اين ده عکس، تمام مدارک آمريکا براي دخالت ايران در عراق
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 71 بار
KARIM عزيز هيچ وقت سرباز معمولي رو واسه جاسوسي يا خرابكاري جايي نمي فرستند نه توي ايران نه جاي ديگه ،
دوست عزيز نيرو مخصوص و نيروهاي اطلاعاتي و ضد اطلاعات سپاه جزو آموزش ديده ترين و ورزيده ترين نظاميان آسيا هستند .
دوست عزيز به نظر شما منطقي مياد كه ايران به گروهك هاي نظامي مهمات بده اونم با آرم ايران يا تاريخ توليد ؟ بهتر نيست تاريخ توليد و اسم كشور سازنده رو حذف كرد تا قابل شناسايي نباشه ؟
دوست عزيز يه بچه 3 ساله هم مي دونه واسه اينكه كسي نشناسدش بايد چيكار كنه اونوقت شما مي خواي ما باور كنيم كه با كارت شناسايي رفتن عمليات نفوذي انجام بدن ، در صورتي كه وقتي چنين عمليات حساسي مي خواد انجام بشه حتي لباس نظامي و درجه رو مخدوش مي كنن .
دوست عزيز نيرو مخصوص و نيروهاي اطلاعاتي و ضد اطلاعات سپاه جزو آموزش ديده ترين و ورزيده ترين نظاميان آسيا هستند .
دوست عزيز به نظر شما منطقي مياد كه ايران به گروهك هاي نظامي مهمات بده اونم با آرم ايران يا تاريخ توليد ؟ بهتر نيست تاريخ توليد و اسم كشور سازنده رو حذف كرد تا قابل شناسايي نباشه ؟
دوست عزيز يه بچه 3 ساله هم مي دونه واسه اينكه كسي نشناسدش بايد چيكار كنه اونوقت شما مي خواي ما باور كنيم كه با كارت شناسايي رفتن عمليات نفوذي انجام بدن ، در صورتي كه وقتي چنين عمليات حساسي مي خواد انجام بشه حتي لباس نظامي و درجه رو مخدوش مي كنن .
ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي

- سپاسهای ارسالی: 221 بار
- سپاسهای دریافتی: 216 بار
شما مسئله به اين ساده گي را اين قدر به هم نپيچانيد دوستان عزيز يکي از مقامات بلند پايه ارتش امريکا اعلام کرد
که ايراني ها بمب هاي پيشرفته و هوشمند کنار جاده اي و ساير تسليحات مدرن را در اختيار شورشيان (جيش المهدي و
سپاه بدر و ....) قرار ميدهد اين مطلب کاملا صحت دارد
1- اين سلاح ها بقدري پيشرفته هستند که تنها چند کشور در جهان توانايي توليد ان را دارند ( امريکا و اسراييل و چند کشور
اروپايي وچين و ايران)
2- موضوع فروش سلاح مثل اب نبات نيست که هر کسي برود دم مغازه و هر نوع ان را بخرد حتي کشور ما در جريان
جنگ تحميلي براي خريد 12 عدد خمپاره دچار مشکل شد حالا گروه هاي شبهه نظامي به راحتي بتوانند اين چنين سلاح
هاي پيشرفته را بخرند خنده دار است
3- روس ها و چيني ها جرات فروش سلاح را به گروهاي کوچک نظامي مخالف امريکا را ندارند نمونه ان ديديد که روسيه براي عدم فروش تعدادي موشک دوش پرتاب به سوريه به اين بهانه که ممکن است اين موشک هاي دوش پرتاب به دست حزب الله بيفتد چقدر تحت فشار بود
که ايراني ها بمب هاي پيشرفته و هوشمند کنار جاده اي و ساير تسليحات مدرن را در اختيار شورشيان (جيش المهدي و
1- اين سلاح ها بقدري پيشرفته هستند که تنها چند کشور در جهان توانايي توليد ان را دارند ( امريکا و اسراييل و چند کشور
اروپايي وچين و ايران)
2- موضوع فروش سلاح مثل اب نبات نيست که هر کسي برود دم مغازه و هر نوع ان را بخرد حتي کشور ما در جريان
جنگ تحميلي براي خريد 12 عدد خمپاره دچار مشکل شد حالا گروه هاي شبهه نظامي به راحتي بتوانند اين چنين سلاح
هاي پيشرفته را بخرند خنده دار است
3- روس ها و چيني ها جرات فروش سلاح را به گروهاي کوچک نظامي مخالف امريکا را ندارند نمونه ان ديديد که روسيه براي عدم فروش تعدادي موشک دوش پرتاب به سوريه به اين بهانه که ممکن است اين موشک هاي دوش پرتاب به دست حزب الله بيفتد چقدر تحت فشار بود
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده

- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 215 بار
- تماس:
دوست عزیز این تاپیک بعلتی که اگه من بحث رو ادامه بدم ممکنه توسط مدیران محترم سایت قفل بشه دیگه نظری نمی دم:D
من میدونم شما ایرانی هستید و این ارق و تعصبی که در ایرانیهای اصیلی مثل شما و دیگر دوستان است نمی زاره که به مسئله منطقی نگاه کنید
ولی بدونید که من چند سوایی با این مسائل از نزدیک سر وکار داشتم و حرفی از روی .... نمی زنم
منم دوست دارم نیروهای نظامی کشورم در سطح عالی باشند ولی از چند موردی که گفتم از نزدیک شاهد بودم به این مطلب رسیدم که حالا حالا ها کار داره که نیروهای نظامی ما به سطح استاندارد برسد و بسیار کارشناسانه و با تدبیر عمل کنند
امیدوارم موفق باشید
پست آخر من در این تاپیک
موفق و موید باشید

من میدونم شما ایرانی هستید و این ارق و تعصبی که در ایرانیهای اصیلی مثل شما و دیگر دوستان است نمی زاره که به مسئله منطقی نگاه کنید
ولی بدونید که من چند سوایی با این مسائل از نزدیک سر وکار داشتم و حرفی از روی .... نمی زنم
منم دوست دارم نیروهای نظامی کشورم در سطح عالی باشند ولی از چند موردی که گفتم از نزدیک شاهد بودم به این مطلب رسیدم که حالا حالا ها کار داره که نیروهای نظامی ما به سطح استاندارد برسد و بسیار کارشناسانه و با تدبیر عمل کنند
امیدوارم موفق باشید
پست آخر من در این تاپیک
موفق و موید باشید

نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: کرج
- سپاسهای ارسالی: 45 بار
- سپاسهای دریافتی: 112 بار
- تماس:
شما مسئله به اين ساده گي را اين قدر به هم نپيچانيد دوستان عزيز يکي از مقامات بلند پايه ارتش امريکا اعلام کرد
شورشي نه عمو ... بگو مبارز. نا سلامتي کشورشون در اشغال اجنبي هاست.

اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
(فریدریش نیچه)

اولا حماقت محض است که سلاحي را توليد کنيم و تاريخ توليد و مشخصات ان را حک نکنيم زيرا ممکن است اين سلاح ها
به دست مخالفان و يا دشمنان ما بيفتد و در ثاني اگر مشخصات اين سلاح ها نوشته نشود هر کسي ميتواند ان ها را براي
خودش وردارد
حالا من سوال از شما مي پرسم به نظر شما اين تسليحات ساخته چه کشور هايي ميباشد سومالي يا بورکينافاسو
چون باز هم ميگويم تمام غرب و بسياري از کشور هاي جهان هم پيمان امريکا هستند
مسئولين جمهوري اسلامي هم ميدانند در حال حاضر امريکا توانايي در گير شدن با ايران را ندارد
و برعکس اگر روزي برسد که امريکا در عراق به اهدافش برسد و اوضاع ان جا را ارام سازد انوقت به دنبال ايران خواهد
امد و براي همين مسئله جمهوري اسلامي با تمتام توان به مقابله امريکا پرداخته است
به دست مخالفان و يا دشمنان ما بيفتد و در ثاني اگر مشخصات اين سلاح ها نوشته نشود هر کسي ميتواند ان ها را براي
خودش وردارد
حالا من سوال از شما مي پرسم به نظر شما اين تسليحات ساخته چه کشور هايي ميباشد سومالي يا بورکينافاسو
چون باز هم ميگويم تمام غرب و بسياري از کشور هاي جهان هم پيمان امريکا هستند
مسئولين جمهوري اسلامي هم ميدانند در حال حاضر امريکا توانايي در گير شدن با ايران را ندارد
و برعکس اگر روزي برسد که امريکا در عراق به اهدافش برسد و اوضاع ان جا را ارام سازد انوقت به دنبال ايران خواهد
امد و براي همين مسئله جمهوري اسلامي با تمتام توان به مقابله امريکا پرداخته است

بابا اصلا اين سلاح ها مال ايران بوده
ما بايد خوشحال باشيم که سلاح هايي که ساختيم رو مجاني روي تجهيزات دشمن (امريکا ) ازمايش کرديم و خوشبختانه موفقيت اميز هم بوده (پدر امريکايي ها رو در اورده )
با اينکه من مخالف ريختن خون افراد هستم حتي با اينکه ممکن است دشمن ما باشد ولي با اين نظر موافقم
و خوشبختانه صنعت تسليحاتي ما به سرنوشت ساير صنايعمان دچار نشده
يکي از مسئولين در وزارت دفاع امريکا اعلام داشت که بمب هاي ساخته شده به دست ايراني ها
حتي قادرند پيشرفته ترين تانک ها و ادبات زرهي ما را منهدم کنند

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
با سلام
مي خواستم بدون قضيه سريال چيه (منظورم كاربردشه )
چون در بخشي خوندم ايران F-16 داره(البته 2 يا 3تا) ولي چون سريال نداره نمي تونن بپرن (خواهشا بحث نكنيد كه ايران F-16 داره يا نه) منظورم اينه در صورت نداشتن سريال روي حتي يك خمپاره كدوم ارگان خارجي به ايران گير مي ده ضمنا اون عكس آخري قضيش چيه
باي
مي خواستم بدون قضيه سريال چيه (منظورم كاربردشه )
چون در بخشي خوندم ايران F-16 داره(البته 2 يا 3تا) ولي چون سريال نداره نمي تونن بپرن (خواهشا بحث نكنيد كه ايران F-16 داره يا نه) منظورم اينه در صورت نداشتن سريال روي حتي يك خمپاره كدوم ارگان خارجي به ايران گير مي ده ضمنا اون عكس آخري قضيش چيه
باي

