درگذشت دانشمند جوان ايراني، سوژه بلوف ناشيانه موساد
در حالي که طي روزهاي گذشته روزنامه «سانديتايمز» انگليس به نقل از يک مؤسسه جاسوسي آمريکايي مدعي ترور مرحوم اردشير حسينپور شد، اين ادعا حتي مورد تمسخر روزنامههاي اسرائيلي واقع شد.
به گزارش خبرنگار «بازتاب»، امروز «اورشليم پست» در گزارشي تأکيد کرد، موساد اين توانايي را ندارد که در ايران عمليات انجام دهد.
اين روزنامه اسرائيلي ادامه داد: موساد که در چند قدمي خود نتوانست سياستها و استراتژيهاي حزبالله لبنان را تشخيص دهد، چگونه ميتواند در ايران به ترور دست زند!
«اورشليم پست» افزود: کساني که ادعاي ترور اردشير حسينپور را مطرح کردهاند، هيچ اشارهاي به نحوه قتل او نکردهاند و همين کذب ادعاي آنان را عيان ميکند.
در همين حال، گزارش تکميلي خبرنگار «بازتاب» حاکي از آن است که اين ادعا، جمعه گذشته توسط يک مأمور اطلاعاتي آمريکايي نزديک به موساد در جمع چند خبرنگار آمريکايي مطرح شده است.
از سوي ديگر، يکي از نزديکان حسينپور به «بازتاب» اعلام کرد: «دكتر اردشير حسينپور، دکتراي فيزيک حالت جامد، داراي دو ليسانس مهندسي الکترونيک با 240 واحد پاسي و ليسانس فيزيک همچنين داراي دو فوق ليسانس الکترونيک و فيزيک بود.
ضمن اين که از طراحان سوالات دکتري فيزيک در ايران بود، مديريت پروژه 12 طرح مهم دفاعي از تئوري تا اجرا را بر عهده داشت. از جمله عناويني که ايشان مديريت پروژهاش را بر عهده داشته که اصل طرح نيز توسط ايشان تهيه شده است ميتوان به طراحي موتور و پيشرانه هاي موشک شهاب سه و ساخت موفقيتآميز رنگ ضدرادار که امواج (الكترو مغناطيس) فرستاده شده توسط رادار مركزي (سنتر) را جذب ميكند اشاره كرد.
دكتر حسين پور از اعضاي هيأت علمي دانشگاه صنعتي مالك اشتر(علوم و تحقيقات دفاعي) بود و ضمن تاسيس مركز تحقيقات الكترو سرام امواج الكترو مغناطيسي در دانشگاه صنعتي مالك اشتر يكي از طراحان وسازندگان سانتريفيوژ در ايران بود.
دكتر اردشير حسين پور متاسفانه 20 روز قبل در حالي كه چهل سال بيشتر سن نداشت و يكي از دارندگان مدال در رشته ورزشي كونگ فو ، در خوابگاه اساتيد دانشگاه شيراز موسوم به خوابگاه (صدرا) فوت نمود.»
امروز هم جايزه اول بخش ابتكار بيستمين دوره جشنواره بينالمللي خوارزمي به زندهياد دكتر اردشير حسينپور، استاد و پژوهشگر جوان دانشگاههاي شيراز و صنعتي مالك اشتر اعطا شد.
24 ساعت بعد از راي هيات داوران بيستمين جشنواره بين المللي خوارزمي به طرح اين دانشمند بر جسته ايراني، روح جستوجوگر وي عرصه خاك را به سوي ملكوت ترك و ياد چهره بشاشش را در خاطر دوستان، همكاران و عزيزانش ماندگار كرد.
براي مشاهده فيلم تشييع پيكر اين دانشمند ايراني [External Link Removed for Guests] كنيد.
نظرات کاربران :
# سلام
من از دانشجو هاي استاد در دانشگاه شيراز هستم.از بازتاب انتظار ميرفت كه خيلي زود تر از اينها اين خبر را بزند.دكتر حسين پور در عرصه اخلاق نيز براي همه ما دانشجو هايش اسوه اي بي نظير بود.دكتر به ابر قدرت اسلامي شدن ايران در بيست سال آينده باور داشت و بار ها اين موضوع را سر كلاس اعلام كرده بود. بايد اشاره كرد كه دكتر در حال اتمام كتاب درسي مگاترونيك بود كه قرار بود تا دو سه ماه ديگه توسط يكي از انتشارات مشهور امريكا به چاپ برسد.اين كتاب در صورت تكميل اولين مرجع اصلي اين درس در دنيا مي بود. به نظر منبايد اين كتاب دكتر توسط اساتيد برجسته كشور تكميل شود تا جامعه علمي دنيا از اين كتاب دكتر نيز بي بهره نماند. در سال هاي جنگ نيز در جبهه ها جنگ حظور داشت. يادش گرامي
اي كاش بتوانيم راه او را درك كنيم!
داوري
# در دانشگاه مالك اشتر تحصيل كردم. به حق به پشتكار وهوش سرشار استاد كسي را نيافتم
چه زيبا مسائل فيزك هاليدي را جز به جز حل مي نمود واقعا به حال اوقات بيكاري و به هدر رفته ما تاسف مي خورد . روحت شاد ويادت گرامي وراهت پررهررو باد
# مايه تاسف فراوان براي ملتي كه بيش از هر زمان به وجود اين چنين نخبه ها نياز مند است
در هر صورت وجود دانشمنداني اين چنين براي نظام ارزش اين را دارد كه براي حفظ جانشان بيش از هر چيز ديگر هزينه نمايد
# آیا نباید نظام ما برای چنین شخصیتی که از سرمایه های بی بدیل و غیر قابل جایگزین است حتی بصورت غیر محسوس محافظت می نمود . حال آنکه برای فلان نماینده مجلس شهرستانی که از هر 100 نفر 2 نفر هم او را نمی شناسد ( منظورم عدم اشتهار و طبعا عدم خطر جانی ) محافظ و تشکیلات عریض و طویلی می گذاریم . واقعا جای تاسف دارد. لطفا در صورت امکان سایت محترم و روشنگر بازتاب اطلاعات بیشتر و قانع کننده تری را برای مردم بنویسد . چون واقعا مرگ استاد باید جدی گرفته شود .
# سلام
چند سال پيش براي بازديد از طرح مواد جاذب ضد رادار كه ايشان كار كرده بود به اصفهان رفتم.در انجا با ايشان آشنا شدم.واقعا پشتكار عجيبي داشت.آنطور كه دوستان ميگفتد بيشتر مواقع روزه بود و شبها بسيار كم ميخوابيد.من تا مدتها تحت تاثير اخلاق و روحيه بالاي ايشان بودم.
كارشناس ارشد مخابرات
# تا كي ما بايد شاهد از دست دادن بي مقدمه و شبه ناك دانشمندان و عزيزان دلسوزي همچون مرحوم حسين پور باشيم چرا و به چه دليل مسئولين در قبال اينگونه شخصيتهاي برجسته و باارزش چنان احمال كاري مي كنند كه يا ترك وطن مي كنند و يا با سرگذشتي ابهام آلود از بين ما مي روند و دستمايه اي براي دشمني بيشتر دشمنان نظام بوجود مي آيد
[External Link Removed for Guests]