوت ان
1- داشتن رادار قدرتمند (زالسون)
2- سرعت بالا
3- توان استفاده از طيف وسيعي از انواع موشک هاي هوا به هوا روسي از قبيل موشک هاي دور برد
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط reza6261 »

Saeid12345,
لازم است بدانيد من صحبت از اف22 ميکنم نه جنگنده عقب افتاده اف 5 در مورد اف 22 صحبت ميکنم که 15 سال روي قابليت پنهانکاري اون کار شده در ثاني تکنولوژي ميگ 31 خيلي قديمي شده است آمريکا ميدونسته که با جايگزيني اف 22 ميتونه يه کاري کنه
لطفا اينقدر از روي تعصب و بي دليل در مورد ميگ31 صحبت نکنيد
اميرحسام,
شما لازم بدونيد اطلاعاتي نظامي ربطي به تعداد پست زدن نداره
همين

arash_slayer,

شما از کجا اينقدر مطمئن هستيد
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط reza6261 »

شرکت غير معظم مکويان حتي کيفيت هواپيما هاش به شرکت معظم سوخو هم نميرسه

بسيار سفر بايد تا پخته شود خامي

اين ميگ31 توي هيچ جنگي نبوده پس چطوري در موردش اينقدر مطمئن هستيد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

پست توسط Yasser »

با تشکر از Reza6662 عزیز بابت پاسخ جامع و علمی خودشون به سوال ghalamman
ولی یک خواهش از Saeid12345 عزیز دارم
بارها شاهدیم وقتی دوستی در زمینه ای از اطلاعات لازم در خصوص بحث برخوردار نیست، وارد بحث میشه و میگه : من وارد این بحث نمیشم و وقت روش نمی ذارم یا اینکه این سوال جوابش محرمانه هست یا اینکه من به دلایلی نمیتونم منبع حرفامو افشا کنم.
پس لطفاً اگر جواب یک سوال علمی رو نمیدونین و در موردش نظر علمی و منطقی خاصی ندارین ، نیاین و ادعا نکنین که جواب این سوال محرمانه و طبقه بندی هست.
به قول یکی از دوستان انجمن وقتی حرفی برای گفتن نداری گاهی سکوت بهترین فریاد است.
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

Yasser,
ياسر دوست من همينطور داري چپ و راست به من توهين ميکني و صبر من هم حدي دارد. :-?
جواب آقا رضا آيا واقعا جواب آن سوال بود؟ :? منظور من جواب بر اساس قوانين و فرمولهاي پروازي ميگ-31 بود که هيچ کسي بجز شرکت ميکويان از آنها اطلاع ندارد. :shock:
در پاسخ آن سوال بايد گفت که ميگ-31 ميتواند با صعود به ارتفاع 80000 پايي و سرعت 3 ماخ و گردشي به طرف چپ يا راست و سپس کاهش ارتفاع براحتي در موقعيت نبرد با جنگنده دشمن قرار بگيرد. :shock:
شما فرمولهاي پروازي ميگ-31 را بده تا جواب مساله فورا در سايت پست کنم. :shock:
هنوز ما که خود داراي ميگ-29 هستيم از تمام فرمولهاي پروازي آن خبر نداريم چون طرف روسي از ارائه آنها خودداري کرده است حال در مورد ميگ-31 وضع از اين هم بدتر است. :-)

reza6261,
با افرادي مثل شما قبلا بارها بحث کرده ام و اساس اشتباه شما در اين است که ميگ-31 و اف-22 را در يک کلاس مقايسه ميکنيد! اينکه اف-22 از لحاظ تکنولوژي برتري تقريبا مطلق به ميگ-31 دارد را قبول دارم ولي مشکل در سرعت و سقف پرواز و موشکهاي دوربرد و رادار زاسلون است که نوع جديدي از مخصوصا براي شکار جنگنده هاي اف-22 و اف-35 با برد 500 الي 600 کيلومتر و توانايي شناسايي سطح مقطع راداري 50 سانتيمتر مربع از فواصل بيش از 200 کيلومتر است در حال ساخت ميباشد. رادار زاسلون جديد يک رادار نسل پنج خواهد بود و بنابراين از لحاظ راداري و قدرت آتش ميگ-31 بر اف-22 برتري خواهد يافت. :D
در ضمن ميگ-31 اولين پرواز آزمايشي خود را در سال 1979 انجام داد و تقريبا از سال 1983 به توليد انبوه رسيد و سپس در دهه نود با معرفي مدل BM و سپس مدلي ناشناخته با رادار جديد؟ :? ثابت کرد که ميتواند تا سال حتي 2030 هم در خدمت باقي بماند. :-)
راستي شما به چه چيزي ميگوئيد آيونيک که ادعا داريد آيونيک ميگ-31 ضعيف است؟ :::P
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

پست توسط masiha85 »

سلام
بعضی از دوستان گفتن میگ31 بدنه ضعیفی داره.من فکر نمی کنم اینجوری باشه چون تحمل فشاری که در سرعت 3 ماخ به بدنه هواپیما وارد میشه برای هر هواپیمایی ممکن نیست.
راستی اقا یاسر اگه قرار باشه برای یه خط اظهار نظر منبع معرفی بشه که نمی شه. امکان داره خیلی از پست های شما هم بی منبع باشه. بعضی از اطلاعات در حد شنیده هاست پس نمی شه براشون منبع معتبر ذکر کما اینکه از خیلی خبر های منبع دار دیگر صحیح تر باشد.
خاک تو گر نيست جان من مباد
زنده در اين بوم و بر يک تن مباد
ارسال پست

بازگشت به “ديگر مباحث هوانوردي”