در مورد اف 16 ايران دو فروند داشت که گفته ميشود رو يکي از ان ها مهندسي معکوس کرده و تکه تکه اش کرده است
در مورد علت پرواز f-16 هم به خاطر شماره سريالش نيست بلکه بخاطر ترس از سقوط و اينکه يک فروند هواپيما پراندنش
فايده اي ندارد
اما در مورد شماره سريال هاچيزي شبيه قانون کپي رايت در نرم افزار است به عبارت ديگر اگر شماره سريال نيود هرکشوري
ميتوانست مثلا هواپيمايي مثل f-16 توليد کند به اسم خودش و به ديگران بفروشد
اگر هواپيمايي بدون شماره سريال و کد شناسايي پرواز کند به راحتي ميتواند هر کجا را که ميخواهد بمباران کند و کشور
به کار گيرنده اش داشتن ان را تکذيب کند مثلا فردا چهار تا موشک بالستيک بخوره وسط تهران و هيچ کشوري شليک ان
را تاييد نکند و ان موشک هم مشخصه اي نداشته باشد ايا طبق قوانين بين الملل اين کار درست است
مثال ديگر در مورد شماره سريال ها ( پلاک کردن ماشين ها است چرا در هر کشوري اتوموبيل ها را پلاک ميکنند؟ )
اما در مورد عکس اخري من منظور شما را نفهميدم
در مورد علت پرواز f-16 هم به خاطر شماره سريالش نيست بلکه بخاطر ترس از سقوط و اينکه يک فروند هواپيما پراندنش
فايده اي ندارد
اما در مورد شماره سريال هاچيزي شبيه قانون کپي رايت در نرم افزار است به عبارت ديگر اگر شماره سريال نيود هرکشوري
ميتوانست مثلا هواپيمايي مثل f-16 توليد کند به اسم خودش و به ديگران بفروشد
اگر هواپيمايي بدون شماره سريال و کد شناسايي پرواز کند به راحتي ميتواند هر کجا را که ميخواهد بمباران کند و کشور
به کار گيرنده اش داشتن ان را تکذيب کند مثلا فردا چهار تا موشک بالستيک بخوره وسط تهران و هيچ کشوري شليک ان
را تاييد نکند و ان موشک هم مشخصه اي نداشته باشد ايا طبق قوانين بين الملل اين کار درست است
مثال ديگر در مورد شماره سريال ها ( پلاک کردن ماشين ها است چرا در هر کشوري اتوموبيل ها را پلاک ميکنند؟ )
اما در مورد عکس اخري من منظور شما را نفهميدم

- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
این نظراتی هست که در زیر همین خبر در سایت منبع درج شده ، که جالب هستن :
امیدوارم مورد توجه دوستانی قرار بگیره که ادعا دارن اطلاعات جامعی از سپاه دارن....
دو سوتی بسیار بزرگ در عکس کارت شناسایی وجود دارد ... هر فردی که دوران سربازی خود را در سپاه گذرانده باشد این دو سوتی را زود می گیرد :
1_ زدن ریس و سبیل در سپاه به شکلی که در این عکس وجود دارد ممنوع است چه برسد به رسته اطلاعات
دومی که مهمتر هم هست اینکه درجه سپاهیان به صورت ستاره های درشت و توپر است که در هیچ ارتشی این درجه معمول نیست و منحصر بفرد شاید باشد اما در این عکس درجه های رو شانه این شخص مربوط به همه ارتشهای دنیاست .. به عبارتی این سوتی هم مربوط به کم اطلاعی فرد جعل کننده کارت از درجه های سپاه پاسداران می باشد .. توصیه می کنم درخصوص مورد دوم که مطرح کردم یک خبر خوب تهیه کنید
# آیا اگر ایران می خواست در عراق عملیات انجام بده ماموران خود را همراه با کارت شناسایی سپاه و تسلیحاتی که شماره سریال ایرانی دارند به آنجا می فرستاد؟ !!!!!
# نکته سوم اسنکه اون مهر سبزی که روی عکس سرهنگ هست در سپاه برای سربازان هم بصورت برجسته و بدون جوهر استفاده می شود چه برسد درمورد یک سرهنگ ..این کارت بسیار ابتدایی جعل شده است .. سیستم صدور کارت سپاه قطعا از صدور کارت در افغانستان پیشرفته تر است..
فراموش نکنید که با عکسهای شبیه همینها در رابطه با سلاحهای کشتار جمعی عراق به آنجا حمله شد.
امیدوارم مورد توجه دوستانی قرار بگیره که ادعا دارن اطلاعات جامعی از سپاه دارن....

و خوشبختانه موفقيت اميز هم بوده (پدر امريکايي ها رو در اورده )