ميگ 31 بي ام با توجه به قابليت هاش چه ايراداتي داره؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

دوستان به دقت به عکس زیر نگاه کنید،

تصویر

مانور فوق در شعاع کم خارج از توان جنگنده میگ-31 است منتهی به دلیل اینکه رادار این جنگنده بسیار قدرتمند است و احتمالا جنگنده پشت سر خود را از فاصله حدود 100 کیلومتری شناسایی کرده است پس فرصت کافی برای انجام مانور فوق در شعاع زیاد وجود دارد که برای انجام آن باید میگ-31 به ارتفاع 80000 پایی رفته و سپس سرعت خود را به مادون صوت کاهش دهد چون در ارتفاع زیاد با سرعت کم حالتی شبیه معلق بودن در هوا ایجاد خواهد شد و یک خلبان حرفه ای میتواند نه تنها باعث عدم استال و یا اسپین جنگنده شود بلکه میتواند فورا دماغه جنگنده را به سمت دشمن تغییر دهد. :-)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

reza6261,
دوست من همين الان هم رادار ZASLON-M با برد شناسايي 400 کيلومتر در برابر يک جنگنده قويترين رادار عملياتي جهان است تا آنجايي که اين رادار توانسته است دو فروند پرنده بي سرنشين کوچک را از 300 کيلومتري ترک کرده و با هدايت موشکهاي R-37 آنها را نابود کند. آيا ميداني RCS يک پرنده بي سرنشين چقدر است؟ نه حرارت موتور دارد که بشود با رادارهاي مادون قرمز شناساييش کرد و نه سطح مقطع درست و حسابي که بشود با رادارهاي کلاسيک آنرا شناسايي کرد. RCS يک پهپاد چيزي در حدود همان RCS جنگنده اف-22 يا شايد هم کمتر باشد. :-)
و اما راداري که من گفتم هيچ اطلاعاتي از آن منتشر نشده است و يک پروژه کاملا محرمانه روسي است که شايد در جنگنده هاي نسل پنجم روسيه استفاده شود و اندک اطلاعات موجود درباره آن هم با جاسوسي و حدس و گمان بدست آمده است. خود من چند روز است که از اين موضوع با خبر شده ام. :-( گويا رادار جديد که بر اساس رادار زاسلون در حال ساخت هست ميتواند جنگنده اف-22 را از 300 کيلومتري شناسايي کند که باعث از بين رفتن توانايي پنهانکاري آن خواهد شد. :D
در ضمن قدرت مانور اف-22 فقط براي يک بار زياد است و به دليل پهناي زياد اگر اين جنگنده يک مانور سنگين يا حتي نيم سنگين انجام دهد تقريبا تمام سرعت و شتاب خود را از دست خواهد داد و به يک سيبل متحرک تبديل خواهد شد! همچنين قدرت مانور سوخو-30 بيشتر است و اين ديگه عين روز روشن است. :-)
New Member

پست توسط dardan »

توانايي هاي ميگ31 بر هيچ کسي پوشيده نيست
Saeid12345,
درود بر تو اي فرزند خلف وطن
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط reza6261 »

بسيار سفر بايد تا پخته شود ميگي
ارسال پست

بازگشت به “ديگر مباحث هوانوردي”