گوشي با امکانات خوب و راهنمايي در مورد سمبين و بلوتوث و ... ديگه

در اين قسمت ميتوانيد درباره ديگر گوشي‌هاي تلفن همراه بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

ديروز دوست من از کرج N73 رو خريد 440 تهران جمهوري هم قيمت دادن 435
موفق باشيد
 تصویر

تصویر

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط taktaz »

DJ.:.DANGEROUS عزيز

من دو تا سوال جداگانه در پست بالا کردم يکي انتخاب گوشي بدون در نظر گرفتن قيمت يکي هم رنج 400 بالا يا پاينتر که مهدي جان زحمت کشيد در پست آخرش نظرش رو همانطور که فرهاد گفت در مورد هر دوش گفت ممنون هستم.

ضمنا Farhad3614 جان دوست دارم نظر شما رو هم بدونم شما باشين چه گوشي ميخرين در هر دو حالت .

بقيه دوستان ديگه هم که تجربياتي دارن نظرشون بگن لطفا.

مرسي
هر چه بالاتر ميروي , در نظر آنان که پرواز نميدانند کوچکتر به نظر ميرسي (آندره ژيد)
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

taktaz جان با توجه به اشاره شما به چند مدلي که کرديد بايد عرض کنم که من بودم P990i بر ميداشتم چون از نظر قيمت با N93 نوکيا تقريبا برابري ميکنه و بجز کيفيت دوربين چيزي کم نداره در واقع بهتر هم هستش و کلاس کاريش هم بالاتره, من خودم نوکيايي هستم ولي در مورد P990i و تعدادي ديگر از گوشيهاي SE نظرم اينه که بهتر اگر نباشند برابر هستند :-)
در مورد صدا هم همانطور که ميدانيد SE هميشه حرف اول را در کيفيت صدا ميزنه پس صداي P990i هم خوبه.
در مورد N80 هم با مهدي حان هم نظر هستم.
6708 هم از نظر امکانات با اين رده قابل مقايسه نيست بجر touchscreen بودن آن.

نوکیا گوشی های بسیار خوبی ارائه داده ولی همانطور که شاهد ماجرا هستید متاسفانه بعد از گذشت زمان کوتاهی گوشیهاش همگانی میشن سریع, این گسترش سریع, بیشتر به خاطر شناخت مردم از مارک NOKIA است تا مارکهای دیگر. برای مثال گوشیهای I-mate عالی هستند ولی پیش مردم شناخته نشده. سونی اریکسون هم بسیار عالی است ولی پیش مردم شناخت زیادی نداره واسه همین نوکیا زود پخش میشه و به قول معروف چیپ هم میشه.

امیدوارم کمکی کرده باشم :D
اخراج شده
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط ms »

Farhad3614, جان

نوکیا خز میشه :grin: :grin:

اما منم با شما موافقم 990 عالی هست. اما من اینطور که از دوستان شنیدم ضبط مکالمه و منشی و.. بهش نمیخ وذه به خاطر قفل بودن بخش مکالمه و.. این صحت داره :-(
امروز که محتاج توام جاي تو خاليست
فردا که مي آيي به سراغم نفسي نيست
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

ms جان درسته, متاسفانه براي گوشي هاي سوني اريکسون امکان داشتن منشي تلفني وجود نداره :sad:
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط taktaz »

Farhad3614 عزيز

مگر 990 سيمبين نيست با اين حال ميفرماييد امكان منشي تلفني نداره؟ يعني امكان اينكه بعدا بشه برنامه ريخت نداره؟

ضمنا شنيدم اين گوشي در فرانسه توليد ميشه درسته؟

مرسي
هر چه بالاتر ميروي , در نظر آنان که پرواز نميدانند کوچکتر به نظر ميرسي (آندره ژيد)
اخراج شده
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط ms »

taktaz,

این طور که من اطلاع دارم سونی بخش مکالمه رو قفل کرده واین اجازه رو به برنامه نویسا نمیده که هر برنامه ای برای بخش مکالمه هست بنویسن از جمله منشی ظبط مکالمه . منشی . تغغییر صدا و...

واقعا مفت گرونه سونی اریکسون هر چند 990 عالی هست اما این مشکلات آدمه آزار میده . :x :x :x
امروز که محتاج توام جاي تو خاليست
فردا که مي آيي به سراغم نفسي نيست
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط taktaz »

دوستان ميخواستم بدونم آيا N93 امکان تصوير برداري بصورت Mpeg4 رو داره ضمنا کيفيت صداش قابل قبول هست؟
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

taktaz نوشته شده:دوستان ميخواستم بدونم آيا N93 امکان تصوير برداري بصورت Mpeg4 رو داره ضمنا کيفيت صداش قابل قبول هست؟

در مقایسه ای که بادوستام بین سه گوشی N73 و N93 و W900 انجام دادیم گوشی w900 از نظر صدا کاملا برتر از دو گوشیه دیگه بود

موفق باشید
 تصویر

تصویر

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

taktaz جان
بله، امکان فيلمبرداري با فرمت MP4 وجود داره، از نر صدا هم مناسب هست (N93i امکان صداي سه بعدي رو هم اضافه کرده :D )
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

taktaz جاا همانطور که دوست عزيز مان ms جان هم فرمودند سوني اريکسون اين قابليت را کلا در حال حاظر حذف کره :-o
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط taktaz »

دوستان :

n93 گفته ميشه محدودیت یک دقیقه ای ضبط صدا ، و عدم امکان نمایش کامل فایل های ویدئویی به صورت تمام صفحه ، وقتی که صفحه نمایش به حالت افقی قرار دارد . اين مساله درسته؟
ارسال پست

بازگشت به “گوشي‌هاي متفرقه”