سيستم رديابي افراد به بازار عرضه مي‌شود

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 2597
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۴, ۱۲:۲۷ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

سيستم رديابي افراد به بازار عرضه مي‌شود

پست توسط Kingman_62 »

مدير عامل آواژ نگ سيستم، گفت: طي 20 روز آينده سيستم شناسايي و رديابي افراد (GPS) با نام تجاري ره‌‏آوا به بازار عرضه مي‌‏شود. مهندس "باقر بحري" با بيان اين مطلب اظهارداشت: سيستم خوانش و نگارش (باركد) از جمله محصولات آواژنگ است كه با توجه به ضرورت استفاده و كاربرد آن در جامعه با قيمت حدود 150 هزار تومان طي سه هفته آينده به بازار عرضه مي‌‏شود.
وي, سيستم GPSره‌‏آوا را يكي از روش‌‏هاي مختلف ره‌‏گيري عنوان كرد كه براي شناسايي و باركدگذاري وسايل نقليه، پرسنل و مرسولات به كار مي‌‏رود.
بحري، اين وسيله متحرك تكنولوژي را ابزاري كارآمد براي تصميم‌‏گيري و كنترل‌‏هاي مديريتي دانست و تصريح كرد: اين سيستم با طراحي و تكنولوژي كامل آواژ نگ ابزار دقيق كاملا فردي است كه بر مباحثي امنيتي و رديابي نظارت كامل خواهد داشت.
همچنين در اين نشست "نيما مختارزاده" مدير بخش سيستم‌‏هاي رديابي آواژنگ، در خصوص ضرورت استفاده از اين سيستم با تاكيد بر فوايد پنجگانه كامپيوتر شامل سرعت،‌ دقت، امنيت، كيفيت و سهولت، يادآور شد: ارائه راهكارهايي چون باركد،‌‌ RFIP،‌ سيستم بايگاني و انباردارهايي نوين شاخه‌‏هايي از فو ايد سهولت دقت و امنيت اطلاعات است.
وي،‌ ناسايي را فرآيندي دانست كه با روش‌‏هاي مختلف قابل تشخيص است و گفت: سيستم شناسايي و رديابي افراد، ابزار دقيقي براي نظارت در حركت مسير خواهد بود.
 تصویر

تصویر
 
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”