بهترين Internet browser....؟

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

به نظر شما کدام Internet Browser از همه بهتر است؟

Avant Browser
4
13%
Internet Explorer
2
7%
Mozila Fire Fox
14
47%
Netscape
1
3%
Opera
8
27%
از مرورگر ديگري استفاده مي کنم.
1
3%

مجموع رای گیری: 30

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

پست توسط gigi64 »

Mozilla Firefox :D مرورگر خوبی هست و سرعتش واقعاً در باز کردن صفحات وب بی نظیر هست.opera هم مرورگر خوبی هست اما یکم شلوغ هست و کلاً سبک خاص خودش رو داره.من خودم هم از Mozilla Firefox و هم internet explorer 6 به صورت ترکیبی استفاده میکنم.
:)
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 26 بار
تماس:

پست توسط sezar & sanaz »

avant عشق است وبس :grin: :smile: :-) :::P :razz: :P :razz:
دریاب که از روح جدا خواهی رفت در پرده ی اسرار فنا خواهی رفت می نوش ندانی از کجا آمده ای خوش باش ندانی به کجا خواهی رفت
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 209 بار

پست توسط ALIAGHAKHAN »

سلام به همه :)
آقا اين ورژن فاير فكس كه مي گن ف_ * ل*_ ت ر هم هست كسي نداره؟ :-?
هيچ كس لياقت اشكهاي تو را ندارد و كسي كه اين لياقت را داشته باشد هيچ گاه تو را به گريه نمي اندازد...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

پست توسط Yasser »

شوکور عزیز
امیدوارم تا حالا آروم شده باشید و بدونید که من نه با شما و نه با IE یا هر Browserدیگه ای مشکلی ندارم، فقط از شما میخوام از اظهار نظر خالی از دلیل علمی و فنی پرهیز کنید و وقتی هم از شما دلیل خواسته میشه جبهه نگیرید.
شوكور نوشته شده:Yasser
تعريف شما از دليل چيه ؟
مگه چيزي كه من معرفي كردم چه ايرادي داشت كه ردش كرديد ؟

دلیلی که من از شما میخوام فقط یک دلیل فنی و علمی هست که حاوی نتایج یک آزمایش باشه و یا اینکه از یک جای معتبر و مشخص دریافت شده باشه.
شوكور نوشته شده:مگه اون برنامه دليل نمي شه ؟
حالا شما رو به جاي معلومي ارجاع مي دم : اگر شما يك کامپیوتر تحت ويندوز را با يك سرور يونيكس – نسخه اي كه من استفاده ميكنم Solaris است – شبكه كنيد سپس كانكت شويد (البته با ويندوز) و از طريق ابزار هاي شبكه ي يونيكس كنترل كنيد كوچك ترين تغييرات و تبادل ها را خواهيد ديد
...

ببینید، شما یک ادعا کردید و همینطور گفتید که دلیل محکم ارائه میکنید. پس نباید مارو به جایی ارجا کنید که خودمون تحقیق کنیم درباره ادعای شما. یعنی شما خودتون باید برید تحقیق کنید و نتایج بدست اومده رو اینجا قرار بدید. نیاز هم نیست که الان اینجا از تبحرتون در یونیکس صحبت کنید. به هر حال اگر در مورد ضدجاسوسی نرم افزاری اطلاعی دارید و یا در خصوص ادعایی که کردین میتونین دلیل بیارین و حرفی برای گفتن داشته باشین منتظر اون هستیم.
با تشکر
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”