دوست عزيز
لينکي که دادين جواب سوال من نبود
من سوال اين هست که بهترين زمان براي شارژ چه موقع هست يعني بايد بزاريم باطري تا آخرين خط خالي بشه بعد شارژ کنيم يا ... ديگه
با تشکر
internet بهترين زمان شارژ كردن براي باتري زماني هست كه Low Battry رو اعلام كرد، و شارژ كردن زماني كه هنوز كامل شارژ خالي نشده (به حد اعلان كم بودن شارژ نرسيده) باعث خرابي باتري و كم شدن دوره شارژ ميشه (البته در طولاني مدت) و بهتره بعد از شارژ كامل (حدودا 1 ساعت و 37 دقيقه) بلافاصله اون رو از شارژ جدا كنيد، چون درسته كه مدارهايي براي جلوگيري از دشارژ وجود داره، اما قطعا 100% نيست و به مرور باعث خرابي اين مدار و دشارژ و در نتيجه صدمه به باتري ميشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
دوستان
1. من گوشي رو ميخوام كه هم سيمبين باشه هم صداش عالي باشه اسكرين كوچيك نباشه دوربين و بقيه امكاناتشم به روز باشه چه گوشي رو پيشنهاد ميكنيد ؟ بدون در نظر گرفتن قيمت .
2 . تو رنج قيمت 400 حالا يكم بالا يا پايين با مشخصات بالا چه گوشي رو توصيه ميكنيد ؟
ممنونم يكم راهنمايي بفرماييد.
با آرزوي سلامتي و شادي
هر چه بالاتر ميروي , در نظر آنان که پرواز نميدانند کوچکتر به نظر ميرسي (آندره ژيد)
taktaz, N71 یا 3250 به نظرم مناسب شماست.
ان-73 گزینۀ بدی نیست اما در مورد صدای عالی باید موزیک ادیشنش رو انتخاب کنید که آن نزدیک 600 تا 620 است!!
پس همان ان71 یا 3250؟
اگه سونی اریکسون دبلیو900 یا 850 هم خوشتان می آید که آنها سیمبیان نیستند؛گزینه های خوبی هستند.
taktaz جان
با اين توصيفات بهترين انتخاب N73 هست
نسخه ME هم با ارتقا فريموير N73 قابل دستيابي هست
در ضمن اختلباف قيمت اين دو مدل حدود 30 هزار تومن هست که به خاطر حجم مموري 1 GB اون هست
DJ.:.DANGEROUS جان
اين قيمت رو از کجا گرفتيد
راستش n73 خوبه منتها شکل پشت گوشي بنظرم خيلي بي ريخت در آوردن مثل يه کاسه ميمونه خوشم نمياد
ميدونيد گوشي هاي بازار صرفه نظر از قيمتشون واقعا نميتونن همه انتظارات ادم برآورده کنن مثلا همين نوکيا هندز فري هاي سري n7 که نگاه ميکني خيلي چيپ و شيک و اسپورت نيست n70 گوشي هندز فريش يغوره و براي گوش هر کسي مناسب نيست خلاصه هر کدومشون يه حالگيري دارن بهرحال دردو مورد ميخوام نظرتون رو بدونم :
1. نظرتون در مورد n80 va 6708 نوکيا
2.و مخصوصا p990 سوني که toch screen هستش سيمبينه براي کار تو اينترنت هم حرفه اي هست از نظر من رنگو طرحش خوبه فقط صداش نمیدونم چه جوره ؟ البته قيمتش بالاست منتها شما نظرتون چيه؟ حقيقتش ميخوام يه گوشي رو بگيرم که نميخوام دلم رو بزن و بخوام در صدد تعويضش بر بيام
مرسي
هر چه بالاتر ميروي , در نظر آنان که پرواز نميدانند کوچکتر به نظر ميرسي (آندره ژيد)
taktaz جان
ظاهر يک موضوع سليقهاي و شخصي هست، البته بنده چنين نظري ندارم در مورد اين گوشي
به هر حال ...
N80 گوشي بسيار مناسبي هست، از نظر مشخصات کمي از N73 پايينتر هست اما در کل گوشي خوبي هست
البته همين کشوئي بودنش باعث لق شدن و ..... ميشه (اين مورد رو در چند گوشي کشوئي ديدم، از جمله خود N80)
6708 هم در اين رنج مناسب هست، اما کمي قديمي هست
P990 بسيار عالي هست، اما نسبت به قيمتش ارزش خريدن نداره
اگر قصد خرج کردن داريد و با ظاهر N93i هم مشکلي نداريد بهترين انتخاب بدون در نظر گرفتن رنج قيمت هست (تنها موضوعي که به نظرم در اين گوشي شايد منفي باشه اندازهي نسبتا بزرگ اون هست، اما با توجه به امکانات خوبي که داره فکر ميکنم قابل گذشت باشه)
DJ.:.DANGEROUS عزيز پست را با دقت بخونيد متوجه ميشيد که مهدي جان گفتن "اگر قصد خرج کردن داريد و با ظاهر N93i هم مشکلي نداريد بهترين انتخاب بدون در نظر گرفتن رنج قيمت هست "
ms جان امروز قيمت کرديد ؟ N73 Music Edition حدود 30 تومان با معمولي تفاوت قيمت داره. N730 معمولي بدون گارانتي 470 و با گارانتي نيا حدود 530 هستش موزيک اديشن هم همانطور که گفتم حدود 30 تومان گرانتر است.